Jump to content

Однос хришћанства према хомосексуалности

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

пре 6 минута, Ronald рече

Godinu dana je pracen i onda uhvacen i osudjen na mizernih godinu dana, a pri tom kod nas ne postoji nikakav Centar u kojem bi se moglo raditi sa eksluzivnim i neeksluzivnim( sto je slucaj sa njim)pedofilima i sexualnim zlostavljacima djece.

More, jedini rad koji bih ja sa njima praktikovao bi bila kastracija. Znam da zvučim ko ljakse, ali stvarno ne vidim koji je tu drugi lek moguć.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Панарет рече

Међутим, није обљубио дете, искључиво је гледао слике и снимке?

Nije obljubivao, nije sexualni zlostavljac, samo je pokazao da je neekluzivni pedofil koga privlace zene i povremeno djeca. Ekluzivni pedofili koje iskljucivo privlace djeca cesto pomisljaju na samoubistvo i provide vrijeme u depresiji i pod terapijom jer ne mogu da se pomire sa tim.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Предраг М рече

слажем се са свиме што си рекао ал опет машиш поенту... СЕКСУАЛНА ДЕВИЈАЦИЈА ЈЕ ДЕВИЈАЦИЈА И ТРЕБА ЈЕ ЛЕЧИТИ, без обзира да ли је реч о педерастији, свингерају, оргијању итд итд ... чињеница је да је међу хомосексуалцима та девијантност присутнија .... ово што помињеш каква су нам деца је друга, посебна и комплексна тема... 

Ja to pominjem jer ti ne zelis da vidis kako postoje homo porodice koje su podigle djecu a koja su sad ljudi tvojih godina i mnogi su ljekari, advokati i uspjesni i moralni ljudi.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Ja to pominjem jer ti ne zelis da vidis kako postoje homo porodice koje su podigle djecu a koja su sad ljudi tvojih godina i mnogi su ljekari, advokati i uspjesni i moralni ljudi.

колико су здраве те "породице" и та деца која имају две маме или два оца? како већ ... 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Desiderius Erasmus рече

More, jedini rad koji bih ja sa njima praktikovao bi bila kastracija. Znam da zvučim ko ljakse, ali stvarno ne vidim koji je tu drugi lek moguć.

Znam ali ni to ne bi sprijecilo sexualnog zlostavljaca, jer nije sexualni cin jedini nacin kako neko moze obljubljivati dijete a traume za djecu su podjednake. Imas nedavno slucaj dokumtovan u Blicu iz Srbije gdje je djevojcica provodila vrijeme sa ocem najbolje drugarice, djevojcica ima 13, a taj muskarac cini mi se 39 i koliko sam pregledao nisu imali sexualni cin, koliko je potvrdjeno, niti je ona rekla da je on na bilo sta silom natjerao itd. Medjutim, medjutim djevojcica nije emotivno i sexualno zrela i ona nije u stanju da donosi ispravne odluke, tako da ce to vremenom iako sad nije stvoriti ozbiljnu traumu u njenom kasnijem emotivnom i sexualnom zivotu. Ona je cak rekla i da misli da se zaljubila ali ovaj hohstapler je sve uradio da do toga dodje.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ana čarnojević рече

omg pa on kaci klipove gde psihijatrijski pacijenti koji tripuju da pricaju sa Bogom sa uzneverenim pogledom bulazne da su se izlecili od homoseksualnosti. i ti sad nesto objasnjavas...

Eno, i Miroljub priča kako leči homiće. confused1

Ja sam mišljenja da to naprosto ne može da se izleči, niti i jedan ozbiljan lekar to pokušava. Moguće je samo uzdržanje od odnosa, ali sklonost će biti tu do kraja života.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Предраг М рече

колико су здраве те "породице" и та деца која имају две маме или два оца? како већ ... 

Zdrave su koliko i svi normalni ljudi, nemaju nikakvih psihickih problema, i uglavnom su heterosexualci( 95%) koji zive normalan porodican zivot.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Desiderius Erasmus рече

Ja sam mišljenja da to naprosto ne može da se izleči, niti i jedan ozbiljan lekar to pokušava. Moguće je samo uzdržanje od odnosa, ali sklonost će biti tu do kraja života.

Ma da, smijesno je i pricati o bilo kakvom izlijecenju. Miroljub bi trebao sam da se lijeci jer prosipa agresivnu filozofiju kojom bi povrijedjjivao ljude.

Подели на овим сајтовима

@Ronald сигурно је да се никада нећемо сложити јер појаве које ја видим као девијантне теби су природне, тако да џаба губити време ... 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Desiderius Erasmus рече

На основу чега мислиш да се не може лечити? Постоје извештаји о великом броју излечених, што је и разумљиво јер се не ради о урођеном, непроменљиво својству. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Предраг М рече

@Ronald сигурно је да се никада нећемо сложити јер појаве које ја видим као девијантне теби су природне, тако да џаба губити време ... 

Slazem se. Sve najbolje

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Родољуб Лазић рече

На основу чега мислиш да се не може лечити? Постоје извештаји о великом броју излечених, што је и разумљиво јер се не ради о урођеном, непроменљиво својству. 

Na osnovu naucne literature i izvan ruskih kvazinaucnih i kvazireligijskih sajtova i kvazipsihologa koje se naveo onda na temi oko LGBT skandala u Svedskoj. Druga stvar je sto su neki bisexualci odabrali kasnije da budu sa zenama, pa ih onda ti kvazipsiholozi nazivaju izlijecenim a mnogi bisexualci tokom zivota zive i sa muskarcem i sa zenom i onda se pronadju sta im vise prija. Dordz Majkl je zivio sa zenama a onda do smrti sa muskarcem. Riki Martin je zivio sa zenama a onda shvatio da ga emotivno ispunjavaju samo muskarci dok ga sexualno privlace i zene itd.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Предраг М рече

Тешко је много разумети све то, док не видиш...

У студентским данима, код нас се уселио на неко време најбољи друг моје цимерке, геј. Држали смо се на дистанци, ја сам у то време била поприлично конзервативна по том питању, ништа ту нисам капирала..Док се није десила журка код нас, где су се њих двоје "примили" на истог типа и онако понети алкохолом негде у ситне сате, све у сузама, посвађали око тога. Од те количине емоција коју сам видела код њега била сам шокирана данима. То је било као оно кад се први пут заљубиш у основној. Никада више нисам на то гледала истим очима. Чак смо касније развили и једно лепо и нежно пријатељство, које траје и сада.

На моју велику жалост, мислим и видим да се ту тешко било шта може променити. Све би, чини ми се, било могуће да ( на моје тадашње запрепашћење) нису укључене искрене и јаке емоције...

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Родољуб Лазић рече

Na osnovu onoga što kaže struka. Mislim da se u svim tim slučajevima koje pominješ radilo o biseksualcima. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Ronald рече

Na osnovu naucne literature i izvan ruskih kvazinaucnih i kvazireligijskih sajtova i kvazipsihologa koje se naveo onda na temi oko LGBT skandala u Svedskoj. Druga stvar je sto su neki bisexualci odabrali kasnije da budu sa zenama, pa ih onda ti kvazipsiholozi nazivaju izlijecenim a mnogi bisexualci tokom zivota zive i sa muskarcem i sa zenom i onda se pronadju sta im vise prija. Dordz Majkl je zivio sa zenama a onda do smrti sa muskarcem. Riki Martin je zivio sa zenama a onda shvatio da ga emotivno ispunjavaju samo muskarci dok ga sexualno privlace i zene itd.

Бориславе, ако је нешто квазинаучно, онда је то ваша, твоја и Панаретова тврдња, тј. мит да је хомосексуалност урођена и непроменљива. То је прича на којој овде јашете пуна два месеца и залуђујете и збуњујете народ и читаоце. Сви треба да знају да је то чиста пропаганда хомо лобија. Односно лаж. Не постоји научна литература која потврђује мит о урођености хомосексуалности. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...