Рапсоди Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Управо сада, Anika рече Ruskinje su gore od Albanki. А сад Албанке може...аааа ? Bojan* and feeble је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Управо сада, Рапсоди рече А сад Албанке може...аааа ? One su postene zene, sa Skadra i okoline, katolkinje, dosle da se udaju i rode decu. A ovo... Bojan* and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Pa daj reci sta ne valja, da se ne zalecu braca i stradaju Znam da je Ruskinja (mislim da je nik Ioana, nije aktivan pa da je ne tagujem bezveze) govorila da Srbi mnogo lazu Bojan*, -Владимир- and Вукашин је реаговао/ла на ово 1 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Kako da im kazem sta ne valja kad oni to vole? Ko se s njima jednom upusti u igru, ziv nece izaci. Dok ga ne uhvate na bebu, nista nisu uradile. E da, njima nije bitno, moze da bude i fizikalac, loze se na radnicke ruke. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Ево, није ми било тешко да пронађем нешто на тему Српкиње вс Рускиње xD Doduse, muskarac je pokrenuo temu Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Znamo mi da su one imune... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Srpkinje, devojke, zene, nemojte nikada, bas nikada da pomislite da su u bilo cemu bolje od vas! Samo vi lepo drzite do sebe i ne dajte se! Natasa. је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Zameeeeeziiiiiiii Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 пре 27 минута, Anika рече Dok ga ne uhvate na bebu, nista nisu uradile. Их, колико Српкиња има што су тако нешто урадиле. Труднички стомак до браде па тек онда пред Олтар и матичара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Управо сада, Плаво Небо рече Их, колико српкиња има што су тако нешто урадиле. Труднички стомак до браде па тек онда пред Олтар и матичара. Ali, ove jos kao da imaju daljinski... To je visoki nivo izvezbanosti. Odrzavaju veze iz Moskve ili St.Petersburga, svi misle nema od tog nista, samo vidis dodje ona u Srbiju sa stomakom... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 A vidis ti to, dolaze iz velegrada kao sto je Moskva ili Petersburg u Bg, neki manji grad pa cak i selo. Pa kakav je tu motiv potreban da bi se nesto takvo uradilo, znaci da Srbi ipak nesto vrede! stevan911, Вукашин and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Управо сада, Ćiriličar рече @Anika Селе, да ниси ти много морална, а још многије паметна? Подсетићу те са сам ја ожењен са Рускињом. Или боље рећи, ја сам отишао њој. Ако ти се да припази мало на генерализовање...јер мож' да се избламираш. Ovaj hoce da me bije zbog zene Ruskinje... Bog zna kakva sam ja, ne moram tebi da se pravdam. The end of the story. Kind regards. Ćiriličar and stevan911 је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 JA SAM BABA KOJA MOŽE DA OSVOJI EVROPU! Nedi Ukraden smučili se LOŠI komentari, pa ZAPUŠILA USTA SVIMA! WWW.KURIR.RS Neda Ukraden kao najveća zvezda na spisku konkurenata za odlazak na Evroviziju, rekla je da će dati sve od sebe da pobedi na domaćem Beosongu.Pevačica je inače najstarija takmičarka, ali je spremna da se... Status uspešne .lepe i pametne žene na planu našeg mentaliteta može se odlično videti u ovom tekstu o Nedi Ukraden.Neda je žena koja ima 70 godina,fantastičo izgleda,bez silikona i sl.ima završena dva fakulteta.uspešnu karijeru.Prijavila se za pesmu Evrovizije,i već je prozivaju.No,naš narod ima onu mudru izreku,da se za dobrim konjem prašina diže,odvajkada Mislim pak da Nedi zavide ili je se plaši konkurencija? Možda bi kod nas trebalo uvesti predmet u škole koji bi se zvao osnovi elementarne komunikacije,gde bi naučili da je baba majčina ili očeva majke,sve ostale žene su dame,gospodjice ili gospodje,za početak Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 @Нифада Gde si Nifada kuco stara??!!! nedostajala si mi ps. Neda Ukraden nije Neda Arneric Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 пре 2 минута, Sofija_ рече @Нифада Gde si Nifada kuco stara??!!! nedostajala si mi ps. Neda Ukraden nije Neda Arneric Mislim da je pominjanje Nede Arnerić u ovom kontekstu neukusno,s obzirom da je Neda pre nekoliko dana sahranjena.Respekt i jednoj i drugoj. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука