Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

није проблем што се греши, напротив.

то више схватам као шансу да се неочигледан проблем реши. али реши, не затури.

за мој појам, проблем је што се не даје јасна порука таквим људима - добродошли сте, ал имајте мере у тровању. разумемо да сте отровани, ал ако нисте спремни на дијалог, то не значи да треба жру и остатак форумаша да вас трпи по сваку цену.

лепа је икономија, ал брате и оче - отераше и удавише све позитивно.

и не, није ми намера да нуждим и дробим лобању администрацији, поента је да је моја критика (позитиван) допринос, да обратим пажњу где је шупље. мислим да је крајње време да се рупе крпе.

Па ја се питам шта тражим овде. Дошао сам у потрази за бисерима а улетео у блато. Има у том блату и бисера, ал' што да муљам по блату тражећи их кад на другом месту могу да их згрћем лопатом?

Будимо људи

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

pa ti onda lopatu u shake i upri girl_jumping

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Гости

за мој појам, проблем је што се не даје јасна порука таквим људима - добродошли сте, ал имајте мере у тровању. разумемо да сте отровани, ал ако нисте спремни на дијалог, то не значи да треба жру и остатак форумаша да вас трпи по сваку цену.

и не, није ми намера да нуждим и дробим лобању администрацији, поента је да је моја критика (позитиван) допринос, да обратим пажњу где је шупље. мислим да је крајње време да се рупе крпе.

Па ја се питам шта тражим овде. Дошао сам у потрази за бисерима а улетео у блато. Има у том блату и бисера, ал' што да муљам по блату тражећи их кад на другом месту могу да их згрћем лопатом?

Питање је због чега си дошао и шта тражиш. Мислим да треба што пре да одеш и да збираш бисерје лопатом. Можда покушаш и сам да направиш нешто где ће бити много бисерја, шта мислиш? Такође, мислиш ли да је довољно да напишеш нешто мало порука на форуму и да о њему судиш?  

Јеси ли ти прегледао цео сајт? Имаш цео портал Поуке.орг где нема форумских расправа, где има преко 10,000 аудио, видео и текстуалних фајлова, па гледај и слуша ако Ти је воља и немој да учествујеш на форуму. У сваком случају, имаш слободну вољу и то је то. Многи су овде нашли и утехе и пријатеље за цео живот и утврдили се у вери. Сад, свако види оно шта хоће.

Подели на овим сајтовима

Смешно , пардон тужно је кад неко нешто изнесе на форум безаргументовано , кад непрати и нечита форум и постове на  greengrin.Мој предлог је тим неверним Томама да се покупе и оду што пре ! Читајта мало више и онда судите неком или нешто , Дејане иди куда знаш и молим те невређај ми достојанство зато што сам и ја део овог форума .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Форум је сјајан. Доста се тога може научити. Кога код што питам, одговори ми. Не "искулира" ме-  0205_whistling

Православна цркво наша драга, надо свију нас,

у теби је Црногорац нашао свој спас!

Подели на овим сајтовима

Питање је због чега си дошао и шта тражиш. Мислим да треба што пре да одеш и да збираш бисерје лопатом. Можда покушаш и сам да направиш нешто где ће бити много бисерја, шта мислиш? Такође, мислиш ли да је довољно да напишеш нешто мало порука на форуму и да о њему судиш?  

Јеси ли ти прегледао цео сајт? Имаш цео портал Поуке.орг где нема форумских расправа, где има преко 10,000 аудио, видео и текстуалних фајлова, па гледај и слуша ако Ти је воља и немој да учествујеш на форуму. У сваком случају, имаш слободну вољу и то је то. Многи су овде нашли и утехе и пријатеље за цео живот и утврдили се у вери. Сад, свако види оно шта хоће.

dada :) 0205_whistling

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

• Гости

Форум је сјајан. Доста се тога може научити. Кога код што питам, одговори ми. Не "искулира" ме-  .mislise.

Има доста саговорника, хвала Богу. Ја, нажалост, због свих мојимх обавеза не стигне да одговорим на свако питање постављено свештенику, али се надам да и други свештеници узимају учешћа у стварању једне здраве црквене мисли.
Подели на овим сајтовима

• Гости

Нема потребе да се икоме говори да оде, напротив. Наше је да позивамо људе да учествују и да сами помогну де се нешто што није добро промени на добро.

Мене мало нервирају критике уопштеног типа: "ви сте овакви", "ви сте никакви"... ако нешто није добро, напиши конкретно шта није добро. Или још оно комунистичко: Тако то не може, тако то не треба!  А када питаш како може и како треба- нема одговора.

Искрено, не падам на те форе. Волим директно питање и директан одговор. Лично мислим да смо сви заједно успели да направимо најбоље интернет место за разговоре, уз поштовање саговорника, па макар које мишљење изнео. Наравно, с времена на време наиђу екстремисти али то је нешто што се санкционише.

Такође, нема потребе да трошим енергију на апологију форума. Изнесите конкретну критику и мишљење како да се нешто среди. Ако је критика оправдана, обавезно је разматрамо на нашим састанциа Администрације. И сами видите да много пута уважавамо оно што појединци изнесу као реалну критику и веома брзо реагујемо.

Подели на овим сајтовима

Оче,има ли шансе за неко веће окупљање форумаша,типа оног у Денковцу,прошле године?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Највећа критика форума је што нема наградних игара...

Да се добије нека гајба тог јагодинског или макар нека православна књигица.

А наградне игре би биле...

1. Најлепши форумаш (ха)

2. Мокре мајице ЖРУ

3. Најбољи певачи - аматери ЖРУ...

4. Најбољи ајватар

5. Најбоље ноге ЖРУ

... итд

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ma forum je ok,super.

A teme kao teme ima nas svakakvih na ovome svijetu,pa takve i teme i komentari.

Jednostavno nigdje nema savrseno,pa nemoze ni ovde.

Slava Bogu da imamo ovakve sajtove.Nije to mali trud.

bliss jeeee je super,a gluposti se same sklone kad se njima ne pridaje puno paznje.

bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

• Гости

Оче,има ли шансе за неко веће окупљање форумаша,типа оног у Денковцу,прошле године?

Ако се сви договоримо и ако будемо сложни ја ћу се свим силама потрудити да то буде. Искрено, нисам се надао да ће све испасти онао добро као у Денковцу, али Бог је желео да све буде на свом месту и да свега буде довољно. Дочекати око 1500 људи и све нахранити и напојити је, признаћете, велики благослов и велико искушење.

Планирам опет, али заиста највише зависи од вас.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Највећа критика форума је што нема наградних игара...

Да се добије нека гајба тог јагодинског или макар нека православна књигица.

А наградне игре би биле...

1. Најлепши форумаш (ха)

2. Мокре мајице ЖРУ

3. Најбољи певачи - аматери ЖРУ...

4. Најбољи ајватар

5. Најбоље ноге ЖРУ

... итд

Не смем да много причам, јер неке ствари чувамо као тајну која ће ускро бити обзнањена, али сасвим сигурно креће наградна игра. Награде су обезбеђене и у духу су нашег форума. Но, мораћете да се још мало стрпите.  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ma forum je ok,super.

A teme kao teme ima nas svakakvih na ovome svijetu,pa takve i teme i komentari.

Jednostavno nigdje nema savrseno,pa nemoze ni ovde.

Slava Bogu da imamo ovakve sajtove.Nije to mali trud.

bliss jeeee je super,a gluposti se same sklone kad se njima ne pridaje puno paznje.

bliss jeeee

Ово нам даје снагу да наставимо даље. Због овога ћемо вас, сасвим сигурно, веома пријатено изненадити у најскорије време. Нешто се озбиљно крчка у ЖРУ кухињици.  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...