Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 6. 7. 2013. at 19:45, Жељко рече

Слажем се с овим приде и смајли су без везе поређани, онај смајли што се ваља од смеха је негде при дну а неки безвезни смајли су при врху, значи мрзи ме да га тражим и онда ми је лакше да напишем ахахахахахахаха...

Ево су сређени смајлији по неком реду и смислу и лакше су прегледни.

Имате десет табли по двадесет смајлића.

Мени је најбоља пета табла:

:kolcecb3hb8::ladan::pucpuc2::laugh1::trtmilo::krstix::smil443643319dc3d::399149::351780::945729::dedica::120286::smizla10::gleda::trubac::fik::uraaaaaa: :koka10: :jelenk11: :icon_pvo:

Подели на овим сајтовима

Moje mišljenje nije važno. Just_Cuz_19

Forum je dobar da se s vremena na vreme izgubi vreme. 8086.gif

computerfreak.jpg?w=570

Može da bude vrlo koristan... ili vrlo štetan ako se odlepiš od stvarnosti. Tada si potpuno prso i treba da se obratiš svome voljenom izabranom lekaru koji će te posavetovati da izabereš svog voljenog psihoterapeuta koji će ti na nežan i bogomnadahnuti način reći da je vreme da otpočnete psihodramu psiholoških seansi.

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 8. 7. 2013. at 16:59, Sara" рече

:gleda: meni je psihijatar rekao da vi ne postojite, da ja vas izmišljam :271805ldndqr6j2o:

:uraaaaaa::fik: uh , neki smajlići su baš psihotični :jtl2jq:

:399149: ovi su najbolji

Рецимо ови су нако мало бржи и шашавији:

:148494ykydt2lrfk: :1759280v7keu5ymzp: :smileys-3d-750209: :774236lrsdhmiw4r: :1503348ufz3z4yl5d:

Подели на овим сајтовима

@@Odahviing,

Било је, али је мени и још некима фалило после оног догађаја, па је сада сређено :)

Подели на овим сајтовима

Мурамаса, нисам баш сигуран, ја и даље не могу да тврдим да колега2357, Дражен и још пар њих нису тролови или бар полу-тролови, а за григорија22 је већ легендарно да не знам кад је озбиљан. :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Vise administratora i moderatora nego clanova..Jel to postoji neki ubrzani kurs?

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 8. 7. 2013. at 20:41, distancirana рече

Vise administratora i moderatora nego clanova..Jel to postoji neki ubrzani kurs?

Нама је циљ да сви буду администратори... нисте то до сада схватили?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...