Jump to content

Зоран Ђуровић: О причешћу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Liga Džentlmena рече

Dobro a sta ako:

Npr: ako ta (ne) zaintetesovana strana ne zeli da oprosti? Sta tad?

Ништа. Причешћујеш се нормално. Осим ако томе ниси убио дете или облежао жену. Ако за мање ствари човек неће да опрости, или се створила омраза, онда ту нема помоћи, јер ти си урадио све што си могао. 

И да те замолим да ме не питаш више у начелу (јер не пишем текст о исповести), него ако те нешто заиста мучи, пошаљи на поруку. Буди ми добар! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 358
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 43 минута, Adelaida рече

Nisam vise Drale...:smeh1: zavrsili smo papire i razveli se...nismo dugo pili kafu nas dvoje pa nisi u toku...:drugarstvo:

Није ваљда Лига нешто урадио? - Ако није, најмање што има сада је нада да нешто искомбинује! Зато ово о краљици, божици итд. :))  

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Ma salim se ja malo sa njom. ?

Ma znam

Ti si super lik 

Tako bar moja intuicija veli

;)

• Радостан 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Драшко рече

Ma znam

Ti si super lik 

Tako bar moja intuicija veli

;)

Fala. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Zoran Đurović рече

Ништа. Причешћујеш се нормално. Осим ако томе ниси убио дете или облежао жену. Ако за мање ствари човек неће да опрости, или се створила омраза, онда ту нема помоћи, јер ти си урадио све што си могао. 

И да те замолим да ме не питаш више у начелу (јер не пишем текст о исповести), него ако те нешто заиста мучи, пошаљи на поруку. Буди ми добар! 

Hvala Bogu za sada me nista ne muci, mada ako se dobro secam pisao sam. 

Zeleo sam samo da cujem jos necije misljenje. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Zoran Đurović рече

Није ваљда Лига нешто урадио? - Ако није, најмање што има сада је нада да нешто искомбинује! Зато ово о краљици, божици итд.

Bojim se da cu morati da citiram Dantea kada je Liga u pitanju..." Ostavite svaku nadu....." :smeh1:

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Liga Džentlmena рече

Tesko je biti psihologicarki duhovnik. ?

pala mi ideja,.. samo se izbace slova i dobijemo,...psiholog duhovnik....  ... dobra combinacion', ako postoji neki' takvi' negde na ovom svetu.. :D .... (meni je zasad dovoljan samo ispovednik,... :sossos:  .. )

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Adelaida рече

Bojim se da cu morati da citiram Dantea kada je Liga u pitanju..." Ostavite svaku nadu....." :smeh1:

Aaa liga je smotan za te stvari a i jednom se jako opeko, tako da se ne cackam  po forumu. Mogu da se samo nasalim.

A vec duze vreme mi se svidja neka druga, sta cu ja gidan ne da se. ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Bokisd рече

pala mi ideja,.. samo se izbace slova i dobijemo,...psiholog duhovnik....  ... dobra combinacion', ako postoji neki' takvi' negde na ovom svetu.. :D .... (meni je zasad dovoljan samo ispovednik,... :sossos:  .. )

Evo je sestra Adelaida, cas ti ona uspretura proslost i ispreripa crne rupe, budes ki nov posle jednog dusekorisnog razgovora. ? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

svidja neka druga

0503_music

• Хахаха 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Bokisd рече

psiholog duhovnik.

pa duhovnici upravo i treba da poseduju vrhunsko znanje o psihologiji...

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Adelaida рече

pa duhovnici upravo i treba da poseduju vrhunsko znanje o psihologiji...

Ne vrhunski ali trebaju biti dobri psiholozi.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Evo je sestra Adelaida, cas ti ona uspretura proslost i ispreripa crne rupe, budeski nov posle jednig dusekorisnig razgovora. ? 

pa, nesto sam pomalo to' praktikovao kada sam odlazio na Svetu Goru...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...