Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 31 минута, Ayla рече

Viči i talje, ako će ti biti lakše... 
Pucaj!

Pa apostol Petar je rekao, ako se sećam dobro on:  "mrzeći zlo, držite se dobra"!

Vidiš da su i apostoli pozivali na mržnju - ali ne protiv ljudi, nego zla. Ja sam ljut i besan...gle paradoksa, da imam više ljubavi, kao što je apostol imao, a nemam, više bi zlo o kojem pišem mrzeo. Ovako ga mrzim malo, majušno, proporcionalno mojoj slaboj ljubavi.

Znaš sama da je hrićanstvo paradoks iz prostog razloga štp cartvo našeg Boga nije od ovga sveta. Tako je ovo još jedan paradoks - čovek koji ima mnogo ljubavi on mnogo mrzi zlo! Ja imam malo ljubavi, i malo mrzim zlo.

Mada, apostol nije rekao "mrzeći djavola" ili "mezeći demone" - ne treba ni njih mrzeti, nego zlo koje prouzrokuju. Zato se oni ikonopišu ne da ih mezi čovek, nego nekako da izazivaju sažaljenje.

Sele, zašto sam regaovao na "ne sudi" i dodao ono o ljubavi? Mnogo smo, bre sentimentalni postali! Pazi sestro - Crkva ne kaže sudu jedne države: nemoj da kažnjavaš ubicu! Srkva ne osudjuje uopšte sudije koji kažnjavaju ubice. Znači, sestro, ubicama TREBA da se SUDI" Ubice TREBA kazniti! Tako sve prestupnike, jer inače bi zavladala anarhija i nestao bi svet!

Dakle, zlotvore koji su svet u naše vreme doveli do siromaštva, koji komadaju države i uništavaju narode TREBA kazniti! Treba im SUDITI! Ne radi osvete, nego da se zlo zaustavi. Crkva preventivno uči ljude dobro, a zle ljude kada se mora treba i oružjem zaustaviti, pa ako se mora i život im oduzeti. To su jako jednostavne stvari.

Sada su ti zlotvori moćni, ali  Bog je moćniji.I da, ja se radujem i živim za dan kada će im biti pomršeni računi. Kada će Hristos uzeti bić i ispreturati im stolove gde zelenaše! Toj satanističkoj, ljigavoj, maloumnoj bagri i njihovom satanističkom sistemu kojim piju krv ljudima, znoj radnicima, suze deci!

Подели на овим сајтовима

Мало добрих вести за промену :)

Научници из Аустралије су успели да потпуно елиминишу вирус користећи комбинацију једног лека против ХИВ и једног лека против маларије. Вођа тима каже да су резултати тестирања на зараженима из Кине "врло, врло добри". До краја месеца треба да започне обимно тестирање у више од 50 болница у Аустралији.

WWW.DAILYMAIL.CO.UK

Researchers at the University of Queensland in Australia hope to start human trials by the end of this month to see if the coronavirus can be stopped by drugs made for HIV and malaria.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ćiriličar рече

Vidiš da su i apostoli pozivali na mržnju - ali ne protiv ljudi, nego zla. Ja sam ljut i besan...gle paradoksa, da imam više ljubavi, kao što je apostol imao, a nemam, više bi zlo o kojem pišem mrzeo. Ovako ga mrzim malo, majušno, proporcionalno mojoj slaboj ljubavi.

:0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

Potresan video, navodno iz Bergama gdje se vide hospitalizirani i u hodnicima, i svi su na apartima za disanje. 

• Тужан 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ćiriličar рече

zlotvore koji su svet u naše vreme doveli do siromaštva

Svet nikad nije bio bogatiji nego danas. Ekstremno siromastvo je svedeno na par procenata...

th?id=OIP.jFpR5Me6amo1f3kG_WzMIwHaFD%26p

Siromastvo svedeno sa 94% na ispod 10%.

Cudni neki "zlotvori"...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Званичан информација из Холандије, половина људи на интензивној нези су испод 50 година. Не кажу ништа о томе да ли су претходно били болесни.

Углавном, то нам по стоти пут говори зашто је ова пандемија опасна и зашто не треба зајебавати. Небитно да л је вирус ”само грип” (шта год то значило јер је грип релативно озбиљна болест), небитно што за 80% људи прође са благим симптомима. У условима пандемије, болнички капацитети се врло брзо препуне и то у најразвијенијим земљама света и онда умиру они који морају на апарате, а не могу и то нису само старији људи.

Подели на овим сајтовима

Crne brojke iz Italije se nastavljaju, ovim trendom u par dana broj mrtvih će prevazići broj oporavljenih. 

image.png.e2da4fa723fb35f37323b349f114e275.png

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Pa gde si ti nama demokrato, borče za slobode, prosvetitelju? Šta ima u militarističokoj zon svita?

Veliš nije davno bila ta 1820-ta godina? Ima liepo piše sve, i dijagram nacrtali i to uMicorsoft exelu-u. Ce, ce, ce.

Vidi, ako za 200 godina ljudi imaju toliko bogatstvo od prađeda, đeda i ćaće im da nemaju za račune, za info stan, za lekove u tvojoj ljubljenoj AmeriKu...izem ti to "bogatstvo".

Nije čudo. I đavo viče da je perverzni seks ljubav! Stvar je perspektive i normativa. Ljudi su toliko danas bogati koliko je Roza Park živele u demkratiji.

Njezin đed je u Africi živeo u straćari od trske, a ona se u Americi vozAala u autobusu - kakav progres, ha!? Jedino što je morala da sedi pozadi, gde su bila mesta za robinje. A kad ono beše to? Pre koliko godina?

Medo, medo, nije još zima prošla, još traje svit drim. Ta tvoja Amerika je ko stara kurva koja puderom pokušava bore da prekrije, pa što više pudera sve veća rugoba.

Da ne bude tamo neka revolušn sun? Gde im je sloboda tržišta? :)) Gde im je globalizacija? :)) :)) Sad su počeili da dižu zidove...ja koliko znam Kina je imala svoj zid još od "samo" 700 godina pre Hrista, što će reći pre 2700 godina.

Ta tvoja obaćana zemlja, na krvi sazidana i robovlasništvu, završiće kao i Detroit!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ćiriličar рече

Medo, medo, nije još zima prošla, još traje svit drim.

Прошла, баш пре неки дан рекоше на вестима да медведи широм света излазе из зимског сна месец дана раније (због климатских промена, шта ли је). Тако и Гризли...

0703_read

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, GeniusAtWork рече

Тако и Гризли...

Ma, Medo je uspešan čovek. Kao takav on ne razume one neuspešne. On gleda Ameriku sa visine, iz svojih elitnih krugova, a ja pišem o onoj drugoj.

Od komfora ne vidi da mu sugrađani pate. Nije on loš.

Подели на овим сајтовима

@GeniusAtWork ako te je šokiralo što u Srbiji hoće da gase društvene mreže, evo da se malo odšokiraš:)))

WWW.B92.NET

Odobrena je jedna od najdrastičnijih mera do sada. Izrael je hitno odobrio nadziranje mobilnih telefona u pokušaju da se efikasno...

Подели на овим сајтовима

WWW.NOVOSTI.RS

Žena je pre nekoliko dana posumnjala da ima simptome ovog virusa nakon čega se testirala, ali dok je čekala rezultate...

"Oko 500 radnika iz jedne niške fabrike pušteno je u utorak oko 10 sati kući, nakon što je koronavirus potvrđen kod jedne radnice iz Bele Palanke, saznaju „Novosti“.

Naime, ona je pre nekoliko dana posumnjala da ima simptome ovog virusa nakon čega se testirala, ali dok je čekala rezultate, nastavila je da dolazi na posao. Tek kada su juče stigli pozitivni rezultati, nju su udaljili sa posla, a danas su sve radnike i čitav taj pogon pustili kućama.

Inače, u toj fabrici se, kako saznajemmo, preduzimaju sve mere zaštite, dezinfikuju se prostorije, ali se zasad nema potvrde šta će biti sa ostalim radnicima ni da li su oni u kućnoj izolaciji ili ne.

Žena zaražena virusom korona svakog dana na posao u Niš putovala je autobusom iz Bele Palanke.

NAJNOVIJI PODACI U NIŠU

NIŠ – Od 33 uzorka do sada je virus „korona“ potvrđen je kod 14 a za šest se još čekaju rezultati sa „Torlaka“ koji treba da stignu tokom dana. Od 14 kod kojih je potvrđena bolest samo četvoro je na Infektivnoj klinici a ostali su u kućnoj samoizolaciji.

Prema rečima prof.dr Biljane Kocić, načelnice Centra za kontrolu i prevenciji niškog Instituta za javno zdravlje pod nadzorom su 291 osoba i njihovo poštovanje ove odluke proveravaće policija.

Inače, od 9. marta na kriznim telefonima javilo se 1546 građana od kojih su 467 anketiranih dok za ostale nije bilo potrebe.

Iz Instituta naglašavaju da imaju tri linije i da građani pozovu ove brojeve telefona 060 420 40 16, 060 4898825, 060 4119416. "

Pet dana je čekala rezultate i radila!!! Kakav propust sistema!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...