Jump to content

HRONOLOGIJA ZLA: 10 stvari zbog kojih nikada nećemo zaboraviti bitangu Miloševića i "crnu udovicu" Mirjanu Marković

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 26 минута, Предраг М рече

но но но опет ћорак тј опет се не разумемо. без конфликта мишљења нема  напретка, сукоб и различита мишљења су добродошла. Па уз конструктиван и аргументован дијалог ЉУДИ нађу заједничко решење. Ту се слажемо. Али код нас се догађа другачији феномен који се може упоредити са мржњом ближњег свог. Код нас не постоји конструктиван дијалог међу народом. код нас се убијају на митинзима због различитих политичких ставова, код нас се дијалог своди на оно уличарско: "ти си сендвичар", "ма ти си другосрбијанац", "ти си издајник", "ћути ти беззуби",  "фашисто"... У таквој атмосфери где сам ја у праву и не занима ме твоје мишљење није нормално градити ни пољски вц а не државу и друштво... 

Kad već pomenu ubijanje na mitinzima, "praksa" u poslednja tri desetljeća je pokazala da uvek ubijaju oni koji brane aktualnu vlast. Da li to bili protesti protu nepomjanika miloševića ili iteracija nakon njega do danas-čast izuzecima, uvek je komunarsko neokomunarska većina mlatila demokratsku manjinju...

Подели на овим сајтовима

@Милан Ракић  како год, битно је да неки неуки гоља који је острашћен убио другог неуког гољу који је такође острашћен. А обојица су били Срби. поражавајуће без обзира дал је у име овога или онога. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Предраг М рече

@Милан Ракић  како год, битно је да неки неуки гоља који је острашћен убио другог неуког гољу који је такође острашћен. А обојица су били Срби. поражавајуће без обзира дал је у име овога или онога. 

Slažem se

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

Slažem se

ово је вредно здравице и пива обзиром да смо се ти и ја први пут сложили око нечега откако сам ја присутан на форуму. :dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Предраг М рече

но но но опет ћорак тј опет се не разумемо. без конфликта мишљења нема  напретка, сукоб и различита мишљења су добродошла. Па уз конструктиван и аргументован дијалог ЉУДИ нађу заједничко решење. Ту се слажемо. Али код нас се догађа другачији феномен који се може упоредити са мржњом ближњег свог. Код нас не постоји конструктиван дијалог међу народом. код нас се убијају на митинзима због различитих политичких ставова, код нас се дијалог своди на оно уличарско: "ти си сендвичар", "ма ти си другосрбијанац", "ти си издајник", "ћути ти беззуби",  "фашисто"... У таквој атмосфери где сам ја у праву и не занима ме твоје мишљење није нормално градити ни пољски вц а не државу и друштво... 

Slažem se... samo ne bih rekao da su tu sve "strane" iste, kao što čini mi se impliciraš...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...