Jump to content

Episkop Grigorije: Nikada nisam bio u saglasnosti sa Vučićevom ideologijom

Препоручена порука

пре 2 минута, Milan Nikolic рече

Можда неке велике силе не желе то што ти говориш, тако да нема таквог договора.

Još uvek ne žele, ali to ne znači da će uvek tako biti...

Uostalom, stolica u UN ne čini državu. Švajcarska relativno doskora nije imala stolicu, pa to ne znači da nije bila država.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 147
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

пре 20 часа, Православни Србин рече
пре 20 часа, Bokisd рече

i u tom smislu je dobra 1244 za nas.

Ништа нам она не значи, никакав гарант није, а чак је у неким сегментима дебело супротна нашим интересима. 

Zbog cega onda Putin I uopste Ruska vlada insistira na postovanju Rezolucije 1244, ako je to tako kao sto ste naveli?

Подели на овим сајтовима

Не помажу ту никакви папири више. Кад се заврши рат и успоставе границе то је то. Границе се мењају само ратом, осим изузетно кад баш свима одговара нека размена или сл.

Косово има своје границе, своје институције, власт, изборе, прецеднике, премијере итд. Ту више повратка нема.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Grizzly Adams рече

Не помажу ту никакви папири више. Кад се заврши рат и успоставе границе то је то. Границе се мењају само ратом, осим изузетно кад баш свима одговара нека размена или сл.

Косово има своје границе, своје институције, власт, изборе, прецеднике, премијере итд. Ту више повратка нема.

To je tačno, nego treba tražiti garancije da neće dolaziti do novih promena granica. I eksteritorijalnost za manastire. Više od toga nećemo dobiti, nažalost. Ne kažem da je to pravedno i da to tako treba da bude, ali je prosto tako. Posledica kako nepravde velikih sila, tako i naših pogrešnih odluka. Da smo imali nekog drugog na čelu države, umesto onog psihopate i njegove cvetokose supružnice, možda bi bilo drugačije. U najmanju ruku smo sad mogli da budemo kao jedna Češka, Slovačka ili Poljska.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Desiderius Erasmus рече

To je tačno, nego treba tražiti garancije da neće dolaziti do novih promena granica. I eksteritorijalnost za manastire. Više od toga nećemo dobiti, nažalost. Ne kažem da je to pravedno i da to tako treba da bude, ali je prosto tako. Posledica kako nepravde velikih sila, tako i naših pogrešnih odluka. Da smo imali nekog drugog na čelu države, umesto onog psihopate i njegove cvetokose supružnice, možda bi bilo drugačije. U najmanju ruku smo sad mogli da budemo kao jedna Češka, Slovačka ili Poljska.

Гаранције треба тражити од српске власти, јер све то зависи од понашања државе Србије према својим грађанима.

Попричај мало са Нишлијама па ћеш видети колико су љути на БГ због срања са аеродромом. Да неко сад потегне кампању да се Ниш одвоји од београдске власти имао би солидну подршку. То никакве везе нема са западом и УН, него са бахатим властодршцима.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Grizzly Adams рече

Можда за тебе повратка нема, али за Косово свакако има. Где си видео одређене границе, институције, власт, изборе, председнике, премијере? Реалније је све то у позоришту него на Косову. Тамо се дешавају потпуно другачије ствари.

Једном када пропадне добитак који повезује Албанце и Запад, то ће бити крај свега тога. Нека се науче да производе мак у Америци.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Grizzly Adams рече

Narocito kad ih ima milion, to je neka najpreciznija brojka i Srba deset puta manje. Zatim kad se i Srbi( iz Srbije pa i Kosova) i Albanci sa Kosova iseljavaju sa ovih prostora, ali Srbi imaju i negativan prirodni prirastaj, dok Albanci i dalje imaju pozitivan. Srbija na jugu je totalno nerazvijena, jos se centralizuje oko Beograda i vecina ljudi se oko njega i naseljava. Pogledaj gradove kao Prijepolje, Priboj, Nova Varos i slicne sa jugoistocno kao Zajecar i nize, to je sve u rasulu. 46% ljudi zeli da se iseli iz Srbije a 30% visoko obrazovanih zeli trajno da napusti Srbiju, dok cetvrtina zeli u narednih nekoliko godina da ode. 

Подели на овим сајтовима

То се све дешава због централизоване крипто-комунистичке власти. Сва озбиљна лова у Србији мора да иде преко њих да би се браћа и кумови уградили. Зато је све у Београду, а остатак Србије се гуши и тоне.

У међувремену, за контролу народа се и даље користи испирање мозга уз помоћ накарадне лажно-родољубиве митологије.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ко каже да им је то најбољи систем? Њима су диктатуре наметнуте, никада нису имали прилику да изаберу друго. Поробљени су силом.
Ти мене не читаш пажљиво. Ја сам против војних интервенција. У суштини, највише би волео да се САД повуче из целог света и нигде не меша. Моја жеља је да се ти народи сами изборе за своју слободу. Као што се боре у Хонг Конгу против кинеске диктатуре тренутно:

70981-hong-kong-protest-getty-images-chris-mcgrath-1200w-tn.jpg&key=52ffa536595b995d27074f02ca57fb3578f1dcf21f7c24f028a126d820ff7052

Znam tvoj stav o povlacenju SAD iz intervencija i sam sam istog stava. SAD bi bila svetlo narodima sveta bez toga, a ovako su nasilnici I licemjeri.

Послато са SM-A530W користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Ne vredi, kako god okrenes, mora prvo da se sredi situacija u Srbiji. Da se napravi sistem koji ce omoguciti ljudima da posteno rade i zive od svoga rada. Tek onda mozemo ozbiljnije razgovarati o pitanju Kosova. U protivnom, izgubicemo i ovo sto imamo. Gledam neki dan prilog sa juga Srbije, tamo vec mozes da kupis cela seoska naselja za nekoliko hiljada...k’o sela duhova, samo prazne kuce a stanovnika nema...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рисбо рече

Znam tvoj stav o povlacenju SAD iz intervencija i sam sam istog stava. SAD bi bila svetlo narodima sveta bez toga, a ovako su nasilnici I licemjeri.

Тачно да су (неке) интервенције мрља у историји САД.

Али то не поништава све оно што је добро и позитивно, што треба копирати.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Grizzly Adams рече

То се све дешава због централизоване крипто-комунистичке власти. Сва озбиљна лова у Србији мора да иде преко њих да би се браћа и кумови уградили. Зато је све у Београду, а остатак Србије се гуши и тоне.

У међувремену, за контролу народа се и даље користи испирање мозга уз помоћ накарадне лажно-родољубиве митологије.

Gledaj sta ova zena mijenja u Zajecaru za stan u Beogradu:

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://srpskainfo.com/sta-se-krije-iza-oglasa-zena-poklanja-dvije-kuce-namjestaj-sume-pasnjake-livade-i-njive-za-stan-u-beogradu/&ved=2ahUKEwikgKStkpzlAhXRfMAKHdrwCjkQFjADegQICBAB&usg=AOvVaw3gAhCPfebJ1rztgHWwznJu

Подели на овим сајтовима

On 14.10.2019. at 18:00, Desiderius Erasmus рече

To je tačno, nego treba tražiti garancije da neće dolaziti do novih promena granica.

Оно, отме ти неко комад дворишта, све са гробом предака, и ти му одеш и кажеш: "Ај' да се договоримо, да ти мени потпишеш да ми неће отети и остатак"!

Мислим стварно...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...