Jump to content

Odgovor dvojice profesora Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta na pisanje Kubata i Perišića

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 14.12.2019. at 17:46, HOA+ рече

Након оваквог блама, који је данас доживео и једнострано издање у новинама, Перишић  и Кубат не смеју да остану на том факултету јер то није по Статуту.

Да имају два грама поштења и части сами би отишли.

Kakvog blama? Jel sam nešto propustio ili misliš na odgovore profesora iz ove teme?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 106
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 16.12.2019. at 16:08, Avocado рече

Kakvog blama? Jel sam nešto propustio ili misliš na odgovore profesora iz ove teme?

Мислим да напишу Порфирије је малтретирао Божовића, а он напише, већ други пут измишљате, није истина.

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, ekdikos_apomahis рече

Ови људи су до прије неколико мјесеци пљували Санда гдје год стигну, а ето одједном им поста колега.

Па Сандо није "интелектуалац". Друго, близак је био Раши Поповићу, који је противник Перишића. У овом моменту су проценили да им је користан. Они праве коалиције ад хок. То немој да те изненађује.  

Подели на овим сајтовима

Управо сада, HOA+ рече

Мислим да напишу Порфирије је малтретирао Божовића, а он напише, већ други пут измишљате, није истина.

Синод треба да иде на неке етичке тачке статута, којих претпостављам има, и посмењује ликове који лажу, снимају, клевећу, желе да буду "аутономни" од Цркве....треба их "ослободити", да се не осећају лоше. Такви људи нису достојни тог звања и части те институције као што је ПБФ...части која је урушена, али коју треба повратити.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Zoran Đurović рече

Па Сандо није "интелектуалац". Друго, близак је био Раши Поповићу, који је противник Перишића. У овом моменту су проценили да им је користан. Они праве коалиције ад хок. То немој да те изненађује.  

Изненадио ме Сандо.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, HOA+ рече

Pa kad pročitaš pažljivije vidiš da je "demanti" prilično usiljen... tj. da ne izmišljaju, već je u najboljem slučaju neko "zlonamerno protumačio" ono što mu Porfirije jeste rekao u telefonskom razgovoru u vezi sa nekim "nedoumicama" i što je on drugima preneo "из своје лакомислености и лаковерности према неким особама у сасвим неформалном и непланираном разговору"... :D

Demantuje da je Porfirije rekao citiranu rečenicu, ali ne objašnjava šta je tačno rekao... tj. šta je to "zlonamerno protumačeno"...

Kad se to uveže i sa drugim dopisom u kojem se priznaje skoro sve s tim da se Porfirije navodno šalio sa kurirom, ovi "demanti" postaju više nego smešni...

Ali izgleda da je najnezgodnije kada lakomisleno u neformalnom i neplaniranom razgovoru ispričaš drugima šta ti je Porfirije rekao... onda imaš neprijatnosti, pa moraš formalno i planirano da ga pravdaš...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Avocado рече

Pa kad pročitaš pažljivije vidiš da je "demanti" prilično usiljen... tj. da ne izmišljaju, već je u najboljem slučaju neko "zlonamerno protumačio" ono što mu Porfirije jeste rekao u telefonskom razgovoru u vezi sa nekim "nedoumicama" i što je on drugima preneo "из своје лакомислености и лаковерности према неким особама у сасвим неформалном и непланираном разговору"...:D

Зашто се ти спрдаш са верницима на овом форуму?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Жељко рече

Зашто се ти спрдаш са верницима на овом форуму?

Odakle ti ideja da se ja sprdam sa vernicima na ovom forumu?

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Avocado рече

Odakle ti ideja da se ja sprdam sa vernicima na ovom forumu?

Izgleda da je najnezgodnije kada lakomisleno u neformalnom i neplaniranom razgovoru protumačiš drugima šta je Porfirije rekao... onda imaš neprijatnosti, pa moraš formalno i planirano da se pravdaš...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Жељко рече

Izgleda da je najnezgodnije kada lakomisleno u neformalnom i neplaniranom razgovoru protumačiš drugima šta je Porfirije rekao... onda imaš neprijatnosti, pa moraš formalno i planirano da se pravdaš...

Pomešao si me sa nekim... ja uopšte ne moram da tumačim njegove reči kako bi ispalo da je mislio nešto drugo od onoga što je rekao... ili da se šalio... ima ko je zadužen za to.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, feeble рече

Najbolje bi bilo da Tatalovic, kad je vec bio pored Porfirija, kaze sta je tacno receno.

Па и рече да му није претио.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, feeble рече

Najbolje bi bilo da Tatalovic, kad je vec bio pored Porfirija, kaze sta je tacno receno.

Šta ima više da se objašnjava... jutro pre sednice... opuštena atmosfera... svi se zezaju... stigne neki loš dopis iz Rektorata u vezi sa sednicom... i normalno, jer je šala sa kurirom neizbežna, Porfirije reši da se malo našali sa kurirom i da ga skroz neozbiljno i u šali pozove i šatro isleđuje o tome ko ga je poslao da fakultetu preda pošiljku namenjenu za fakultet,  za koga radi i slično...  i siti se tako ismejaše njih dvojica i kuriru beše baš milo što se mitropolit šali sa njim na taj način, kao da su bliski prijatelji...

Ne stigoh da preslušam snimak pa ne znam da li se šala nastavila i na sednici tj. da li je Porfirije rekao "Samo da vas sve obavestim da nam danas nije stigao nikakav dopis iz Rektorata u vezi sa ovom sednicom, wink, wink, aprililili"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...