Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

пре 5 минута, Milica Bajic рече

@Лапис Лазули само да ти кажем, сурими су већ обрађени, не мораш да их бариш. Једу се и тако свежи уз неки сос или без, супер су.

(мада не сумњам да су у овој чорби екстра) 

Da znam :) bili su zamrznuti zato sam ih obarila minut dva jer nisam imala vremena da ih odmrzavam. Hvala u svakom slucaju :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Milica Bajic рече

@Лапис Лазули а молим те објасни како правиш клице од сочива, супер су здраве, то знам.

Cetvrtina tegle sočiva nalije se vodom tako da prekrije 3/4 da ima mesta gore kako zrno krene da bubri a da ima i vode i ostavi 8h tako. Onda se ispere. I svako jutro narednih dana se samo ispere i zatvori poklopcem sa rupicama ili gazom ili bilo sta da ima vazduha obavezno. Brzo pocne da klija, kada klica dobije listic maleni ja ih tad isperem ocedim i stavim u frizider i onda koristim narednih dana. Recimo da otprilike ne moze duze od 6 dana da opstanu u fridzu to ti je rok da ih upotrebis. 

Ja ih obozavam skroz nezacinjene sirove jedem ih kao salatu tako, voim taj ukus, a super su i u corbi. 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Спремам се да једем качамак, па да умељим мало сира, да истопим кајмака, па уз то да наточим и коју шољу киселога млека :)

Подели на овим сајтовима

0Ugk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1b

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

images?q=tbn:ANd9GcTH5Xg3t3Ac14k2yxhISq2

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...