Jump to content

Мушки стил из женског угла

Оцени ову тему

Broken

Форумаш са највише стила је...  

18 члановâ је гласало

1. 1. Форумаш са највише стила је...

• Juanito
      1
    • Milan Rakić
      1
    • Liga Džentlmena
      1
    • Grizli Adams
      0
    • Nikola Stojanović
      0
    • BaneL
      0
    • Muramasa
      0
    • Obi wan
      2
    • Draško
      0
    • Najgrešniji od svih Broken
      5
    • Neko jedanaesti
      8

Препоручена порука

пре 6 минута, Milica Bajic рече

@Nikola Stojanovic имамо и ми коња за трку 12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Ne ulazim u nikakva natjecanja . Stila nit imam, nit mi treba. :):) A konj je pitoma zivotinja divna, nemoj da je vredjas. 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Broken рече

Nacinjena je s namerom da bude saljivi odgovir na fotku Gorangera, zato sam otkopcao dugme kosulje. :D

Значи фора је у дугмету :smeh1:

Спојлер

img_6077.thumb.jpg.42100404aeda9e7f492f62953dd640aa.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Milica Bajic рече

Претер'о је стварно, има и фризуруууу :bu:

@obi-wan шта ћеш сад?

Ja ne smem da stavljam slike u cemu se osecam udobno... :blush:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@АлександраВ 

Napisi 118+ na ove skrivene horore, zamalo da prospem caj!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Adelaida рече

Da ne bude samo da mi se svidjaju muskarci obuceni u odela...evo kako bi taj smeker trebao da izgleda kada nije u odelu :D

Men's Fashion, Fitness, Grooming, Gadgets and Guy Stuff | StylishMan.co #Men'sFashionStyles #WomensFashionTips #MensJeansI found, at Goodwill, a vintage military shawl sweater, much like this one.Dark tones- black jeans brown boots - leather bomber jacket71f26954c698e73ee68ebe11d1620725.jpg?b=t

Evo jedne mudre misli. Hehe, Mi tu malo raspredamo o stilu cisto kao fore radi. Al mislim da svako treba da nosi onu u cemu se najbolje oseca, bilo musko ili zensko.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...