Jump to content

Predsednik koji zaslužuje Crkveni orden?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 часа, Grizzly Adams рече

Од наших Зоран Ђинђић, он је бар урадио нешто позитивно. Па и пострадао управо због тога, мученик...

Ови остали - мућак.

Па и овај Вучић је пресликани Ђинђић, ради све исто, додворава се свету, а ови га тапшу по рамену, Швабе га посебно воле, тргује Косметом, преварио свог политичког ћалета, па су сад опет добри, као и Ђики што је Мићуна итд.

Превртљиви политичари, не заслужују никакво ордење.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Натан рече

Па и овај Вучић је пресликани Ђинђић, ради све исто, додворава се свету, а ови га тапшу по рамену, Швабе га посебно воле, тргује Косметом, преварио свог политичког ћалета, па су сад опет добри, као и Ђики што је Мићуна итд.

Превртљиви политичари, не заслужују никакво ордење.

Свашта... Овај нема никакве сличности са Ђинђићем. Зоран је био светски човек, интелигентан, имао некакву идеју, визију. Не може да се упореди уопште.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Свашта... Овај нема никакве сличности са Ђинђићем. Зоран је био светски човек, интелигентан, имао некакву идеју, визију. Не може да се упореди уопште.

Исто све ова друга екипа говори и за свог буцзатог вођу, разлика је само у стилу, некоме се свиђа тај ''светски'', некоме овај ''домаћи'', а у суштини потпуно исто.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Натан рече

Исто све ова друга екипа говори и за свог буцзатог вођу, разлика је само у стилу, некоме се свиђа тај ''светски'', некоме овај ''домаћи'', а у суштини потпуно исто.

Ne možeš porediti radikala koji se samo malo zaprao ispod miške sa čovekom koji je, uz sve svoje greške, ipak bio demokratskog usmerenja.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Desiderius Erasmus рече

Ne možeš porediti radikala koji se samo malo zaprao ispod miške sa čovekom koji je, uz sve svoje greške, ipak bio demokratskog usmerenja.

То и кажем, да се само по форми разликују, а исте последице остављају за собом.

И националиста Шешељ и демократа Ђинђић су оставили две банде (+ социјалисти) које су сада углавном удружене у једну, јер интерес им је исти.

Оно мало што је претекло је отишло у опозицију као трећеразредни преваранти.

Подели на овим сајтовима

Пре било какве расправе ко је бољи, само мало подсећање да Вучић нелегално и противуставно води политику земље са места председника републике. То људи изгледа стално заборављају и зато их треба стално подсећати на то :) 

Што се тиче 'стила', ЈУЛ и СПС су били лордови у поређењу са овим шта је дотични направио од земље и јавног и политичког живота. Најгори примитивизам због кога су нормални, а богами и ненормални, људи црвенели од стида је сада потпуно нормалан начин комуникације. Комплексирани дрипац и уличар је од целог друштва направио своје таоце да би лечио комплексе, а ми овде још расправљамо да ли га је требало одликовати орденом. Отишли смо ми одавно у три лепе као друштво. 

Подели на овим сајтовима

Ђинђолина није био председник.

Ako mora da se gine, hbg, da ginemo, ali ja necu da ginem sa poklicem na usnama da je gg. Radovic "svetac koji hoda" zbog toga sto je propustio da radi ono sto mu je bila duznost. A nije mi ni deda, nijedna od moje dve pokojne babe nisu imale nista s njim.

P.S. Moj nalog na ovom forumu je banovan.

P.P.S. Ne druzim se sa fanariotima.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Пре било какве расправе ко је бољи, само мало подсећање да Вучић нелегално и противуставно води политику земље са места председника републике. То људи изгледа стално заборављају и зато их треба стално подсећати на то :) 

Што се тиче 'стила', ЈУЛ и СПС су били лордови у поређењу са овим шта је дотични направио од земље и јавног и политичког живота. Најгори примитивизам због кога су нормални, а богами и ненормални, људи црвенели од стида је сада потпуно нормалан начин комуникације. Комплексирани дрипац и уличар је од целог друштва направио своје таоце да би лечио комплексе, а ми овде још расправљамо да ли га је требало одликовати орденом. Отишли смо ми одавно у три лепе као друштво. 

Истина.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ko po vama, od svetskih lidera zaslužuje Crkveni orden i zašto?

Ni jedan. Ne možeš da postaneš politički lider ako nemaš osobine koje su nespojive sa hrišćanskom etikom...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Avocado рече

Ni jedan. Ne možeš da postaneš politički lider ako nemaš osobine koje su nespojive sa hrišćanskom etikom...

:skidamkapu:

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Grizzly Adams рече

Управо због тога што је то ђубре испоручио треба два ордена да добије. И Чеда да добије бар некакву диплому.

А због Видовдана и трећи!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Благовесник рече

Зашто, зато што је на ВИДОВДАН испоручио председникову главу, онима којима је та глава била потребна у чину коначне легализације  окупираног Косова и Метохије као самосталне државе???? 

Nisu oni dobacili dotle da "isporuce" samo glavu. Djubrad su ga "isporucili" zivog.

Ako mora da se gine, hbg, da ginemo, ali ja necu da ginem sa poklicem na usnama da je gg. Radovic "svetac koji hoda" zbog toga sto je propustio da radi ono sto mu je bila duznost. A nije mi ni deda, nijedna od moje dve pokojne babe nisu imale nista s njim.

P.S. Moj nalog na ovom forumu je banovan.

P.P.S. Ne druzim se sa fanariotima.

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams  Да, сигурно! :0222_shocked:

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...