Поуке.орг - инфо Написано Август 2, 2019 Пријави Подели Написано Август 2, 2019 ИСПРАНИ МОЗГОВИ Несувисли и испрани мозгови то смо ми, који смо се од Њих и учили, а други могу "чуда" чинити и то им се у несташлук рачуна Ако конац дело краси, онда да и ми кажемо нашем Таси, да га волимо љубављу Аве Јустина, који је срна у пољу био, да би Србе обожио Од грубих речи туга нас хвата, зар тако на Патријарха, на брата, од таквих речи Небо се руши и остаје само бол у души Ако је и ово лекција, онда је последња, јер и ми више нећемо несувислих и испраних мозгова бити, већ ћемо се у Господу исправити. Епископ ФотијеBrainwashed Senseless and brainwashed are we, who were taught by Them, while others can do whatever they wish, and it will be regarded as a mischief. If the end crowns the work, then we, too, may tell our Tasa that we love him with the love of Ava Justin, who was a doe in the field, so that the Serbs may be deified. Harsh words send us pangs of sorrow. Why thus against patriarch, against the brother? Heaven collapses at such words, and our soul is left with nothing but sorrow. If this is another lesson, then may it be the last, for no longer senseless and brainwashed we will be, but straighten in the Lord. Bishop Photios Извор: Епархија зворничко-тузланска View full Странице Жика and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Август 2, 2019 Пријави Подели Написано Август 2, 2019 Ово је врло озбиљна песма и прекретница у многоме.Живи били па видели. Жика, Trifke and Предраг М је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 Моје честитке Фоцију! Trifke, Жика and Августин је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 Шта је ово са Епископима? Господе, помози нам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hadzi Vladimir Petrovic Написано Август 13, 2019 Пријави Подели Написано Август 13, 2019 Атанасије Твога Слова да сам па да тресем и темеље саме окруњено незалазно и да мноме многим сване па да тихо и у оба свијета ђељем миром своје дане хаљина ти бура што се свила кипећ груди и заумне даре сликао си наше Људе старе око себе слова си озидо у народу храм се уздиго сад одлазиш гдје си већ одавно и смјешкаш се јер ти име славно ana čarnojević and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука