Jump to content

Ђорђе Балашевић, Србин

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 56 минута, ana čarnojević рече

Čolić peva Vučiću na uvce...pa da li ima veće prostitucije ovde...

Kusturica je zbog Bregovića morao da crveni po belom svetu, namestio mu da pravi muziku za Arizona drim, Igi Pop da peva njegove plagijate i muljanja. Kad su ga provalili u zemlju da se propadne...pa nije mu Amerika Srbija da valja svoje ciganije...

dočim se Kusturica, eto, nikada nije prostiruosao, nego je napravio Ameriku od Srbije, on se nikada nije "lizao", sa Slobom/Vučelićem, '95. pa su gurali njegovo "podzemlje", a u zapećak girnuli selenićevo "unistvo sa predumišljajem", ili misliš da je drvengrad izgradio sam od svog novca, a ne "prostituisanjem" sa tadašnjim vlastima, Andrić grad, takođe. Samo što se eto,njemu ne uzima za zlo njegovo "prostituisanje", a sve zarad lavova, medveda i Monike koje nam je doneo.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ana čarnojević рече

ma okej, i on se prostituiše naravno. bilo je reči o Bregovićevoj moralnoj vertikali, pa zato ja..nije bilo reči o Kusturici.

zato je Ceca, srpska majka, ona je pevala samo kontaverznim bizmismenima, Legiji i Velji na uvce :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Снежана рече

on se nikada nije "lizao", sa Slobom/Vučelićem, '95.

IMG-c613c03443a06cc1c68f3313d3e79f1a-_V.

Sluzbeno_04_u_230237423.jpg&size=article
IMAGES.APP.GOO.GL

Über Google auf e-novine.com gefunden

images?q=tbn:ANd9GcTDkXZYsEqM9FzS5xjUTWR

Sluzbeno_04_u_230237423.jpg&size=article
IMAGES.APP.GOO.GL

Über Google auf e-novine.com gefunden

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, ana čarnojević рече

državni helikopter

Који тада није био регистрован за ту намену. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, ana čarnojević рече

Mile Dodik

Каже урбана легенда од пре неки дан кацСубили у Дрвару... 

Што Прворођени није ишо с МиломДодиком добиђе Титову пећину? 

Каже сказка е да га не би чеко до Сретења дИзађе

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Милан Ракић рече

A znaš naravno-prirodno, sve o Balaševiću!? 

Podrazumeva se, je li? 

Иначе, већ 30 и кусур година се у Новом Саду знаде да је Ђерђ Балаж заправо Маџар, да му се шћерце и жена из Шековића курвају са комшијама, да Богојављење и Јовањдан у тим неким песмама само помиње да би се додворио пинк православној публици која би ћутала док он традиционално већ годинама пева о годишњицама Олује у рватској...

Итд, итд

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Милан Ракић рече

Иначе, већ 30 и кусур година се у Новом Саду знаде да је Ђерђ Балаж заправо Маџар, да му се шћерце и жена из Шековића курвају са комшијама, да Богојављење и Јовањдан у тим неким песмама само помиње да би се додворио пинк православној публици која би ћутала док он традиционално већ годинама пева о годишњицама Олује у рватској...

Итд, итд

I ne samo to... mi vec odlicno znamo da nas truju kemtreilsima, svakodnevno; da smo ozraceni kao da smo imali jedno 5 Cernobilja na ovim prostorima;... i konacno, razume se, da je Zemlja ravna, te da nas neboletne Srbe oko svega toga handre svi redom, od istoka do zapada, jeri smo najstariji narod na planeti...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

I ne samo to... mi vec odlicno znamo da nas truju kemtreilsima, svakodnevno; da smo ozraceni kao da smo imali jedno 5 Cernobilja na ovim prostorima;... i konacno, razume se, da je Zemlja ravna, te da nas neboletne Srbe oko svega toga handre svi redom, od istoka do zapada, jeri smo najstariji narod na planeti...

И с' тим у вези, наравно-природно, нећемо да примамо вакцине јер оћу да нас трују, зато што смо народ најстарији... 

Зато што пола Индије и цела ШкоЦка има Мораве и Иброве...

Такоџе, од оног глумца шћерца се зове ко цигара брез филтера што је ћаћа јој пушио кад је у Медошевац радио у парадајзном стакленику...

И Бранка Петрић је усташкиња ел се удала за Шиптара. И деца им се шиптарски зову... 

И Томин мали. Трифуновић. 

И он је шиптар

А за кемтрејлсе? 

Из прве руке инфо. 

ТомпеМзинисани пилоти ЈНА возе... 

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, ana čarnojević рече
nacionalno osvešćeni i onesvešćeni

ženo!! pa ja više ne mogu da ispratim ovu našu estradno - političku scenu... :smeh1:

ko je ovaj vehabija?

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Снежана рече

ženo!! pa ja više ne mogu da ispratim ovu našu estradno - političku scenu... :smeh1:

ko je ovaj vehabija?

Лик је вођа организације Србска част који су овде у Нишу пре неки дан ушли у ромско насеље и самоиницијативно одузели коња једном клинцу који га је матретирао. Лепо су снимили видео са њим код њега кући где га обавештавају да му је коњ одузет и запретили су и њему и читавој ромској заједници да ће сносити последице и убудуће ако буду малтретирали животиње. Наравно, нико од надлежних није реаговао на све ово, а гомила људи је њихов јуначки подвиг поздравила са усхићењем по друштвеним мрежама.

Иначе се вођа те организације за БиХ пре годину дана сликао са Насером Орићем, лепо се друже и кулирају.

:) 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, GeniusAtWork рече

Иначе се вођа те организације за БиХ пре годину дана сликао са Насером Орићем, лепо се друже и кулирају.

ne razumete vi to... Ceci se u stvari polvarili televizor i veš mašina...arkana nema..moraju poslovni kontakti da se održavaju :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, obi-wan рече

Diskusija je pokusala da bude na tu temu, a eto mnogi smo ovde osporili upravo to. Nadam se da si bar prelistala celu temu, sasvim dovoljno je vec receno za svakog ko prosto `oce da cita napisano, a da ne zmuri.

Osim toga, ovo sto Ana kaze nije nikakvo pitanje stvaralastva, nego podilazenja pojedinim necasnim idnividuama.

Pa opet nikad mi ne bi palo na pamet da pljujem Colica, koji je pre svega normalan covek, koga su mnogi dosta puta videli kako se sasvim obicno i normalno drzi na ulici, u prodavnici, koji starijoj zeni pomogne i ponese joj torbu, itd, itd...

Poenta cele ove price je jednooka "pravda", ili kako bi rek`o nas vl. Nikolaj - "polupravda vasa"...

Poenta je da se misli drugacije od vas a to nije u redu, jer to je "jednooka" "polupravda" ili  mix od "cega je srce puno, to se na usta (i tastaturu) izliva". :smeh1: 

Moj komentar je bio na relaciji Balasevic - koncerti - dodvoravanje publici u maniru "ja sam vas ko god da ste, dok traje okupacija" bio je dovoljno popularan na prostorina ex YU i nisu mu bili potrebni takvi ispadi, mogao je zadrzati neutralnost po pitanju nacionalistickih isticanja, koja je bolna tacka na ovim prostorima kod vecine,  kao sto su to ucinila ona dvojica pomenutih, koju vi ( mislim i na ostale zru saborce ) popljuvaste ali to je u redu jer je to vase "misljenje".  

Ne govorim o tome ko se s' kim druzi, ko kome peva, kakva su kome politicka ubedjenja jer i ne znam, za razliku od vas nemam informacije iz prve ruke :smeh1:

Neko podilazi necasnim individuama zarad sopstvenih interesa, neko se sluzi necasnim tehnikama za podilazenje masi isto zarad sopstvenih interesa. Ne vidim razliku osim u tehnici , sustina je ista.

• Свиђа ми се 1

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Милан Ракић рече

Zašto? 

Što sam samo sintetizovao ono što nacioJonalistička banda PRDI već 30 i kusuir leta. 

Prirodno, podjebavački. Bande glede

Evo probacu da ti odgovorim literarno, u tvom stilu da bi me razumeo.

Probaj da se prostacis i proseravas ubuduce u svom ataru i da ne glumis mirodjiju po corbama u kojima nisi p(r)ozvan posebno na nacin na koji to radis, te me postedi istog. 

Nadam se da sam bila dovoljno sintetizovana. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Таша рече

Poenta je da se misli drugacije od vas a to nije u redu, jer to je "jednooka" "polupravda" ili  mix od "cega je srce puno, to se na usta (i tastaturu) izliva". :smeh1: 

Ne znam koji su ti kojima se obraćaš u množini, ali da reknem ja koju na ovo... u jednom delu uopšte ne mislim drugačije od tebe... Balašević mi se, između ostalog, ne dopada zbog tog preteranog dodvoravanja publici (kako domaćoj, tako i stranoj)... ali na temi na kojoj se prebrojavaju njegova krvna zrnca, etničko poreklo i (ne)patriJotski potezi uz ideje vrle omladine da bi mu posle koncerta u Hrvatskoj trebalo zabraniti povratak u Srbiju da je Srbija normalna, mislim da je degutantno pisati o bilo čemu drugom osim o tome koliko je prethodno navedeno glupo, ružno i loše... 

Sama tema je primerenija za neki Stormfront forum i slično... ovde bih pre očekivao da tema bude: "Đorđe Balašević, čovek".

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Таша рече

Moj komentar je bio na relaciji Balasevic - koncerti - dodvoravanje publici u maniru "ja sam vas ko god da ste, dok traje okupacija" bio je dovoljno popularan na prostorina ex YU i nisu mu bili potrebni takvi ispadi, mogao je zadrzati neutralnost po pitanju nacionalistickih isticanja, koja je bolna tacka na ovim prostorima kod vecine,  kao sto su to ucinila ona dvojica pomenutih, koju vi ( mislim i na ostale zru saborce ) popljuvaste ali to je u redu jer je to vase "misljenje".  

Ne govorim o tome ko se s' kim druzi, ko kome peva, kakva su kome politicka ubedjenja jer i ne znam, za razliku od vas nemam informacije iz prve ruke :smeh1:

Neko podilazi necasnim individuama zarad sopstvenih interesa, neko se sluzi necasnim tehnikama za podilazenje masi isto zarad sopstvenih interesa. Ne vidim razliku osim u tehnici , sustina je ista.

Moglo bi tako da bude da sam temu otvorio ja ili neko od moji` istomisljenika. Ali nisam. Temu je otvorio brat Rodja, sa svojom tvrdnjom, pa smo onda mi ti koji misle drugacije. Znaci, neprestano se ide na zamenu teza, a to nas opet vraca na zmuranje i okretanje glave od trezne price.

Dakle, poenta moje/nase price je da je Balasevic upravo i zadrzao neutralnost, nista drugo nije uradio, i bas zato ga pljuju pseudonacionalisti cele bivse YU. Zato ga svi ex-YU naciJonalisti mrze i ne podnose, jer se usudio da dirne u njihov kumir, em da mu se jos i podsmeva.

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...