Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

ko će da plaća hosting nadalje? :)))

Па ваљда ћемо и даље да уплаћујемо месечно по 500 дин. Само да нас обавесте да ли важи исти рачун.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Први пут да се  сложим са Лазаром Нешићем.Да заиста ово је крај овог форума-на жалост.

Подели на овим сајтовима

Ali "glavni" u celoj čorbi, mislim na forum, bio je Radomir.

Тако је заправо, али моја поента је иста: отишао је човек на коме је почивао форум, оставио га својој недозрелој деци и они су га, нормално (да простите), засрали. Тако ће бити и овде. Нема то везе са људима, просто то тако иде у животу. Ја у томе не видим трагедију, напротив. Знајући са све Иванове муке око форума, за мене је ово радостан дан.

Подели на овим сајтовима

Тако је заправо, али моја поента је иста: отишао је човек на коме је почивао форум, оставио га својој недозрелој деци и они су га, нормално (да простите), засрали. Тако ће бити и овде. Нема то везе са људима, просто то тако иде у животу. Ја у томе не видим трагедију, напротив. Знајући са све Иванове муке око форума, за мене је ово радостан дан.

a gde ti je slika ... ?  :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Знате зашто Вучића нико неће скинути са власти?

Оћете да чујете?

Биће скинут кад га запад пусти низ воду, тј. кад одради оно због чега су га довели на власг

Подели на овим сајтовима

još ću pomisliti da hoćeš da kažeš - Sej denj, jegože sotvori Gospod... lol

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Први пут да се  сложим са Лазаром Нешићем.Да заиста ово је крај овог форума-на жалост.

Od popa bih ocekivao bar zrno vise vere a i poverenja u bliznje mu.

Ne znam odakle mi to...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

A ti prosto zracis optimizmom... ali nisam bas iznenadjen, na zalost...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Админи свака част вама али ово је крај.Волео бих да није али јесте. Жао ми је што

ће психијатрија или сајт-Борба за веру и даље да постоји.али то је трагедија свакодневице.

Подели на овим сајтовима

Od popa bih ocekivao bar zrno vise vere a i poverenja u bliznje mu.

Ne znam odakle mi to...

nepopravljivi optimista... a biće da je odavde

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vlNikolaj/IznadGrehaISmrti/Lat_Nikolaj060217.htm

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Е да, сећам се још и овога: нервозе администрације ... баш се све понавља.

Ајд, лаку ноћ и поздрав свима. Радујте се, Христос васкрсе! :)

Подели на овим сајтовима

Биће скинут кад га запад пусти низ воду, тј. кад одради оно због чега су га довели на власг

О том потоп...

Али сад га не може нико скинути а можда чак ни запад, јер просто нема алтернативе за њега.

То говорим не улазим сад у политичку ситуацију у земљи Србији ( ако си се то понадао, ниси требо).

Тако ни за Поуке нема алтернатива.

Просто је нема.

Било је покушаја али алтернативе нема.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...