Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 2 минута, Milica Bajic рече ма уопште ниси компликована хихихи Pa nisam...nositi kravatu bez prsluka je u najmanju ruku nepristojno...osim ako ne otkopcava sako i ne skida ga...a to je bez veze, ako muskarac nosi kravatu mora prsluk! Ako nece prsluk onda leptir masnu... jednostavno je A uz ovakva odela mora da ima i odgovarajuce cipele, poluduboke , tipa gleznjerice Broken, Gogić, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Bekam je fudbaler koji je imao najbolji centarsut, i odlican izvodjac slobodnih udaraca. Najveci fels i efej lopti je kreirao. Gledao sam dokumentarac o njemu, u kome je opisivao nacin izvodjenja. Kaze da pre izvodjenja on zamislja kako lopta ulazi u gol i ta cvrstina njegove vere , odlucnosti i samopouzdanja mu pomaze da pogadja cesto. Ovo sam isprobao na licnom primeru i zaista sljaka. Sto se tice stila, nemam pojma , al u svetu fudbala je poznat po tome. Mnogo je bitno to, sto ne znam koliko ljudi zna, da je kao covek predobar lik. Terao je svog sina da krene da radi honorarno da bi zaradjivao za dzeparac, da ne moze lako da uziva u novcu svojih roditelja. Mateja Kezman ga je hvalio u jednom intervju dok je igrao u Engleskoj. Pravi dzentlmen i gospodin. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Sto se tice odela, bitno je kaki je genijalac u njemu ! Adelaida, Alegzandar and Flojd је реаговао/ла на ово 4 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 23 минута, Adelaida рече mora prsluk! Ja mnogo volim mušk eprsluke ali nemam prilike da ih nosim. Btw, sviđa mi se ovo što si postavila. Adelaida and Tavita је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Nevezano za temu, sad bih vam nešto ispričao...šta mi se desilo pre pola u prodavnici u koju inače nikad ne ulazim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 6 часа, Лубеница рече Човек, једноставно не греши! Bajk fazon. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 1 hour ago, Adelaida рече Cine mi se seljacki. Zasto? Zato sto osim ako nisi vozac formule 1, nisi clan nekog od timova ili ne radis u pit boxu i sponzori ti ne placaju da nosis njihov brend nema razloga da hodas okolo obucen u mercedes ili ferari...to je tako besmisleno van staze. Pa onda ti je ista prica sa onim trenericama sa aplikacijama ADIDAS, Puma itd. Tu ne reklamiras sponzore a opet se nose? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Pa onda ti je ista prica sa onim trenericama sa aplikacijama ADIDAS, Puma itd. Tu ne reklamiras sponzore a opet se nose? Uopste ne volim trenerke ni na sebi ni na muskarcu...i trenerka za mene ima smisla samo ako je krenuo na trening, pa se tamo presvuce i obuce neki dres...i trenira nesto...ili vozi bajs, trci...inace setati ulicom u trenerci i sedeti u kaficu u trenerci je za mene takodje besmisleno. Svaka odeca ima razlog zbog cega i priliku kada se nosi. Ali ljudi o tome ne vode bas racuna...niti znaju ista. Drugo je robni brend kao nike, reebok, replay, levis, convers i slicno, to je robni brend..i ima svoj logo koji moze da bude manje ili vise vidljiv, zavisi za kakav se model opredelis...a ferari patike su klasicna seljana ako se nose van staze za formulu 1. Tavita је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 1 hour ago, Adelaida рече Pa nisam...nositi kravatu bez prsluka je u najmanju ruku nepristojno...osim ako ne otkopcava sako i ne skida ga...a to je bez veze, ako muskarac nosi kravatu mora prsluk! Ako nece prsluk onda leptir masnu... jednostavno je A uz ovakva odela mora da ima i odgovarajuce cipele, poluduboke , tipa gleznjerice Јес, сигурно имаш право.... Прави принц... Мени би само поред њега оваквог било мнооого непријатно што нисам принцеза У ствари... Где би ти да њим оваквим ( да разјаснимо то ;)? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 П.с.@Adelaida имај молим те у виду да сам ја од оних која на дубоке старке ( кожне) ипак носи дуг капут.... Учини то што безболније Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 25 минута, Milica Bajic рече Где би ти да њим оваквим ( да разјаснимо то ;)? To je biznis odeca... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 27 минута, Milica Bajic рече Јес, сигурно имаш право.... Прави принц... Мени би само поред њега оваквог било мнооого непријатно што нисам принцеза У ствари... Где би ти да њим оваквим ( да разјаснимо то ;)? Kakav princ...covek od stila je to. Nema razloga da bilo kome bude neprijatno u bilo cijem drustvu...bilo da je prosjak ili kralj...svako je ono sto jeste. Isla bih sa tako obucenim muskarcem na posao, seminar, u Italiju, na rucak... ( i na jos mnogo drugih mesta ) Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 7 часа, Gogić рече Ko je onaj baja, cica-mace sto odvaja? ? Meni je to kao uniforma, iskreno! Patike i nekako , al ovako u kompletu nikako. Flojd. ? Поет and Gogić је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Da ne bude samo da mi se svidjaju muskarci obuceni u odela...evo kako bi taj smeker trebao da izgleda kada nije u odelu ronin је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 10 часа, Liga Džentlmena рече Kako vam se cine patike i trenerke sa aplikacijama znakova automobila. Da li zaista to ostavlja dziberski utisak i zasto? Ево један текстић уместо одговора Nekada su logotipi prestižnih brendova značili bogatstvo i moć, a danas govore da osoba nema identitet i da je beznadežan slučaj kada je reč o stilu. Biti u dizajniranoj odeći od glave do pete sa istaknutim logoima prestižnih brendova bilo je popularno u vreme 90-ih godina, pa i prvih nekoliko godina 21. veka. I to je tada bio znak bogatstva i uspeha. Na sreću, vremena su se promenila, na ulicama je sve manje pokretnih reklama, a novina je to da danas ljudi koriste skalpel kako bi uklonili logoe brendova - i to sa tek kupljenih komada odeće. Ovaj trend su 2015. godine pokrenuli milenijalci, generacija koja ne voli da nosi odeću sa etiketama i logoima. Kada se čovek pretvori u "brend" na fotografijama na Instagramu ili Tviteru, reklamiranje nekog proizvoda zaista može da bude veoma neprivlačno, neukusno i smešno. A većina njih se pita zašto bi reklamirala nekog za džabe. Takođe, uklanjanje tuđeg identiteta sa odeće mladima omogućava da izgrade svoj, a da pritom zadrže kvalitet koji odeća određenog brenda ima. U doba krize i štednje logotpi se smatraju nezgrapnim, dok visok kvalitet odeće prefinjene obrade i finog dizajna govori sam za sebe. Promena stava prema logotipu predstavljena je u ironičnoj memi pod nazivom "Evolucija Ralfa Lorena", koja predviđa da će logo ovog brenda jednog dana biti toliko veliki da će kupce zapravo pretvoriti u konje. извор Flojd and Лубеница је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука