Jump to content

Путин сменио Медведева и владу РФ - има ли Русија "дубоку државу"?

Оцени ову тему

Ćiriličar

Препоручена порука

пре 2 минута, Миле Бајшев рече

Ћириле ја никад не причам шта мислим брате.

Стари КГБеовац...или НКВдеовац :))

Лако је вама, ви сте у Србији...волим ја Русију али сам овде као на одслужењу војног рока :) Само да да Бог да мкар џомба будем...

Подели на овим сајтовима

Било како било..., ја маштам о Србији...Русе волим по Духу...али једва чекам да их напустим...а то је заиста један велик наорд, који пропадађе цело столе...Путин је "помазаник" од Бога...шта ће бити са русијом после...ојачала је духовно и одржаће се...Црква је сила Духа...снага Русије је у Православљау не у кинџалима...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Аристарх рече

дал зато што се водиш старом Руском пословицом "не верујте лако у све што чујете, нити у пола онога што видите":945729:.

Не него зато што  људи код нас пише на онову својих размишљања. А како Ћирко рече  Русија је много комплексна.Па зато ја јер се актвино баивм тим да Русију и рупко дрштво приближим нама, пишем само оно што сигурно сазнам.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ćiriličar рече

Било како било..., ја маштам о Србији...Русе волим по Духу...али једва чекам да их напустим...а то је заиста један велик наорд, који пропадађе цело столе...Путин је "помазаник" од Бога...шта ће бити са русијом после...ојачала је духовно и одржаће се...Црква је сила Духа...снага Русије је у Православљау не у кинџалима...

нека и кинџала и искандера јесте вера и култура али мора и челик

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Миле Бајшев рече

нека и кинџала и искандера јесте вера и култура али мора и челик

Још кад их поп попршће освећеном водом...не мере нег' је :)

Подели на овим сајтовима

Медведев објаснио разлоге зашто је морао да оде

1121563548.jpg

https://rs.sputniknews.com/rusija/202001191121563574-medvedev-objasnio-razloge-zasto-je-morao-da-ode/

Подели на овим сајтовима

On 18.1.2020. at 4:46, Pontifex Emeritus рече

Снага Русије је у Достојевском

Па неће бити баш, мада је Достојевски чудо од човека, пророк, најблаже речено. Достојевски је први "нањушио" пропаст Русије која је дошла од разнарођених и разбожених домаћих издајника.

Подели на овим сајтовима

Nama je Putin odlican kao i njegova politika, drzanje i zivot, ali pitanje kako je rusima i kakvo je misljenje njihovo o njemu.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Ćiriličar рече

Па неће бити баш, мада је Достојевски чудо од човека, пророк, најблаже речено. Достојевски је први "нањушио" пропаст Русије која је дошла од разнарођених и разбожених домаћих издајника.

Pa da, onaj roman "zli dusi" govori o tome.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Flojd рече

Nama je Putin odlican kao i njegova politika, drzanje i zivot, ali pitanje kako je rusima i kakvo je misljenje njihovo o njemu.

Имао је баш малу подршку једно кратко време, сада има подршку 90% Руса по анкетама и то траје од када је почео реформе пре уједињења Крима са Русијом.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Аристарх рече

Имао је баш малу подршку једно кратко време, сада има подршку 90% Руса по анкетама и то траје од када је почео реформе пре уједињења Крима са Русијом.

Nisam ni sumnjao, nego samo kazem. 

I ovaj nas ima podrsku a ovi u Dijaspori misle da kod nas sve cveta a svi vidimo kako je.

Pa zato eto rekoh cisto da pitam. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Аристарх рече

nema toliku to je bilo u trenu Krima,od tada opada mu svaki mesec, rapidno je pala posle penzione reforme.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Flojd рече

Nisam ni sumnjao, nego samo kazem. 

I ovaj nas ima podrsku a ovi u Dijaspori misle da kod nas sve cveta a svi vidimo kako je.

Pa zato eto rekoh cisto da pitam. ?

Vučič ima njamnj podršku u dijaspori jer se uglavno inofrmipšu preko raznih dos portala, a ima podršku u narodu, i to svim generacijama i svim nivoima obrazovanja. Putinu je kod mladih i srednje klase opasno pao rejting.Ja se lično nadam da će ga popraviti-

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Миле Бајшев рече

nema toliku to je bilo u trenu Krima,od tada opada mu svaki mesec, rapidno je pala posle penzione reforme.

Протести који су сада тамо били, су другачијег карактера. Он је пре Крима и ових 90% анкетираних про-Путинових грађана, био омражен због повлашћеног положаја богатих и велике сиротиње која нема посао или не може да ради од њих... Путин је изгубио подршку своје партије и многи су је напустили, причам о људима који су били од почетка са њим... Са тиме да од када је увео реформе, то већина подржава, али опозиција од њих прави скандале. Типа супротно од локација на којима је дозвољен протест грађана, они иду у оне на које је то стриктно забрањено из безбедносних разлога од тероризма и других неких питања. Или неће да пријаве протест, па намерно праве проблеме и изазивају да их неко ухапси и тако се промовишу:smeh1:... А мсм. ово око пензије морају да прихвате, јер су страшно размажени, и не поштују дело Петра великога где се стотине хиљада људи жртвовало у мочвари, да изграде тај град. Без таквих Руса, они би одавно били Кина, Турска или можда Британска колонија.

Ја сам живео у Москвску област у град Корољов рецимо, тамо си могао да видиш смеће у центру града и нико га не чисти месецима, или пола расвете да не ради... Значи постоје институције, плаћени су људи за посао у јавна предузећа, али они нити врше инспекције терена, нити се организују да раде. Већ су то екипе које живе на грбачу народа, цео дан пију и малтретирају оне који би нешто да раде у тим јавним предузећима. То мора да се реформише, градоначелик Москве је био ухапшен и смењен, јер је стотине милиона евра украо и понео у ЦГ да гради неке виле и зграде.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Миле Бајшев рече

Жене у Русији иду у пензију са 55 година!

Путин, након смене Медведева (дао му је почасно место, да оде "славно") поред осталог ставља у устав одредницу да пензије морају расти сразмерно са инфлацијом! Дакле штити пензионере у уставу. Вероватно тако да законодавац може само да им побољша стање, никако да погорша.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...