Ronald Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 34 минута, Evgenik рече И Христос и Апостоли су били "прежестоки" за укус тадашњих фарисеја, власти што локалних, што оних општих (Римских). Да не заборавимо да су хришћани тог времена итекако поштовали законе, а опет били бацани лавовима, што само говори да свака власт није од Бога. Кад смо већ код тога, шта мислиш да ли се то поштовање према властима односило и на Хитлера, и да ли су војници антифашистичке коалиције у 2. свј. рату такође "кршили заповијести"? On zbija sale ovde, mislim da iskreno nije svjestan koliko je ova odluka losa od strane SPC. Evgenik је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 1 сат, Nikola Stojanovic рече Valjda smo i mi losi malo, kad ne dolaze bolji, jel da? када се овакве ствари десе, само се сети да је овај народ потписивао петицију да се Касандра ослободи из затвора. Поет је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 @Снежана Koja Kasandra lepojko, nisam u toku? Istopljeni kamen and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече Dobro ljudi, zalabite malo, Milanu ce bisti neprijatno. On covek veruje u vlast. Ako bi bio ljubazan pa da ih pohvali malo, ne mogu vise ove negativnosti da citam. Razbole se. ne mozes,zato sto ti ne zivis u realnosti nego u nekom svom svetu, slab si i osetljiv i zato ne mozes da se suocis sa celom situacijom, i zato te nista ne zanima, na zalost mnogo je takvih u Srbiji Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 7 минута, feeble рече A pravi razlog je sto je vlada dala neke milione SPC? Ako je to, trebali su dati Ani Brnabic. Bolje da su njoj dali, marketinski je to daleko bolji potez kad su vec obesmislil ordenje. Ja sam ubijedjen da Vucic prezire Crkvu i sve episkope iz dna duse, ali politicki igra izuzetno pametno. Evgenik, Ignjatije and Јеврем је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 @Sofija_ Idem sutra po opravdanje kod doktora, dobra ti je dijagnoza. Cujemo se, odoh da jurim zenske. pozz Milane, brate moj, drzi se , ne da te brat ! StefanLugic and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 Управо сада, Nikola Stojanovic рече @Снежана Koja Kasandra lepojko, nisam u toku? о оооо диос мио!!!! Ronald, Поет and Јеврем је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 6, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече Dobro ljudi, zalabite malo, Milanu ce bisti neprijatno. On covek veruje u vlast. Ako bi bio ljubazan pa da ih pohvali malo, ne mogu vise ove negativnosti da citam. Razbole se. Нема се шта на лицемерје. Гласали би и за ђавола против Вучића. Шта се то дешава и какве су манипулације у питању, каква се психологија дешава, није ми баш јасно, а оно што слутим је у рангу теорија завера. Србољуб+ and Августин је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 24 минута, Жељко рече Па то је недавно за Дојче веле рекао и епископ Григорије, па је и даље епископ. Imas neki link volio bih da procitam? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 4 минута, Ronald рече Bolje da su njoj dali, marketinski je to daleko bolji potez kad su vec obesmislil ordenje. Ja sam ubijedjen da Vucic prezire Crkvu i sve episkope iz dna duse, ali politicki igra izuzetno pametno. E, ali ne moze jer je LGBT Lupam bezveze i gresim dusu, ne znam sto mu daju orden jer zasluzio ga nije ali sam citao da su legle neke pare ove godine pa mi to pade na pamet. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 Не могу да верујем да сте тако незхвални Вучићу на свему што вам је пружио. На крају што не би СПЦ доделила неку значку председнику Србије. Сигурно не бисте имали ништа против да додели Путину, барем половина форумаша би то подржала. Ђорђе Р and cloudking је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 2 минута, Жељко рече Не могу да верујем да сте тако незхвални Вучићу на свему што вам је пружио. На крају што не би СПЦ доделила неку значку председнику Србије. Сигурно не бисте имали ништа против да додели Путину, барем половина форумаша би то подржала. "Šta je bot? Bot je skraćeni naziv za softverskog robota, odnosno inteligentnog softverskog agenta. Botovi često uključuju elemente veštačke inteligencije. U prenesnom značenju na srpskoj političkoj sceni, botovi su stranački vojnici koji za male pare kucaju komentare po internetu, jer stranke ne raspolažu odgovarajućim softverima. To rade za sitnu nadoknadu i kao zalog za napredovanje u stranci jer tako dokazuju svoju lojalnost i požrtvovanost za stranačke interese" Протомајстор, "Tamo daleko", Рисбо and 4 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 18 минута, Ronald рече Ja sam ubijedjen da Vucic prezire Crkvu i sve episkope iz dna duse, ali politicki igra izuzetno pametno. Презире и Цркву и наш народ. Да ли је то проклетство конвертита или нешто друго, не знам. Само примећујем како је од великосрбина постао аутошовиниста. Ако је икада и био искрени патриота. И таквом човеку се диви патријарх, добија орден од Цркве. Страшно. Да нам нису епископи попут мит. Амфилохија и Атанасија Јевтића, ко зна шта би било. Молимо се да нам Господ подари замену за њих када му се представе. Неко мора подигнути глас против оваквих потеза СПЦ. Evgenik, Јеврем, "Tamo daleko" and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 45 минута, Sofija_ рече koji si broj? da ti vidim ime Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 Brate Mili, služba se nadarivala prema SPC sigurna u neuzvraćenu ljubav, što je ostavila političarima u radnu obavezu, kad počne da forsira pojedinačne lične podatke prikupljene prilikom nošenja darova. SPC može uzvratiti ljubav političarima i odužiti se na darovima, te tako ostaviti prikupljene lične podatke službe doista samo u domenu lične odgovornosti, gde se neće lično blato mazati po zidinama hrama Sv.Save kao blato Tela Hristovog. Nijednim saopštenjem nije data podrška bilo kakvoj političkoj akciji koja bi bila u neslaganju sa stavom SPC po pitanju gorućih nacionalnih interesa. Služba je služba, družba je družba a narodu ako je potreban vođa neka se okupljaju oko ćesara, i ne moraju razumevati duh Sv.Save niti duh i smisao njegovog odlikovanja. Država je dala svoj smisao, Crkva je uzvratila svojim. Ni ja ne volim ovo činjenično stanje a još manje volim što prost račun mešetari stavljaju u nezavršene i nejasne foldere. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука