Jump to content

А о Путину, ниједна актуелна тема...срамота

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 17. 1. 2019. at 22:53, Вилер Текс рече

Мислим да је СНС желео да представи Путина као екслузивног пријатеља Александра Вучића. Просто су хтели да ућаре предизборни поен, да не кажем тројку са пола терена. 

Expand  

Па како нисам то приметио.Можда су хтели да му искажу пријатељство.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 170
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

On 17. 1. 2019. at 22:52, Драшко рече

Mi treba da smo za nas. 

Expand  

Што не значи да треба да се посета председника најмногљудније православне земље провлачи кроз каљугу спрдње прозападњака као ни да је у реду да се користи као предизборни поен СНС-а тј профункционерских макијавелиста.

Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2019. at 22:54, Августин рече

Па како нисам то приметио.Можда су хтели да му искажу пријатељство.

Expand  

Њима су сви "пријатељи". Макијавелисти.

Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2019. at 22:53, Августин рече

Па шта не разумем зар СНС не сме да дочека Путина.

Expand  

Sme, ali je utisak strašan

Meni nije bilo ni prijatno ni lepo, iz aviona se videlo da ljudi (mnooooogo) ljudi, nisu došli svojevoljno

Nekad sam priznajem više voleo Putina i ah palio se na Rusiju, imam i ruske krvi, ali sam spustio loptu, on je samo čovek, ne treba praviti idola od njega. lično mislim da je dobar za Rusiju da ne dozvoli da je čerupaju itd...kod nas nije takav slučaj, nemamo vlast koja čuva zemlju, integritet  i vodi računa o narodu.

A to Putinoljublje...pa dajte

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Evo imam jedno prosto pitanje za vas mudrace. Posto pola sto napisete ja posteno i ne razumem. Pogotovo kad krenete da ga ,,tupite", prostite na izrazu na nekoj drugoj temi. Kako moj brat koji je radi u opstini zaposljen preko stranke, danas dobio slobodan dan ne radi, seo u bus u Leskovac i otiso u Bg da manda sa zastavice, jer je bot. Al moj je sta cu, nije da ga ne volim. Ko pravda taj slobodan dan? Kojim povodom on to dobije slobodan dan? Ko plati tim ljudima dnevnice i hranu za taj dan? O cemu se tu radi? :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2019. at 22:57, Драшко рече

Sme, ali je utisak strašan

Meni nije bilo ni prijatno ni lepo, iz aviona se videlo da ljudi (mnooooogo) ljudi, nisu došli svojevoljno

Nekad sam priznajem više voleo Putina i ah palio se na Rusiju, imam i ruske krvi, ali sam spustio loptu, on je samo čovek, ne treba praviti idola od njega. lično mislim da je dobar za Rusiju da ne dozvoli da je čerupaju itd...kod nas nije takav slučaj, nemamo vlast koja čuva zemlju, integritet  i vodi računa o narodu.

A to Putinoljublje...pa dajte

Expand  

Нико овде није говорио о Путинољубљу.Ја нисам био на дочеку.Ни жена ни син.Ћерка и зет јесу.Мало си ирационалан.Позиваш се на утиске и слично.То није разговор.Изгледа не знаш шта је страшно олако употребљаваш ту реч.

Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2019. at 22:55, Вилер Текс рече

Што не значи да треба да се посета председника најмногљудније православне земље провлачи кроз каљугу спрдње прозападњака као ни да је у реду да се користи као предизборни поен СНС-а тј профункционерских макијавелиста.

Expand  

Slažem se, sprdnja nije kvalitet

ALi mislim da ljude više tera na "sprdnju" taj naš narodni nagon za vođom, do juče Titom (žasu varijanta) sada Vučko pa Putin....po meni sve krajnosti!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2019. at 22:59, Августин рече

Нико овде није говорио о Путинољубљу.Ја нисам био на дочеку.Ни жена ни син.Ћерка и зет јесу.Мало си ирационалан.Позиваш се на утиске и слично.То није разговор.

Expand  

Dobro, ne može se sve racionalno ni objasniti

ALi utisak i intuicija nekad govore čoveku više od "racia"

Na kraju imam pravo na svoj doživljaj

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

putin.jpg

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2019. at 21:49, Августин рече

@GeniusAtWork Да ли си свестан геније да оваквим писањем правиш директну штету нашем народу.Запад ће сигурно оштро реаговати зато што је Путина под који је под санкцијама дочекало 150000 људи.А онда Ти и Теби слични пишу да су људи натерани.Значи и Руси треба да су против нас.Имате ли ви историјске свести и одговорности имало.Да ли сте свесни шта радите.

Expand  

Amin

Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2019. at 21:30, GeniusAtWork рече

Проблем је у томе што људи нису доведени да би видели Путина - коме је ово трећа посета Србији у задњих 10 година - него да би учествовали на контрамитингу СНСа, под називом "Један од 300 милиона (да не улазимо у ретардираност те цифре сад)", што је директан одговор на паролу "Један од 5 милиона" под којом иду протести сваке суботе. Значи, власт је покушала да злоупотреби његов долазак.

Expand  

Написао си одличан пост. Овај де бих издвојио.

Не пратим актуелн адешавања, нисам знао да Путин долази до јуче кад сам на у једној кући на ТВ видео причу о томе. Ако је истина да су јучерашњи митинг/дочек стварно тако назвали и Путина убацили у тај филм, онда је то толико безобразно и љигаво да немам речи. Мени је то израз непоштовања према Путину а не обрнуто.

Подели на овим сајтовима

Сад се отварају овде поља за разне манипулације и ниске политикантске шпекулације.

Претерано убрани западофили сада сикћу јер је дошао Путин. Они у глобалу не могу да поднесу Русију.

СНС би да ућари на изборима, баш кварно и типично за њих (а и остали то раде). А можда Вучић показује својим газдама на западу да баш и не би да их слуша увек.

Но, оно што је најбитније, Срби и Руси су братски народи и ничије политичке идеје, манипулације, употребе и злоупотребе то не могу да пониште.

пс: Мало су ми ови коментари о блокирању града изанђали у глобалу. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...