Jump to content

Писмо митрополита Амфилохија митрополиту Онуфрију, предстојатељу УПЦ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 343
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 12 минута, Прокопије рече

Тако је. Зато сам позвао тетку и она одмах сликала. Зграда готова. Само се чека Ђедова стамбена листа.........................

IMG_4041.jpeg

Ја мислим да си ти злонамеран човек!:)))) 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Vladan :::. рече

То је неко исвестио, описао шта је PR рекао, могуће је да је кориговао, нађи цитат PR-a па да видимо како је тачно рекао.

A, Vlado, pa mogao je da kaze ili jeste ili nije, :D.... valjda su lepo culi tu izjavu u kojoj kaze tako kako kaze i to.... stressed (naglaseno)....

http://orthochristian.com/121880.html

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bokisd рече

A, Vlado, pa mogao je da kaze ili jeste ili nije, :D.... valjda su lepo culi tu izjavu u kojoj kaze tako kako kaze i to.... stressed (naglaseno)....

http://orthochristian.com/121880.html

То су речи новинара који преноси описно изјаву, нема цитата PR-a.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Vladan :::. рече

То су речи новинара који преноси описно изјаву, нема цитата PR-a.

Dobro, eto, lagao novinar... i to da je PR rekao da Emanuil nije znao ko sve prisustvuje na sluzbi jer je bilo mnogo svestenika (sto je tacno) i onda ovo sto je PR i naglasio kao svoju izjavu.... oko VP i SPC i crkve u CG.... (sram ga bilo ....:D)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Dobro, eto, lagao novinar...

Не мора да значи него можда једноставно не обраћа пажњу на то, као и ти и многи други, док не буде касно.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

Не мора да значи него можда једноставно не обраћа пажњу на то као и ти и многи други, док не буде касно.

Jeste, PR se obraca .... The head of the Patriarchate of Constantinople’s public relations office told the French outlet Orthodoxie... ovo deluje kao 1:1 izjava i mozda je cak i snimana .... i kad dodje do izjave o SPC i CG, ovaj novinar ne cuje ili ne pribelezi ono sto PR kaze o odnosu izmedju VP i SPC ..... i SPC u odnosu na CG.... i mozda pogresno cuje , da su VP i SPC u kanonskom jedinstvu (a, sta nisu...:D).... a da SPC ima jurisdikciju nad CG... (a o cemu ce drugo da prica, .... da SPC ima neke hotele i motele po CG...:D).... uf, Vlado, ne mogu vise, najeo sam se torte i ne mogu da disem, imaj milosti.... :D

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Прокопије рече

Тако је. Зато сам позвао тетку и она одмах сликала. Зграда готова. Само се чека Ђедова стамбена листа.........................

IMG_4041.jpeg

Jel imaš neki dokaz?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Jeste, PR se obraca .... The head of the Patriarchate of Constantinople’s public relations office told the French outlet Orthodoxie... ovo deluje kao 1:1 izjava i mozda je cak i snimana ...

Супер, дај цитат, снимак, нешто, не опис новинара...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Прокопије рече

доказ чега?

Toga što si naveo. Stambene liste i proče

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...