Jump to content

Која је будућност Huawei телефона?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Juanito рече

Иначе, ако је тачно што се прича, да су ови наши купили неке много фенси камере од Хуавеиа и поставили свуда по Београду, има да буде најбоља навигација на свету.

Корисник: ”Одведи ме до Бранимира...”

Телефон: ”Say no more..” 

:smeh1:

Ne znam kako se bese zove film, ali ovo je scena: sam kraj i rasplet price, negde mozda 10-15 minuta pre kraja filma (komedija, inace) zenska ulece u parkirani taxi, oko kojeg sa svih strana kolone i kolone auta STOJE i ne pomeraju se ko zna od kad...

Zenska: "Molim vas, moze li da me odvezete brzo do zgrade na adresi toj-i-toj, imam samo 20 minuta vremena??!..."

Taxista (okrece se, uz vucji osmeh): "Koji sprat?..." :smeh1:

• Хахаха 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Juanito рече

Корисник: ”Одведи ме до Бранимира...”

Телефон: ”Say no more..” 

Тешко ли је мене наћи? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Justin Waters рече

Odlično, instalirao da vidimo kako radi. 

Ja probao, razbija. Ima sve podatke o gradskom prevozu ovde, 3 puta brzi od Gugla traži i uopšte  "ne stenje" kad radi....cepa...

Evo i na webu...

WEGO.HERE.COM

HERE WeGo - Maps - Routes - Directions - All ways from A to B in one

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Питах и на некој другој теми. Има ли неко новији Huawei? Како то функционише без Google-a? Занима ме највише због gmail-a и youtube-a. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Juanito рече

Како је сестра?

Izmučena je ko iscjeđenja krpa jedva ode do toaleta..temperatura je drži već 6 dan, želudac također nešto je muči..za sad su pluća ok..sad samo da se ne proširi. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, БанеЛ рече

Питах и на некој другој теми. Има ли неко новији Huawei? Како то функционише без Google-a? Занима ме највише због gmail-a и youtube-a. 

Pa isprobaš.... Na novim huawei telefonima neće biti moguće koristiti google aplikacije. Gmail i youtube se neće moži koristiti kao aplikacija, osim preko browsera. 

Mislim da to uopšte nije neki defekt. Meni je recimo FB dojadio već odavno. Nisam na svoj zid objavio ništa godinama, i ne koristim FB aplikaciju. Stalno sam ulogovan preko browsera, da bi pratio pisanje par ljudi i malte ne radi mi kao i na aplikaciji ne fali mi ništa. Isto je i sa Gmailom i youtubom. Moći ćeš ih non stoip koristiti uz nešto okrenjenu preglednost koja je bolja na aplikaciji, ali gdje nimalo ne zaostaješ kad koristiš i navikneš se na korištene browsera. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Malo je van teme....zna li neko neki mesindžer za jeftinu internet telfoniju za fiksne i mobilne, jeftiniju od vibera, a skajp necu, jedva sam ga se resio?

Viber je dosta skup za nase zemlje...ima ponudi 5 dolara neograniceno/mesecno, sto je ok, ali nema Balkana na spisku.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Ćiriličar рече

Malo je van teme....zna li neko neki mesindžer za jeftinu internet telfoniju za fiksne i mobilne, jeftiniju od vibera, a skajp necu, jedva sam ga se resio?

Viber je dosta skup za nase zemlje...ima ponudi 5 dolara neograniceno/mesecno, sto je ok, ali nema Balkana na spisku.

Koju zemlju hoćeš da zoveš?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ćiriličar рече

Србију, БиХ, Хрватску

Pa isto ti je

image.png.418bfd4c0a71c725da44828689bfe346.png

Za iste pare viber

image.png.e41e2ebde1dcd3baa6aaea7d1cae1170.png

Подели на овим сајтовима

.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Ćiriličar рече

Screenshot_20200427-194024.png

Стварно смо банана држава....плате 10 пута мање а цене 2 пута веће....

Ne znam što je to tako skupo...ove zapadne zemlje imaju većnom pakete grupno, za neku fiksnu sumu neograničeno pričaš- 

Meni žena zove Bangladeš recimo koji je mnogo jeftiniji nego balkanske zemlje pa znam

Srbija recimo 53 minute 

image.png.ea9c4759784051df39d6a7ca39874d07.png

Za isti paket Bangladeš 400 minuta, 8 puta više

image.png.171bf4b64e044a025bd07bc92794d8fb.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...