Jump to content

А да пређемо ми сви лепо у протестанте и ето решења?

Препоручена порука

Зна се ред и поредак,јел смо Срби  православци или нисмо.

Подели на овим сајтовима

Зна се ред и поредак,јел смо Срби  православци или нисмо.
Из овог се види да се не зна ништа. Ко је дао овакав "ред и поредак" ?

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Подели на овим сајтовима

On 28.12.2018. at 23:44, о.Бане рече

Нисам могао да се отргнем утиску да не поделим ово са Вама. Ако неко зна овог "вероучитеља",нека га пуно поздрави!

Оче, могу ли да знам шта је вероучитељ погрешио?

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Протомајстор рече

Оче, могу ли да знам шта је вероучитељ погрешио?

Ни мени није јасно чему се овде треба смејати или ругати.Па ваљда некеко морају да се обавесте и неки ред или правило треба да постоји.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ana čarnojević рече

Pa postavljen je ovde tekst ep. Atanasija. Nema kanona koji propisuje tako nesto. Sve je do roditelja.

Meni je jedna verouciteljica rekla da deca u osnovnoj skoli ne moraju da poste. Odvedem dete osmi razred da se pricesti i kad nije postilo, iako sam ga ucila od malih nogu petak i par dana pred praznik. Mozda je pogresno, ali bolje mi je i tako nego da ga pritiskam u pubertetu i da stekne odbojnost. On mi kaye sa...pa neve mene Bog zbog toga kazniti ne_shvata Skontala sam da moram da imam nesto slatko posno i onda lakse prebrodimo :)

Za slatko se slazem.?Negde sam citao da deca treba da se navikavaju od malih nogu da se odricu hrane na neki dan za priceste. 

Znaci sto se tice posta za decu je bitno samo kako im roditelji blagoslov. Ako roditelj kaze da nemoraju da poste oni mogu da se priceste. Za njih ne postoji nikakvo pravilo? 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, ana čarnojević рече

Pa ne znam brate, tako sam pročitala ovde pre neki dan, navodno ne postoji kanon koji se time bavi. Ali ima sveštenika ovde na temi pa da se ja ne mešam kao laik :) Možda zavisi i od same parohijske crkve, kako je tamo propisano.

Vala bas. ☺️ Sacekacu nekoga da se javi. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 28.12.2018. at 23:44, о.Бане рече

Нисам могао да се отргнем утиску да не поделим ово са Вама. Ако неко зна овог "вероучитеља",нека га пуно поздрави!

49107961_1459377827532010_9171065163460116480_n.jpg

Eto baš se dobro dosetio, lepo oglasio kako koji razred da posti i nema greške za Svetu Pričest! tako bi i kod nas trebalo da to napišu i za decu i za odrasle i lepo to na oglasnu tablu na vrata hrama i nema greške! Ovako vazda se nešto ljudi cimaju! lepo pojasnio čovek! svaka čast :skidamkapu:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...