Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 23 минута, fsa рече

А рукавице? А 2м? А камерман? А...

Ма нема везе...

пре 7 минута, Desiderius Erasmus рече

А њено мишљење о онима који воде борбу против епидемије?!? Јесте ли ви ово ПРОЧИТАЛИ?

Ма нема везе...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Јанко рече

А њено мишљење о онима који воде борбу против епидемије?!? Јесте ли ви ово ПРОЧИТАЛИ?

Tebra, šta ja imam sa onima koji vode borbu protiv pandemije?

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Evo, neka ova rec bude dobro zabelezena. Da se vidi kako glavni urednik celog foruma bestidno baca pogan i klevetu na neistomisljenike.

A blagi Gospod ce da iznese na videlo sve u svoje vreme.

Нисам ја бацио клевету, већ своје мишљење.

Пандемија се користи да избаците све своје негативне ставове о власти, медицинској струци, Вучићу, овом, оном.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Дејан рече

Пандемија се користи да избаците све своје негативне ставове о власти, медицинској струци, Вучићу, овом, оном.

Upravo to je najcrnja kleveta.
Jer ima nas masa koji neprestano kritikujemo vlast, dugo vec, a to sto oni sad bivaju jos gori nego inace - nije nas problem.

A da bas ne bude samo prica oko politike, ja sam npr. bas i postavio onog nemackog lekara - dakle, najsuvlja struka je u pitanju, sa nalazima.

I opet, vecina vas na temi izabere da zmuri na suve cinjenice.

I kad posle svega nema sta drugo - a moje, i Jankovo, i cije vec misljenje, je skroz neobavezujuce - bacate se klevetama na nas.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

WWW.DANAS.RS

Poštovani profesori, doktori, primarijusi, oficiri u rezervi - Kisić Tepavčević, Kon, Stevanović, Nestorović, svi vi koji ste nam se u ime struke obraćali proteklih dana,

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

Upravo to je najcrnja kleveta.
Jer ima nas masa koji neprestano kritikujemo vlast, dugo vec, a to sto oni sad bivaju jos gori nego inace - nije nas problem.

A da bas ne bude samo prica oko politike, ja sam npr. bas i postavio onog nemackog lekara - dakle, najsuvlja struka je u pitanju, sa nalazima.

I opet, vecina vas na temi izabere da zmuri na suve cinjenice.

I kad posle svega nema sta drugo - a moje, i Jankovo, i cije vec misljenje, je skroz neobavezujuce - bacate se klevetama na nas.

Тако је, износите, и има нас које смо на основу вашег изношења стекли мишљење да клевећете и власт и струку, немам ништа против слободе говора, али на овакав начин, у току вандредног стања, ајд за власт мање више, али струку, срамотно, неодговорно, револуционарно.

Оби, ниси ти компетентан да оцењујеш рад и налазе било ког лекара.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Desiderius Erasmus рече

Tebra, šta ja imam sa onima koji vode borbu protiv pandemije?

А шта ја имам са неодговорношћу других према трећима?

Видиш да сам саставио два поста где се директно визуелно и текстуално дају потпуно другачији доживљаји од оних које овде неки постављају као "реч науке" (или ово нису доктори и сестре који су срели стотине умрлих од короне?) или благоглаголање према шефовима тима за рат против невидљивог непријатеља (докторка буквално пише да ће и Кон и преЦедник и сви остали носити стотине живота на души због своје НЕСПОСОБНОСТИ, зато јој је и укинут налог).

На форуму смо, дакле, још људи чита...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече
WWW.DANAS.RS

Poštovani profesori, doktori, primarijusi, oficiri u rezervi - Kisić Tepavčević, Kon, Stevanović, Nestorović, svi vi koji ste nam se u ime struke obraćali proteklih dana,

Да сам на месту Кона, Кисићке и осталих, ссамо би дигао руке, отишао на боловање.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Дејан рече

Ali ne možemo sad zbog pandemije ni da trenutno zaboravimo u kakvoj zapravo državi živimo. Kao da niko od nas nije zbog sebe ili bližnjeg završio skoro u urgentnom ili nekoj drugoj klinici, ili u nekoj drugoj državnoj službi ( ne dao Bog poreskoj pupu ) pa ne znamo ništa, samo da se prepustimo,bez da išta razmišljamo, toliko smo spokojni.To se ne može čovek naterati. Poverenje se ili ima ili nema.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Дејан рече

А то се не сме, мислим бити критичан.

Упс, само смеш ти, и то према нама.

Ако, ако...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече

Nisam. Zato sam i postavio onog nemackog lekara, koji nije prosto epidemiolog, nego prof. dr. virologije.

On se bavi striktno virusima, a preduzeo je obimno istrazivanje na terenu, koje nije niko drugi do sad.
Njegovi laboratorijski nalazi najvecim delom potpuno opovrgavaju ovakvo vanredno stanje kakvo je kod nas.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Milica Bajic рече

Ali ne možemo sad zbog pandemije ni da trenutno zaboravimo u kakvoj zapravo državi živimo. Kao da niko od nas nije zbog sebe ili bližnjeg završio skoro u urgentnom ili nekoj drugoj klinici, ili u nekoj drugoj državnoj službi ( ne dao Bog poreskoj pupu ) pa ne znamo ništa, samo da se prepustimo,bez da išta razmišljamo, toliko smo spokojni.To se ne može čovek naterati. Poverenje se ili ima ili nema.

Наравно, тога смо сви свесни. Ми смо сиромашни, деценије иза нас нису биле благонаклоне, све може у тренутку да се сруши као кула од карата, а ви се шетајте и окупљајте.

Срушили су се системи много богатијих држава...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

Тако је, износите, и има нас које смо на основу вашег изношења стекли мишљење да клевећете и власт и струку, немам ништа против слободе говора, али на овакав начин, у току вандредног стања, ајд за власт мање више, али струку, срамотно, неодговорно, револуционарно.

Докторка која је прележала корону јесте.

И укинуше јој твитер.

А ви се уљуљкујте и даље да је све ок.

Хајмо сви за руке и да запевамо:

Царе, царе, господаре...

Кад вам дамо мишљење струке које се не слаже са вама не ваља.

Кад критикују други не ваља.

Значи, критика не ваља.

Ако, ако, благо нама са вама.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Јанко рече

А то се не сме, мислим бити критичан.

Упс, само смеш ти, и то према нама.

Ако, ако...

Јел забрањено бити критичан, чак и према вама?

Свако сваког критикује, шта је проблем?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

Nisam. Zato sam i postavio onog nemackog lekara, koji nije prosto epidemiolog, nego prof. dr. virologije.

On se bavi striktno virusima, a preduzeo je obimno istrazivanje na terenu, koje nije niko drugi do sad.
Njegovi laboratorijski nalazi najvecim delom potpuno opovrgavaju ovakvo vanredno stanje kakvo je kod nas.

Добро, оповргава стање код нас, шибања народа по Индији.

Ајде кажи ми онда који је рационалан разлог зашто је код нас овакво стање?

Дакле, колико сам закључио на основу твог писања, постоји нешто испод жита, шта је то?

Коме одговара овакво стање и зашто?

Шта се жели постићи, која теорија завере је у питању овога пута?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...