Gogić Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 4 минута, Milica Bajic рече Фотке или ништа од гласања Tako je . Milica Bajic and Adelaida је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Само да овај једанаести није Твртко obi-wan, АлександраВ and Flojd је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 5 минута, Broken рече Daj im fotku... Dotuci ih. Setio sam se! Vidi tamo s Milanom da na onu temu "Zenski stil..." isto ubaci glasanje, to ce da ih sludi totalno! Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 1 минут, obi-wan рече Setio sam se! Vidi tamo s Milanom da na onu temu "Zenski stil..." isto ubaci glasanje, to ce da ih sludi totalno! Jel moze? Mada, najmanji mi je problem da odradim drugu anketu sa zena a u ponudi. Milica Bajic and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 2 минута, obi-wan рече Setio sam se! Ta diverzija vam nece proci... @Broken ? Fotke pa fer izbori... Flojd, obi-wan and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 1 минут, Broken рече Jel moze? Mada, najmanji mi je problem da odradim drugu anketu sa zena a u ponudi. Mozda je i bolja nova, ona tema se razvukla. Nego, pazi, to ti je dvoseknuti mac... bice ono "sto ona, a ne ja???" Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 1 минут, Adelaida рече Ta diverzija vam nece proci... @Broken ? Fotke pa fer izbori... Ali ja vec imam slike na temi sa slikama... i onda kad sam tamo postavljao umalo ne pade server... Broken, Milica Bajic, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Управо сада, Adelaida рече Ta diverzija vam nece proci... @Broken ? Fotke pa fer izbori... Pa ako je neki muski clan... sem Rakica... ovde stavljao fotke, to sam ja. Ne mogu opet. Jednostavno ne mogu. obi-wan, Milica Bajic, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 1 минут, obi-wan рече Mozda je i bolja nova, ona tema se razvukla. Nego, pazi, to ti je dvoseknuti mac... bice ono "sto ona, a ne ja???" Neka bude. Ima forum da gori. Milica Bajic, Flojd and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Sto neko rece fotke bez glave ? Flojd, Adelaida and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 2 минута, obi-wan рече Ali ja vec imam slike na temi sa slikama... i onda kad sam tamo postavljao umalo ne pade server... Daj link... пре 1 минут, Broken рече Pa ako je neki muski clan... sem Rakica... ovde stavljao fotke, to sam ja. Ne mogu opet. Jednostavno ne mogu. I ti isto... ne morate da postavljate nove...samo linkujte ko sad da vas trazi po temi... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 12 минута, Adelaida рече Pa ko je ovde uopste i glasao Ја за Ракића Човек је неодољив Поет, obi-wan, Flojd and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 1 минут, АлександраВ рече Ја за Ракића Човек је неодољив Plačem... opet... АлександраВ, Milica Bajic and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 12 минута, Adelaida рече Daj link... I ti isto... ne morate da postavljate nove...samo linkujte ko sad da vas trazi po temi... Tako lepa moja, ko mu kriv sto ne cuva linkove... E, sto se mene tice - odes na sred 591. stranu teme, i odatle narednih 10-ak imas nesto vrlo oskudnih slika, morao sam te najgorse, da bi internet izdrzao... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 5 минута, obi-wan рече Tako lepa moja, ko mu kriv sto ne cuva linkove... E, sto se mene tice - odes na sred 591. stranu teme, i odatle narednih 10-ak imas nesto vrlo oskudnih slika, morao sam te najgorse, da bi internet izdrzao... Vidim, glasao si za sebe. obi-wan, Milica Bajic and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука