Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 19 минута, PredragVId рече
CROATIV.NET

U Wuhanu, u Kini se osniva prvi laboratorij maksimalne biološke sigurnosti. U projektu su uz Kinu i Francuska (Lyon, tehnologija i...

Taj isti tekst i ovde. U lepšem okruženju.

Molim te, oprosti mi još ovaj put (samo još ovaj, onda više netju, biću dobar mamemi).

Dva videJa, al` da pogledaš oba, OK?

Pošto znam da s` "teorijski zaverenik", i percepcija realnosti nekako ti je, `nako,  distorzična, jel li, evo kao prvo jednoga videa po tvom ukusu (i mirisu...etc.).

U njem` imadeš svašta, a poželji. (Ima i 5G, ne brini). Video ti je ka` neki sataraš. "Svega ima, to istina...". Ima čak i Rudolfa Steinera. Ako tupavog ter ćaknutog čikicu ne poznaš, ime mu jednostavno ubaciš u gugl-makinu,  et voila!

(Nemam običaj da raspačavam budalaštine netom, to ostavljam drugima, ali ovoga puta pravim iznimku)

Prvi uradak "videoni" (zaverološki) - 

E, a zatim sledi nekaj normalnega (zapravo, kako za koga) 

Pogledaj:

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, GeniusAtWork рече

Ja kolko vidim, skoro svi nose. Ovaj naš ne, normalno, pošto je on imun na sve moguće bolesti, ali ostali obični smrtnici od političara nose maske.

Genije, nije imun, već je svoje sledovanje viteški prepustio pripadnicima rizičnih grupa. Ne znam zašto ste toliko podozrivi. Da nam je više takvih... (dopuniti po želji)

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Ево пре три сата саопштење канцеларке А. Меркел тј. обраћање јавности да се уводе додатне мере у наредне две недеље:

1. тражи се од Немаца (сваког појединачно) да сведу на минимум контакт са свим људима изван породице

2. тражи се да они који имају оправдане разлоге да напуштају стан-кућу да дреже растојање најмање НАЈМАЊЕ 1.5 метар а најбоље 2 метра од свог саговорника

3. само једна особа може да изаће из породице у јавни простор....

4. пут на посао куповина, посета доктора, помоћ другима...индивидуални спорт, шетња на свежем ваздуху и даље је дозвољена.

5 приватне и јавене прославе-забаве су строго забрањене и биће кажњене по закону

6. ресторани се затварају.....

7. фиризерски салони, комзметичарски - масажерски салони биће затворени

8. особе које имају одобрње од државе за рад морају стриктно да се придржавају прописаних правила...

9. ова правила важе у трајњу за наредне две недеље

Треба рећи да је неколико пута канцеларка нагласила неопходност држања растојања измећу људи од 1,5 до 2 метра.... даље исто тако дошло је до великих расправа на државном ниво које и како мере да се спроведу.... јер постоји велика разлика у законодавству, школству у Немачкој од савезне државе до савезне државе... није тако Немачака баш једиствена у свему као што то ми можда мислимо... тако да из ових разлога долази често до расправа...

По неким мојим проценама, могуће да нисам у праву.. али пошто Италијна има старију популацију  и то је оптрећење за пензиони систем...ово ће бити олакшање за државу, најмања пензија је 700 Евра, па рачунајете број умрилих на годишњем нивоу.....већ дуги дуги низ година у Италији старачки домови као и у Немачкој су у лошем стању и имају проблем са људима који ће се брину о тим људима у старачким домовима као што рекох.... велики број нашег народа је отишао да ради по тим старачким домовима, зато што тај посао нико од Италијана и шваба неће да ради...

Још ово... ево управо видех да је данас умрло у Италији 651 особа.... и укупни број је 5476 умрлих до сад...

Подели на овим сајтовима

On 21.3.2020. at 17:26, Bokisd рече

Ovako je i u Smederevu, juce je bilo i jos gore skoro puni kafici tokom dana. Inace, kaze nam od zeta sestra iz New Yorka da od ponedeljka u Americi (ili Jabuka) nema izlazka iz kuca i da ima puno bolesnih, .... ona je vec pre nedelju dana i vise kupila sve za 5. meseci i sedi kuci sa sinom.

И онда се питамо чему ограничење кретања. Да барем сви носе маске.

Има ли довољно тоалет папира он се као и већина ствари више не производи у Америци.

Па зар је Њујорк комунистичка држава? Нисам знао. Нема изласкамиз кућа!? Немогуће!

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Ronald рече

Fino od njih, hvala im, odobrila je i EU i Norveska 7.5 miliona eura bespovratne pomoci.

EUROPA.RS

Evropska unija hitno je odobrila Srbiji 7,5 miliona evra bespovratnih...

РАТНА ОДШТЕТА !

Ако овако наставе неће за сто година исплатити колику су нам штету направили.

О убијеним нећу ни да говорим.

Хвала им али овој ситуацији нека дају респираторе и маске а не паре.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Covid-19-Transmission-graphic-01.gif?fbc

Ovo bi trebalo da bude na nekom elektronskom bilbordu širom Evrope, a i kod nas. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Justin Waters рече

Ovo bi trebalo da bude na nekom elektronskom bilbordu širom Evrope, a i kod nas. 

Не брини, и даље би људи нашли изговоре, говорили како ово није ништа, како није неопходно ограничавати слободе људи и тако даље и тако даље.

Ал занимљиво је ако волиш математику. Да уживаш мало у достигнућима цивилизације док не нестане јер с ваквим миронима не може да опстане још дуго. :smeh1:

Ја сам одустао. Не можеш људе спречити да се самоуниште, то нам је изгледа дубоко урезано у природу. Цивилизација је изузетак, правило је смрт и уништење. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Србољуб+ рече

Хвала им али овој ситуацији нека дају респираторе и маске а не паре.

Pa nije papir skup...EU stampa 1000 milijardi, a americki FED 4 biliona dolara...ja nemam pojma ni koliko je to...kaze Sloba Reljic....veli, mi preko 100 evra ne znamo da racunamo :))

Braca nastampaju koliko treba....dok jednom ne rikne sve...

Подели на овим сајтовима

Иначе, ово доле је Холандија од пре два дана. Данас је 4204/179. И даље сви шетају у збијеним групама, праве пикнике по парковима јер је лепо време, шенлуче, праве журке по становима, не перу руке итд. Тако да оно...

L8WlSW4.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Juanito рече

Ја сам одустао. Не можеш људе спречити да се самоуниште, то нам је изгледа дубоко урезано у природу. Цивилизација је изузетак, правило је смрт и уништење. 

Ne znam šta bi ti rekao. I sam nema više volje ikome išta objašnjavati. 

Izlgeda da je razvoj civilizacije isto kao i ove krive širenja korone...imaju siti oblik, gausovog zvona...samo je pitanje u kojoj smo fazi sada..da li smo još prije ili poslije vrhunca, i ako smo poslije, koja godina ili era je bila vrhunac. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ево пре три сата саопштење канцеларке А. Меркел тј. обраћање јавности да се уводе додатне мере у наредне две недеље:

1. тражи се од Немаца (сваког појединачно) да сведу на минимум контакт са свим људима изван породице

2. тражи се да они који имају оправдане разлоге да напуштају стан-кућу да дреже растојање најмање НАЈМАЊЕ 1.5 метар а најбоље 2 метра од свог саговорника

3. само једна особа може да изаће из породице у јавни простор....

4. пут на посао куповина, посета доктора, помоћ другима...индивидуални спорт, шетња на свежем ваздуху и даље је дозвољена.

5 приватне и јавене прославе-забаве су строго забрањене и биће кажњене по закону

6. ресторани се затварају.....

7. фиризерски салони, комзметичарски - масажерски салони биће затворени

8. особе које имају одобрње од државе за рад морају стриктно да се придржавају прописаних правила...

9. ова правила важе у трајњу за наредне две недеље

Треба рећи да је неколико пута канцеларка нагласила неопходност држања растојања измећу људи од 1,5 до 2 метра.... даље исто тако дошло је до великих расправа на државном ниво које и како мере да се спроведу.... јер постоји велика разлика у законодавству, школству у Немачкој од савезне државе до савезне државе... није тако Немачака баш једиствена у свему као што то ми можда мислимо... тако да из ових разлога долази често до расправа...

По неким мојим проценама, могуће да нисам у праву.. али пошто Италијна има старију популацију  и то је оптрећење за пензиони систем...ово ће бити олакшање за државу, најмања пензија је 700 Евра, па рачунајете број умрилих на годишњем нивоу.....већ дуги дуги низ година у Италији старачки домови као и у Немачкој су у лошем стању и имају проблем са људима који ће се брину о тим људима у старачким домовима као што рекох.... велики број нашег народа је отишао да ради по тим старачким домовима, зато што тај посао нико од Италијана и шваба неће да ради...

Још ово... ево управо видех да је данас умрло у Италији 651 особа.... и укупни број је 5476 умрлих до сад...

Potpuno razumni zahtevi,eee da nam je merkel. Bez prinuđivanja, pritiska, pretnjama zatvorom

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Иначе, ово доле је Холандија од пре два дана. Данас је 4204/179. И даље сви шетају у збијеним групама, праве пикнике по парковима јер је лепо време, шенлуче, праве журке по становима, не перу руке итд. Тако да оно...

Odgledah sad video onog dr.Kembela, pa mu neko poslao email iz Švedske gdje izvještavaju sve isto...nema socijalnog distanciranja, normalno se šeta, normalno se druži, sve radi, kafići restorani...Da li je moguće da su toliko operisani, da ih ove brojke umrlih ne brinu, niti da ih brine ako dožive italijanski scenario? Jesu toliko anestezirani? 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...