Jump to content

Мушкарци плачите!

Препоручена порука

Плачите са мном јесење кише, моја ме драга не воли више.. не знам како иде на даље. Хахахахха ???

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 110
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 часа, ana čarnojević рече

@Juanito izvini ali da te ne jurim  po It temama,  ne znam ni gde su

Udemy izbacio popust...treba mi par stvari.  da im dam jedno 20 dolara?  da li oni stvarno spuste cenu sa 200 na 10 dolara po nekom kursu ili je to fora?

Код њих је 90% времена све на попусту. Најниже докле иду је 10 долара, и сваког месеца има, рекао бих, једно минимум недељу дана да скоро све може да се нађе по 10 долара. Остатак времена је нешто типа 30-40% цене. Тако да пуна цена од 200$ може евентуално да важи само пар дана у току месеца.

:) 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, GeniusAtWork рече

Код њих је 90% времена све на попусту. Најниже докле иду је 10 долара, и сваког месеца има, рекао бих, једно минимум недељу дана да скоро све може да се нађе по 10 долара. Остатак времена је нешто типа 30-40% цене. Тако да пуна цена од 200$ може евентуално да важи само пар дана у току месеца.

:) 

imaju i oni kuponi 100 posto popusta... samo za neke zastarele kurseve.. ali se pronadje i nesto vredno

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...