Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Управо сада, Justin Waters рече

Odgledah sad video onog dr.Kembela, pa mu neko poslao email iz Švedske gdje izvještavaju sve isto...nema socijalnog distanciranja, normalno se šeta, normalno se druži, sve radi, kafići restorani...Da li je moguće da su toliko operisani, da ih ove brojke umrlih ne brinu, niti da ih brine ako dožive italijanski scenario? Jesu toliko anestezirani? 

Протестантска култура ваљда. Нек буде шта буде. Лупам, откуд знам. Холанђани су такви и без короне. Медицина им се заснива на ”иди кући, пи парацетамол и врати се ако почнеш да умиреш”.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Juanito рече

не перу руке итд. Тако да оно...

4/5 Svedjana ne pere ruke posle toaleta.

WWW.MYNEWSDESK.COM

Att tvätta händerna med tvål och vatten kan minska risken att drabbas av diarré med 50 procent, men trots det tvättar bara var...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Justin Waters рече

pa mu neko poslao email iz Švedske gdje izvještavaju sve isto...nema socijalnog distanciranja, normalno se šeta

Veceras se predesdnik vlade obratio....suplja prica, apel da se ostane kuci, i to...skole i univeryiteti suzatvoreni....drugo cepa sve po starom...mada yahuktava se...ali to je kao rat kod nas, gori Slovenija, ma nece >Orvacka, gpri Orvacka, ma nece Bosna i td.

image.png.f0c8eedf2f36bc491281204437234b96.png

To je za obolele, ne za umrle, ali na DNEVNOJ bazi....

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Juanito рече

Иначе, ово доле је Холандија од пре два дана. Данас је 4204/179. И даље сви шетају у збијеним групама, праве пикнике по парковима јер је лепо време, шенлуче, праве журке по становима, не перу руке итд. Тако да оно...

L8WlSW4.jpg

S obzirom na obzir, ako ovako nastave, i Holandezi će za dvadesetak dana imati lekara koji će izjaviti nešto slično ovome doci iz Italije.

WWW.JPOST.COM

Israeli medical doctor Gai Peleg told Israeli television that in northern Italy the orders are not to allow those over 60 access to respiratory machines.

I mi možemo doći u istu situaciju ako se ne budemo najnajnajnajstrožije pridržavali mera vlade.

(Jes` da su "kompletni idioti" na vlasti, ali ubeđen sam da ih ipak savetuju najkompetentniji ljudi. Pa stoga.. ali ko zna uostalom šta će bude)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Justin Waters рече

Odgledah sad video onog dr.Kembela, pa mu neko poslao email iz Švedske gdje izvještavaju sve isto...nema socijalnog distanciranja, normalno se šeta, normalno se druži, sve radi, kafići restorani...Da li je moguće da su toliko operisani, da ih ove brojke umrlih ne brinu, niti da ih brine ako dožive italijanski scenario? Jesu toliko anestezirani? 

што би рекао добри доктор: beyond belief...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

Veceras se predesdnik vlade obratio....suplja prica, apel da se ostane kuci, i to...skole i univeryiteti suzatvoreni....drugo cepa sve po starom...mada yahuktava se...ali to je kao rat kod nas, gori Slovenija, ma nece >Orvacka, gpri Orvacka, ma nece Bosna i td.

A gdje to, čiji predsjednik? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Zayron рече

КОРОНАВИРУС НА АФОНЕ???

jel neko dobo na viber teks sledeće sadržine (?) :

Sveta Gora poziva svoje vernike da sepriključe zajedničkoj molitvi od kuće svake večeri od 22-22:15 govoreći molitvu"Gospode Isuse Hriste Sine Božji imaj milost za svoj svet".
Svaka država počinje po svom lokalnom vremenu u 22h. sa ciljem da se u celom svetu napravi neprekidan lanac molitve.
Svako ko hoće može učestvovati u molitvi.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Срђан Шијакињић рече

што би рекао добри доктор: beyond belief...

Opet će ga razapeti. Pohvalio je rusku vojsku i Kubance koji pomažu u Italji. :smeh1:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

On 21.3.2020. at 21:35, Ronald рече

Fino od njih, hvala im, odobrila je i EU i Norveska 7.5 miliona eura bespovratne pomoci.

EUROPA.RS

Evropska unija hitno je odobrila Srbiji 7,5 miliona evra bespovratnih...

Подели на овим сајтовима

Само да додам још нешто везано за претходни пост а везан је за рестриктивне мере у Немачкој....

3. само једна особа из породице може да изађе изван куће-стана са другом особом која није члан продице ИЛИ   једна особа из породице са још једном особом из те исте породице.....

дакле ради се о томе да само два особе могу бити заједно на јавним површинама и то да су на дистанци од 1.5 метар најмање....

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Juanito рече

Протестантска култура ваљда. Нек буде шта буде. Лупам, откуд знам. Холанђани су такви и без короне. Медицина им се заснива на ”иди кући, пи парацетамол и врати се ако почнеш да умиреш”.

Pa ti ljudi imaju sreće što ne žive na balkanu...inače bi davno nestali u vrtlogu koji ovdje hara vijekovima. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ćiriličar рече

Svedjane si pominjao....o njima pricam...

Aha, kontam sad. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...