Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• 2 weeks later...
  • Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Лепо је што људи различитих вероисповести могу да разговарају овде и пишу о својим религијама,

Мислим да вам полази за руком да учините ово место пријатним за све људе који желе да воде (или прочитају) цивилизован,духовит,поучан разговор.

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Када сам се први пут регистровао на овом форуму, прво сам мало гледао теме, и право да вам кажем било ми је буквално мука од начина на који се овде комуницира.

Одређени чланови и нарочито модератори који као да једва чекају да накога ,,спусте на земљу" и да му ,,објасне" неке ствари, и то увек заједљиво, дрско и са увредом на рачун интелигенције, не трпећи другачије мишљење. Има изрека: ,,Говорећи о другима - говоримо о себи."

Тако да сам са горчином напустио форум. А онда сам после неког времена ипак решио да му пружим шансу, пошто нисам имао посао и било ми је досадно.

Има овде људи са којима се може лепо разговарати, поготову сад кад има доста нових чланова. Од њих сам научио и нешто ново о својој вери.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Многе ствари су се временом искристалисале. Како је ово веома ћив место и доста се пише, говори, пводе се приватни разговори, чет... наравно да је битно да се и одговорно води јер је ово сајт са благословом Цркве. Свакако да дођу тешки периоди када и Администрација буде мало нервознија или чланови, али све је то пролазно. Све у свему, мислим да је на ЖРУ сада веома пријатно. Лично, мени баш не одговарају политичке теме, али свестан сам да има људи који воле о томе да разговарају. Ја сам више за неке једноставније теме које се тичу нашег живота у Цркви, као и теме које се тичу теологије као и разговора са људима који нису православне вероисповести.

Подели на овим сајтовима

Многе ствари су се временом искристалисале. Како је ово веома ћив место и доста се пише, говори, пводе се приватни разговори, чет... наравно да је битно да се и одговорно води јер је ово сајт са благословом Цркве. Свакако да дођу тешки периоди када и Администрација буде мало нервознија или чланови, али све је то пролазно. Све у свему, мислим да је на ЖРУ сада веома пријатно. Лично, мени баш не одговарају политичке теме, али свестан сам да има људи који воле о томе да разговарају. Ја сам више за неке једноставније теме које се тичу нашег живота у Цркви, као и теме које се тичу теологије као и разговора са људима који нису православне вероисповести.

Врх ! blessyou

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Fali mi muslimana.

Jer živim u mjestu gdje su muslimani večina a ovdje sam manina, pa se moram privikavati. :D

Raja na forumu su ok, samo nekada pokvari atmosferu pokoji pubertetlija ali i on nakon mjesec dva sazrije.

Mislim da mi jedni o drugima suviše malo znamo a ovo je jedan dobar način da se bolje upoznamo.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Fali mi muslimana.

Jer živim u mjestu gdje su muslimani večina a ovdje sam manina, pa se moram privikavati. :D

Raja na forumu su ok, samo nekada pokvari atmosferu pokoji pubertetlija ali i on nakon mjesec dva sazrije.

Mislim da mi jedni o drugima suviše malo znamo a ovo je jedan dobar način da se bolje upoznamo.

Joj, pa ovo je najveci kompliment za sajt !

Ziv bio !

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Нема довољно тема о Мирољубу Петровићу!

"Neka te, Tihomire, neka te!"... grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

фали ми нових људи на форуму, све се прежвака са истим људима ... укруг и понављачки, опет је кренуло убеђивање истих о истим темама.

постало је досадно.

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

И после скоро годину дана и даље мислим да је ово једна дивна оаза на нету :) И да напредује :)

Како рече отац Иван

докле постоји наш сајт увек ћемо наћи начина да пласирамо праве и истините информације из Цркве са благословом наших Светих Архејереја.

За највише месец дана постављамо нови сервис на Поукама који ће тек бити извор тачних и проверених црквених информација јер ће сарађивати са свим званичним сајтовима наше Цркве.

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Ја сам ту релативно кратко,али сам доста тога сазнао за ово кратко време,захваљујући овом форуму тј.свима вама :)

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

одлично само изједначите бројаче порука на форуму и на профилу код појединих чланова ;) и ја сам међу њима ;) не битна ствар али лепше изгледа.

убедиљиво смо највећи форум у православном свету (на српском језику)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...