Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 2 weeks later...

Форум је одличан !

Однос 30% "озбиљне" теме 70% "неозбиљне" је ОК.

100% озбиљни су обично 100% лажни.... клоним се тмурних учитеља  .mislise.

Мање ми смета каладонт од Ратка Младића, Шешеља, Папиног доласка у Ниш, и осталих глупости .....

те дневне политике сакривене иза танке глазуре православља....

Мењам драге воље теологију о. Јоила за неколико квалитетних савета на тему монтажних куђа  prstgore

Једино кроз љубав можемо да схватимо/упознамо друго људско биће

у најскривенијем језгру његове личности.

Духовни чин љубави оспособљава човека да уочи битне црте и особине друге особе

и шта више, да види и оно што се у њој потенцијално скрива, што још није остварено,

али се може остварити. Особа која воли, својом љубављу оспособљава, подстиче

вољену особу да оствари те прикривене могућности, будећи у њој свест о ономе шта

може и шта треба да постане.

Виктор Франкл

Подели на овим сајтовима

Да ли могу теме из рубрике разбибрига и још неке типа,шта једем,бројим до 100,и многи други бескрајни каладонти ,да буду доступни само члановима,да гости не могу да провале,какви смо ментоли... leteti

.mislise. prstgore 4chsmu1 slava3 slava3 smej.gif smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

Добар. 0110_hahaha

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

мого би мало да живне  0110_hahaha

Био је живахан док нису почели да провејавају неки предлози за хришћанскије, православније и озбиљније теме  0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

мого би мало да живне  greengrin

Био је живахан док нису почели да провејавају неки предлози за хришћанскије, православније и озбиљније теме  0110_hahaha

већ имамо један, полумртав, форум - верујем.  4chsmu1

имамо и дубиозно озбиљан, утихли, тврд и начисто мртав, ихтус.  dizzy999

могли би један барем полудинстан да имамо  0212_rolleyes

ако не већ радостан  whackado

Подели на овим сајтовима

Да, ЖРУ ме ових дана врло подсећа на Верујем   0212_rolleyes

Па, јбг, нисмо сви ни довољно културни ни довољно образовани да високоумно дискутујемо на теолошким темама, а бар смо на разбибрижним темама осећали да можемо и ми да се огласимо овде, а да озбиљне теме само читамо и упијамо, да се хранимо њима.

Надам се да ће овај форум превазићи ову кризу и да ће се вратити у пређашње стање  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Да, ЖРУ ме ових дана врло подсећа на Верујем   0212_rolleyes

Па, јбг, нисмо сви ни довољно културни ни довољно образовани да високоумно дискутујемо на теолошке теме, а бар смо на разбибрижним темама осећали да можемо и ми да се огласимо овде, а да озбиљне теме само читамо и упијамо, да се хранимо њима.

Надам се да ће овај форум превазићи ову кризу и да ће се вратити у пређашње стање  dizzy999

Слажем се сестро овде је почео да влада монопол пар теолога дискутује а ми раја гледамо и ништа не капирамо.Ја намеравам да отворим тему о томе шта више волимо да читамо свете оце или савремене старце.Шта мислите о тој теми? greengrin whackado 0110_hahaha

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Кад сам дошла овде, теолошке теме су ми деловале као да су писане на кинеском - апсолутли ништа нисам капирала. Прикључила сам се разговорима у разбибрижним темама, али сам и ове теолошке читала али се на њима нисам оглашавала. И опет је све то имало итекаквог ефекта - са многима сам се овде виртуелно зближила (због чега се добро осећам кад дођем овде, а са некима сам се и у рл упознала) и много пута насмејала и орасположила, а са друге стране, подигао ми се ниво информисаности, па онај кинески језик са теолошких тема полако постаје преводив  0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Кад сам дошла овде, теолошке теме су ми деловале као да су писане на кинеском - апсолутли ништа нисам капирала. Прикључила сам се разговорима у разбибрижним темама, али сам и ове теолошке читала али се на њима нисам оглашавала. И опет је све то имало итекаквог ефекта - са многима сам се овде виртуелно зближила (због чега се добро осећам кад дођем овде, а са некима сам се и у рл упознала) и много пута насмејала и орасположила, а са друге стране, подигао ми се ниво информисаности, па онај кинески језик са теолошких тема полако постаје преводив  dizzy999

Ово је најбоља могућа похвала за форум.  0110_hahaha

0212_rolleyes

Једино кроз љубав можемо да схватимо/упознамо друго људско биће

у најскривенијем језгру његове личности.

Духовни чин љубави оспособљава човека да уочи битне црте и особине друге особе

и шта више, да види и оно што се у њој потенцијално скрива, што још није остварено,

али се може остварити. Особа која воли, својом љубављу оспособљава, подстиче

вољену особу да оствари те прикривене могућности, будећи у њој свест о ономе шта

може и шта треба да постане.

Виктор Франкл

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...