Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

On 8. 12. 2013. at 21:38, R.Žiskar рече
Па, гледај, трагично је да је један од ослонаца форума тек тако нестао у виду ластиног репа. Као што сам писао на неком од статуса (пошто нико није нашао за сходно бар да да информацију) ако се одлази због других ствари са опцијом враћања, онда се не брише скоро комплетан профил са изменом имена корисника. Оде се и заврши шта треба, па се човек једном врати. Овако, остаје прилично отворено питање да није дошло до некаквог непремостивог разилажења у мишљењима што је узроковало одлазак оца Ивана. Не видим зашто се то крије, исмева од стране администрације и уопште се понашате као да су чланови неки ретардирани људи или мала деца па нисте дужни ништа да објашњавате? Неко може да помисли да је у питању, не дај Боже, бахатост. Мислим да би требали да будете свесни (не ти лично, причам о администрацији уопште) да су многи од нас овде дошли због оца Ивана и његовог ентузијазма и благе и промишљене речи.

Vidi - niko nije nestao, iscezao, i sta vec. Covek se malo pomerio u pozadinski deo, kako bi pozavrsavao poslove koji vremenski prosto ne mogu da cekaju. Ne kapiram sta tu nije jasno, i oko cega se u stvari podize neka sasvim neosnovana i nepotrebna tenzija.

Razumi(te) - o. Ivan nije prosto ucesnik, nego vlasnik sajta i foruma. On ne moze da se razidje s nekim u misljenju, pa da napusti svoje, nego bi taj drugi napustio ovaj prostor. Znaci, ni osnovna logika vam ne radi bas kako treba. Bez ljutnje, ali dize se prasina prakticno ni oko cega...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Питање свих питања тренутно јесте колико вама уопште значи овај сајт као пројекат који је покренуо отац Иван и као сајт са његовим тренутним достигнућима ?!

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 21:44, feeble рече

Пази, колико ја знам владика Давид је дао благослов за сајт. Онда је у једном тренутку неко на оним зилотским сајтовима јавио да владика више не даје благослова, и то је овде потврђено. Нико није рекао зашто је владика Давид ускратио балгослов. Можда то не треба да се објави, али можда би било и корисно да се зна ако је нешто штетно рађено, или од стране администрације или чланова.. Чисто да се не праве неке такве грешке.

Prvo je bio blagoslov vl. Jovana, pa smo migrirali kod vl. Davida. Sad idemo dalje, ako Bog da...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Čudo jedno. Tražim ovu temu od kako sam došla, da bih napisala reč dve.

Sad kad je glavni otišao sa foruma (iz samo njemu znanih razloga),evo teme iz naftalina izvučena.

Složila bih se sa nekim ko je gore negde naveo da je ipak trebao Vlasnik foruma Ivan da napiše post, reč dve o svom odlasku.

U redu ako je imao svoje razloge, ali reč dve, neće nikome da škodi.

Kakvo mišljenje imam o forumu, za sada ću zadržati za sebe

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 21:45, obi-wan рече
Covek se malo pomerio u pozadinski deo, kako bi pozavrsavao poslove koji vremenski prosto ne mogu da cekaju.

Е, то је потпуно другачији приступ у објашњењу од оног који се провлачио по статусима од оних који мисле да су духовити.

Јасно је кад се каже да није отац Иван наш роб, само је овакав нагли прекид изазвао многа питања.

Добро би било да се сви увек присетимо како би отац Иван реаговао у некој од ситуација и да са том идејом водиљом наставимо да градимо подршку православној мрежи.

Мени довољно. Хвала.

Подели на овим сајтовима

Ок, онда питање, чисто информативно...отац Иван је остао власник сајта и форума?

Подели на овим сајтовима

Сећам се, прилично добро се сећам: форум верујем.орг и повлачење оснивача оца Александра Ђаковца. Сећам се прича о привременом одласку, одмору и слично. Како ће бити све боље. Како ће се отац Аца вратити ускоро. И вратио се је ... реалном животу и закатанчио форум.

Свака прича је иста и нема много нових ствари под сунцем у животу, па ће тако бити и овде. Ово се ускоро гаси и прави се нешто ново. ИЛи тако некако ће бити.

Ја честитам оцу Ивану на храбрости да коначно заврши са овим чудом које га је толико коштало. А ја лично и непосредно, као његов пријатељ, знам да јесте.

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 21:49, Jelena 76 рече
Sad kad je glavni otišao sa foruma (iz samo njemu znanih razloga)

Nije otisao nigde trajno, ljudi, aman (cest uzvik u sevdalinkama)...

...

(Joooo, samo kad u`vatim krivca za ovu pometnju, sta cu mu radiiiiim... :))) )

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 21:55, Абу ал-Хасан ал-Шадили рече

Сећам се, прилично добро се сећам: форум верујем.орг и повлачење оснивача оца Александра Ђаковца. Сећам се прича о привременом одласку, одмору и слично. Како ће бити све боље. Како ће се отац Аца вратити ускоро. И вратио се је ... реалном животу и закатанчио форум.

Свака прича је иста и нема много нових ствари под сунцем у животу, па ће тако бити и овде. Ово се ускоро гаси и прави се нешто ново. ИЛи тако некако ће бити.

Ја честитам оцу Ивану на храбрости да коначно заврши са овим чудом које га је толико коштало. А ја лично и непосредно, као његов пријатељ, знам да јесте.

Samo se ti nadaj...

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 21:56, obi-wan рече

Nije otisao nigde trajno, ljudi, aman (cest uzvik u sevdalinkama)...

...

(Joooo, samo kad u`vatim krivca za ovu pometnju, sta cu mu radim... :))) )

Кад би све било транспарентно, као што је и у држави, онда би било мање забуне ;)

Подели на овим сајтовима

Јутро је паметније од вечери.

Требало би сви да искулирају мало.

У овим беспотребним расправама, једина лепа ствар је што је људима о. Иван драг и што су људи приметили његов изостанак и из љубави их интересује шта је са њим. Што значи да је оставио велики и позитиван траг код људи.

Пустимо о. Ивана да мало одмори, а ми да помогнемо администрацији и модераторима да наставе путем о. Ивана док се не врати, а и путем Поука.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Колико знам о. Ивана, сигурна сам да има оправдане разлоге за овакав поступак. Имам поверење у њега........,а и у нас.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Наравно да смо се узнемирили,,,видели смо толике форуме како се гасе, отимају, преусмеравају или пропадају...дакле на нама је да сачувамо овај.

И пазимо када качимо фотографије.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...