Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Jadni..muče se dobijajući maske i medincisku opremu koju ne mogu sami sebi da obezbjede..Koliko su ogavni. Kad neku zemlju razruše do temelja, ili podržavaju grupe koje uvuku u rat, onda je sasvim demokratski da obezbjede novac za obnovu. 

https://edition.cnn.com/2020/04/04/opinions/presidential-weekly-briefing-trump-american-lives-china-vinograd/index.html

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Плаво Небо рече

''Силиконска долина'' :))

:scratch_head:Гризли ???? Реци ми на пп...баш сам радознала...:)))

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Jadni..muče se dobijajući maske i medincisku opremu koju ne mogu sami sebi da obezbjede..Koliko su ogavni. Kad neku zemlju razruše do temelja, ili podržavaju grupe koje uvuku u rat, onda je sasvim demokratski da obezbjede novac za obnovu. 

https://edition.cnn.com/2020/04/04/opinions/presidential-weekly-briefing-trump-american-lives-china-vinograd/index.html

Ma ko ce jos da uzme za ozbiljno curu koja ima prezime "Vinograd"... 0703_read

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Сад, сликао с терасе...

5NBfRFV.jpg

Ova na desnoj bicikli mi dodje zgodna iz ove perspektive... kad nisi slikao lice...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Рапсоди said:

:scratch_head:Гризли ???? 

Nope. Jope. 

17 minutes ago, Рапсоди said:

Реци ми на пп...баш сам радознала...

(nema ПиПикања, sorry)

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Juanito рече

Сад, сликао с терасе...

5NBfRFV.jpg

Kakvo je tvoje ponašanje i hanume? Ističete se ili se te s holandezima? :D

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Justin Waters рече

Kakvo je tvoje ponašanje i hanume?

- Идемо у супермаркет једном до два пута седмично.

- Сунчамо се свако јутро на тераси.

- Шетамо касно увече кад је јако мало људи на улицама.

То је отприлике то.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Desiderius Erasmus рече

Gle, al' se uživa po svetu... Pa što onda nas drže zatvorene u kući? ne_shvata

Nas vole više, pa su nas zaključali da nas sačuvaju.
Vidiš kako brinu, a mi nezahvalni :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

Скупио Бог Путина, Трампа и Вучића и каже им да ћемо сви умрети за седам дана и да то што пре саопште својим грађанима.

Каже Путин Русима кратко и јасно: „Људи имам две вести. Прва је да има Бога, друга: сви умиремо за седам дана!

Каже Трамп, онако мало циркузантски: „Имам једну добру и једну лошу вест. Добра је да има Бога, а лоша да ћемо, нажалост, умрети за седам дана“.

Вучић сазива ванредну конференцију за штампу, спрема листу питања која смеју да му се поставе, вежба пред огледалом одговоре, изразе лица и уздахе за драмске паузе и мелодраматично саопштава да има две добре вести. Прва је да има Бога, и да је то његов искрен пријатељ и брат, те да су конструктивно поразговарали. Друга добра вест је да нам је, али да не питамо како је то успео, средио да живимо још седам дана.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...