Jump to content

Учини ми се...

Оцени ову тему

Препоручена порука

ово...  Da li je ovca pojela ružu? :)

ја читам ...да ли је овца појела рижу...  и сам себи одговарам  ... и није и неће, не   :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Православно гледање на чакре....

Православно гледање на чапље??????

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Православно гледање на чакре....  
а мени се учини

Православно гледање на ћерке!!!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

uff

Pre bih rekao da je to zapravo zapisano u genima i da je nastalo evolucijom,

ja procitao ... Pre bih rekao da je to zapravo zapisano u genima i da je nastalo ejakulacijom :ani_biggrin:

ma,

nidje vezee   :))) jel'  da

:ani_biggrin:

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Tema: https://www.pouke.org/forum/topic/42155-rekao-surovu-istinu-bogata%C5%A1-objasnio-zbog-%C4%8Dega-ste-siroma%C5%A1ni/page-2

Poruka: https://www.pouke.org/forum/topic/42155-rekao-surovu-istinu-bogataš-objasnio-zbog-čega-ste-siromašni/?p=1399155

Sadrzaj poruke (obratite paznju na podvuceno):

Све то стоји, ал лик у глобалу прича ону идиотску мантру да су сиромашни сами криви зато што су сиромашни, што се негде наслања на социјални дарвинизам. Наравно, овакви ликови себе стављају на врх ланца исхране, јер као јединке са највише пара и моћи значи да су јединке које су највише социјално еволуирале.

Што у преовлађујућем проценту случајева није тачно, и за сиромашне и за богате.

Prvo sam procitao "...ovakvi likovi stavljaju sebe na vrh LONCA ishrane..." i nista mi nije smetalo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Значи сваки пут прочитам: Све што нисте хтели да знате о феминизму... Све што сте хтели да знате о феминизму...

Парадосо, ништа лично, делим доста твојих ставова :)

Подели на овим сајтовима

Управо читам  уместо / Најезда секташа 90 их /  а ја читам најезда стршљена 90 их / :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

"Planiram da iznenadim simpatiju za dan zaljubljenih..." čitam Planiram da izradim simpatiju za dan zaljubljenih...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Сунђер Боб пародија

Ja citam kao "Sundjer Bob popadija"... confused1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...