Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, Ayla рече

... 5g i bavarski iluminati, dodaj. 0703_read

Lista je dugacka i vredna poshtovanja.

• Радостан 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, obi-wan said:

Za to ce da bude kriv haarp, kemtrelsi, nepostojeci uranijum, i jos svasta... 0703_read

...Ђилас, Јеремић и Шолак

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

Kako sad stoje stvari, kricemo se mi opet od pomracenja sunca...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, slovoA рече

Што би рек`о Огло Ћулибрк, мало ме заморио овај експеримент.

Дрито у мали мозак. У каквом ми корона циркусу живимо...Сад кад ово прође гостује Медрано или неки други циркус.

Ријалити направише од болести.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

Обрадовића си изоставио. Ниси научио лекцију. Ај сад слушај пинк до зоре за казну :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Ја више ништа не разумијем. Дал треба да оболим од короне, или не треба?

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Bukvalno.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, slovoA рече

Ја више ништа не разумијем. Дал треба да оболим од короне, или не треба?

Рећи ће ти надлежни када буде требало. Има ко мисли о свему.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Вилер Текс said:

Обрадовића си изоставио. Ниси научио лекцију. Ај сад слушај пинк до зоре за казну :)

Радије ћу да убризгам себи SARS-CoV-2  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Рећи ће ти надлежни када буде требало.

Ма говоре они, али ништа ја то више не разумијем.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Natasa. рече

Život će nam svima biti lakši kad se pomirimo sa činjenicom da je prosečan Srbin Era Ojdanić, ne Tesla. :smeh1:

Немој да потцењујеш Ерину памет. Није потребно бити Тесла да би разумео заравњивање криве или распростирање капљица у току разговора. Није то ракетна техника. Потребно је само да се неко потруди да то објасни. Лекари код нас немају обичај да објашњавају пацијенту било шта, као што нису спремни да га саслушају. Ево лекић, дођите на контролу, следећи. 

• Свиђа ми се 1

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

Радије ћу да убризгам себи SARS-CoV-2  :ani_biggrin:

Е то је карактер. Пре би да крепа него дас дрогира лошом гудром. Свака ти част :)

Сатра на пинк и омладину и пензионере. Хероин је мала маца.

Подели на овим сајтовима

A ovo nam zamace u zaru diskusije, pa da ga postavimo jos jedared. Sledece Velike i one iza Svetle sedmice crkve u Bugarskoj bice otvorene.

...

MITROPOLIJA.COM

Бугарски премијер Бојко Борисов изјавио је да ће православне цркве остати отворене и да ће се богослужења савршавати  на Велику и Светлу недељу упркос новој...

...

Бугарски премијер Бојко Борисов изјавио је да ће православне цркве остати отворене и да ће се богослужења савршавати  на Велику и Светлу недељу упркос новој пандемији вируса корона.

Председник бугарске Владе је казао да је донео ову одлуку јер су многи људи нерасположени и утучени. Међутим, истовремено је позвао Бугаре да остану код куће и моле се. Службе у великим црквама ће се преносити уживо на ТВ-у. „Тешка је одлука, али спреман сам да се суочим са критиком. Архијереји су ми рекли да је много људи нерасположено  и утучено. Зато не могу дати такав налог (да се цркве затворе), рекао је он на конференцији за штампу.

Хиљаде верника сваке године одлази у цркву широм земље, посебно на Васкрс. Министар унутрашњих послова Младен Маринов је рекао да ће полиција обилазити цркве како би одржала ред и осигурала да се поштује растојање верника.

Ловечки митрополит Гаврило је рекао да, упркос традицији, свештеници у недељу неће раздељивати врбове гранчице и нагласио да то није мали уступак. Додао је да ће се служба обављати ван цркава на Васкрс. Међутим, Свети Синод позива вернике да носе маске.

Многи на интернету критикују Православну Цркву у Бугарској због тога што су цркве остале отворене упркос кризи. Значајно је да верници и даље целивају иконе и примају светo причешће из исте кашичице. „Не бојте се! Господ нас штити од било каквих микроба. Нико се не може заразити примајући свету причест,“ рекао је владика Гаврило.

Подели на овим сајтовима

Излечени од коронавируса поново заражени

koronavirus-epidemija-f-ap-indonezija-f-

СЕУЛ - Јужнокорејски званичници саопштили су да је 91 пацијент који је излечен од корона вируса, поново позитиван, а стручњаци покушавају да утврде како је до тога дошло.

Директорка Центра за контролу и превенцију болести Џеонг Еун-Кјеонг рекла је да је већа вероватноћа да је вирус „реактивиран” него да су пацијенти поново заражени.

Ипак, остаје нејасно шта изазива тај тренд, а епидемиолошка испитивања су у току.

Могућност да људи буду реинфицирани вирусом је разлог за међународну забринутост, јер се многе земље надају да ће заражена популација развити довољно имунитета да се спречи оживљавање пандемије, јавља Ројтерс, преноси Танјуг.

Од корона вируса у Јужној Кореји се опоравило готово 7.000 људи.

Професор Универзитетске болнице за инфективне болести Ким Во-Јо каже да ће број људи који су поново позитивни расти. Али и он сматра да је вероватније да се код ових пацијената болест повратила, него да су они опет заражени.

Има и стручњака који указују на погрешне резултате тестова или да је вирус остао у систему пацијента, али да није заразан нити опасан за домаћина или друге људе.

WWW.POLITIKA.RS

СЕУЛ - Јужнокорејски званичници саопштили су да је 91 пацијент који је излечен од корона вируса, поново позитиван, а стручњаци покушавају да утврде како је до тога дошло...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...