Jump to content

STIŽE BEBA Ana Brnabić i njena partnerka Milica USKORO POSTAJU RODITELJI

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече
пре 13 минута, Bokisd рече

ma pusti VSB, sta ce ti takve stvari, sta ce ti to da bez veze optuzujes ljude,... kuliraj malo...

Upravo ti sve ovo pričam zato što ti sve smatraš optužbom a ne svetlošću koja ti osvetljuje Put.

Ja mislim,  da mi jednostavno pricamo na temi, ti kazes ovo, ja kazem ono, ako ima nesporazuma malo se :svadja: i idemo dalje,...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече
пре 6 минута, Bokisd рече

slazemo se da je Bog milostiv, ali da se pazimo i da ne gresimo vise ( kao preljubnica )...

Od ti to da Bog oprašta samo jednom smrtnu kaznu?

Ne.

Ali, da li se slazes, da ipak ne trebamo da mislimo da ako je Bog milostiv i oprasta, da ne treba da pricamo da Bozije strpljenje i milost ima granicu i mogu da se prekinu u nekom trenutku ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече
пре 4 минута, Bokisd рече

Ja mislim,  da mi jednostavno pricamo na temi

I svaki od nas na osnovu teme puno govori o sebi. Ne zaboravi to

Pa, moze da znaci dosta, ali i ne mora ( da znaci) iz raznih razloga,... licno, ne cenim i gledam na coveka bas po pisaniju na forumu....

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Ali, da li se slazes, da ipak ne trebamo da mislimo da ako je Bog milostiv i oprasta, da ne treba da pricamo da Bozije strpljenje i milost ima granicu i mogu da se prekinu u nekom trenutku ?

Ne slažem se, jer ne mogu van Pisma i Predanja. Samo je jedan greh neoprostiv a to je hula na Duha Svetoga.

Njegova blagost mi je neprocenljiva i zato ne teram sebe da budem van greha, pre negoli zadobijem samoga Hrista u sebi a to je nemoguće steći samo ljudskim trudom i zalaganjem.(videti Augustina i ostale svete oce koji govore, da spasenje ne zavisi od snage čoveka, već od volje Božje)

Blagodat milostivog je neprocenljiva.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Volim_Sina_Bozjeg рече

Neka odu amin ali sta ćemo sa drugim delom jer im Hristos oprašta te grehe?

Pa stajaznam..odu i lepo se udaju i smaknu jos dva dobra slobodna frajera s trzista..........................

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече
пре 11 минута, Bokisd рече

Ne slažem se, jer ne mogu van Pisma i Predanja. Samo je jedan greh neoprostiv a to je hula na Duha Svetoga.

Njegova blagost mi je neprocenljiva i zato ne teram sebe da budem van greha, pre negoli zadobijem samoga Hrista u sebi a to je nemoguće steći samo ljudskim trudom i zalaganjem.(videti Augustina i ostale svete oce koji govore, da spasenje ne zavisi od snage čoveka, već od volje Božje)

Mislim da je dobro sto se slazemo da je milost Bozija velika i neprocenjiva i neophodna.

Sad je pitanje koliko treba da se oslanjamo na milost Boziju koja ce nas prokrivati u nekom nasem grehu je drugo pitanje. Kada kazem greh mislim na vece i problematicne trkz smrtne grehove. Za sve ostalo i ja se kao i ti oslanjam na milost Boziju, nema razlike.

U svakom slucaju mislim da treba da pazimo i da ponesto zavisi i od nas, pa ce i milost Bozija biti u pomoci.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Mislim da je dobro sto se slazemo da je milost Bozija velika i neprocenjiva i neophodna.

Sad je pitanje koliko treba da se oslanjamo na milost Boziju koja ce nas prokrivati u nekom nasem grehu je drugo pitanje. Kada kazem greh mislim na vece i problematicne trkz smrtne grehove. Za sve ostalo i ja se kao i ti oslanjam na milost Boziju, nema razlike.

U svakom slucaju mislim da treba da pazimo i da s

Ma pet te pitam otkud ti adeja da Hristos samo jednom oprašta smrtni greh?

Samo je hula na Duha Svetoga neoprostiva.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ma pet te pitam otkud ti adeja da Hristos samo jednom oprašta smrtni greh?

Samo je hula na Duha Svetoga neoprostiva.

Pa, koliko prasta, da li znamo tacno, i precizno  :laie_14:..  :D

... da nas slucajno ne zatekne, dodje nam kraj i mi kazemo, pa Isuse ti prastas sto puta greh,...da nas ne pita, a gde sam ja to rekao da je greh dobar i prastam ga bezuslovno....:D ( smrtni greh)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Znaci 7 puta pokusavam pravilno da skontam ovo....i skontala sam da ne treba da se silujem sa ostavljanjem cigareta jos (znaci strashno) nego da cekam ...jos....

ili da ja o'spavam pa procitam ponovo????

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Pa, koliko prasta, da li znamo tacno, i precizno

Znamo, samo je hula na Duha Svetoga neoprostiva a ostalo ti je 7x77 na dnevnoj bazi.

Lekar prepisao, nisma ja izmislio.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, emilija рече

Znaci 7 puta pokusavam pravilno da skontam ovo....i skontala sam da ne treba da se silujem sa ostavljanjem cigareta jos (znaci strashno) nego da cekam ...jos....

ili da ja o'spavam pa procitam ponovo????

Ne treba da se siluješ da ostaviš cigarets, nego gledaj da na silu udješ u Carstvo Nebesko kako bi rekao Njegoš.

Na silu ako treba stekni Hrista u sebi, sve će ostalo polako otići od tebe i neće te više sablažnjivati.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ne treba da se siluješ da ostaviš cigarets, nego gledaj da na silu udješ u Carstvo Nebesko kako bi rekao Njegoš.

Na silu ako treba stekni Hrista u sebi, sve će ostalo polako otići od tebe i neće te više sablažnjivati.

Fenomenalno receno.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече
пре 6 минута, Bokisd рече

Pa, koliko prasta, da li znamo tacno, i precizno

Znamo, samo je hula na Duha Svetoga neoprostiva a ostalo ti je 7x77 na dnevnoj bazi.

Lekar prepisao, nisma ja izmislio.

Aaa, pa, to smo vec malo pre razmotrili, pre par poruka. (vidis da na kraju price ne prasta onome koji ne prasta svome bratu,... znaci nije bas neiscrpna Bozija milost... ne zbog toga sto On to nece, nego mi pomalo fulamo'....)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...