Лапис Лазули Написано Новембар 19, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2019 пре 5 минута, Milica Bajic рече @Лапис Лазули само да ти кажем, сурими су већ обрађени, не мораш да их бариш. Једу се и тако свежи уз неки сос или без, супер су. (мада не сумњам да су у овој чорби екстра) Da znam bili su zamrznuti zato sam ih obarila minut dva jer nisam imala vremena da ih odmrzavam. Hvala u svakom slucaju Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 @Лапис Лазули а молим те објасни како правиш клице од сочива, супер су здраве, то знам. ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 пре 3 часа, Milica Bajic рече @Лапис Лазули а молим те објасни како правиш клице од сочива, супер су здраве, то знам. Cetvrtina tegle sočiva nalije se vodom tako da prekrije 3/4 da ima mesta gore kako zrno krene da bubri a da ima i vode i ostavi 8h tako. Onda se ispere. I svako jutro narednih dana se samo ispere i zatvori poklopcem sa rupicama ili gazom ili bilo sta da ima vazduha obavezno. Brzo pocne da klija, kada klica dobije listic maleni ja ih tad isperem ocedim i stavim u frizider i onda koristim narednih dana. Recimo da otprilike ne moze duze od 6 dana da opstanu u fridzu to ti je rok da ih upotrebis. Ja ih obozavam skroz nezacinjene sirove jedem ih kao salatu tako, voim taj ukus, a super su i u corbi. Milica Bajic, Чунга Лунга and ViktorijaV је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 jabuku Лапис Лазули and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 Pastetka i lebac , uvek dobro conbo, uvek idu zajedno. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uomo del Ve.Te. Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 Нема ниш' без прасићи из фуруну... https://youtu.be/9DjjieXxzkU?t=85 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2019 Печени кикирики са сусамом и медом. Мада ме привлачи и ратлук од дуње са орасима. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 Грицкам чипс и пијем кокаќолу. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 8, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2020 Спремам се да једем качамак, па да умељим мало сира, да истопим кајмака, па уз то да наточим и коју шољу киселога млека Рапсоди and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 8, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2020 АлександраВ and Jecić је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Фебруар 8, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2020 Pitu sa sirom.? Поет and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 9, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2020 Oterace me ove pitije u boles. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 9, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2020 сунцокрет Спојлер JESSY, Поет and Jecić је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Фебруар 17, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2020 Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 17, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2020 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука