Jump to content

Вучићу Орден Светог Саве

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Ignjatije рече

Да нам нису епископи попут мит. Амфилохија и Атанасија Јевтића, ко зна шта би било. Молимо се да нам Господ подари замену за њих када му се представе. Неко мора подигнути глас против оваквих потеза СПЦ.

Je li se javio neko do sada? Ovde samo procitah nesto od oca Nenada Ilica.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 429
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Ignjatije рече

Да нам нису епископи попут мит. Амфилохија и Атанасија Јевтића, ко зна шта би било. Молимо се да нам Господ подари замену за њих када му се представе. Неко мора подигнути глас против оваквих потеза СПЦ.

Требала би СПЦ и Милу Ђукановићу да додели један орден. Био би ред, он је ипак први признао Косово.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече

svaku vlast

Баш тако, стога је било редно да се од стране САС-а позову припадници и оне власти која је поново увела верску наставу  макар била онаква каква је.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жељко рече

Требала би СПЦ и Милу Ђукановићу да додели један орден. Био би ред, он је ипак први признао Косово.

Тако је. Први је показао визионарство и ослободио народ митоманије и великосрпске идеологије. Ваљало би и Мурата постхумно одликовати. Њега је Вођа већ похвалио. Можда у ужи круг уђе Тони Блер, саветник нашег Вође. Он нам је помогао да се ослободимо стега старог режима и уђемо у златно доба. 

Толико ордена је потребно да ће се морати фабрика отворити за серијску производњу. А ко ће отворити ту фабрику и запослити раднике, ако не онај ко то најбоље уме, наш новоодликовани Вођа.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ignjatije рече

Тако је. Први је показао визионарство и ослободио народ митоманије и великосрпске идеологије. Ваљало би и Мурата постхумно одликовати. Њега је Вођа већ похвалио. Можда у ужи круг уђе Тони Блер, саветник нашег Вође. Он нам је помогао да се ослободимо стега старог режима и уђемо у златно доба. 

Толико ордена је потребно да ће се морати фабрика отворити за серијску производњу. А ко ће отворити ту фабрику и запослити раднике, ако не онај ко то најбоље уме, наш новоодликовани Вођа.

Toliko je a 'strašno, da iz smešnog stanja prelazi u žalost!

Tragikomična drama Srpske istorije i postojanja!

Kako ćemo pred svetog Lazara, svetog Savu, svetog Pavla?

Hoće li nam se uračunati ova reč?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Срђан К. рече

Moze jedan orden i za mene?

Dete sam Crkve otkad za se znam, tako da bi lepo bilo da dobijem orden...

Ček se prvo ova ruka zaceli pa tje sprave nove, mož bit uđeš u podelu

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Орден се додељује Председнику државе Србије. До сада је држава Србија, иначе секуларна држава(!), дала много милиона з аобнову Храма Св. Саве и за храмове на КиМ. Дакле то везе нема са Вучижем, могао је бити Љајић.

Вучић игра игре, и да хоће поделу неће је бити, али је одличан манипулатор. Дакле, можда нам такав сада и треба....ја би волио другачијег, али народ себи изабрао.

Подели на овим сајтовима

71483758_10157526147389144_2253331618066
M.FACEBOOK.COM

ПОГРЕШНО УПУЋЕНИ НАПАДИ "НА ЦРКВУ" Често се дешава...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Предраг М рече
71483758_10157526147389144_2253331618066
M.FACEBOOK.COM

ПОГРЕШНО УПУЋЕНИ НАПАДИ "НА ЦРКВУ" Често се дешава...

Čitao sam do "drugog Hristovog Vaskrsenja....

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Ćiriličar рече

Орден се додељује Председнику државе Србије. До сада је држава Србија, иначе секуларна држава(!), дала много милиона з аобнову Храма Св. Саве и за храмове на КиМ. Дакле то везе нема са Вучижем, могао је бити Љајић.

Вучић игра игре, и да хоће поделу неће је бити, али је одличан манипулатор. Дакле, можда нам такав сада и треба....ја би волио другачијег, али народ себи изабрао.

To je kao krava koja da mleko pa se ritne i sve prospe, mislim na Vucicevo dobrocinstvo prema crkvi ili drzavi.

A nadam se da ce Sinod objasniti zasto je odlucio da ovakvog lika odlikuje ordenom najviseg reda.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Ćiriličar рече

Слажем се, под условом да сваки председник добије орден. Од Милошевића, па до Вучића. Ове живе да све изведу на бину и да им поделе ордења.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...