Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, bozidarvasiljevic95 рече

То нема везе са темом. @Августин 

Не разумеш да си Ти вређањем људи од себе направио тему.Ја сам писао човеку да пази да те не вређа да се не увредиш случајно а ти мене вређаш не знам зашто.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, bozidarvasiljevic95 рече

Чему ријеч "бомбастичан", поред тако дивне српско-хрватске - "китњаст"? Лик арх. Марка је скроман за себе,  а моје мишљење о њему је критичко, не рођачко,  иако га знам и са те стране,  (пошто је поента коме је када владика рекао нешто интимно). Заслужује много више његов лик и дјело.@o. Miroljub 

Ово је тотално неразумљиво.Иначе бомбастичан и китњаст не значи исто.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Августин рече

Ово је тотално неразумљиво.

па кад ниси песник и немаш "адекватну перцепцију дубоке интерне фокусираности"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

па кад ниси песник и немаш "адекватну перцепцију дубоке интерне фокусираности"

Vaistinu nisam pJesnik.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Августин рече

Vaistinu nisam pJesnik.

Ето... чим си ме критиковао знао сам да ниси "харизматски и етерично трасиран" како ваља...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

Ето... чим си ме критиковао знао сам да ниси "харизматски и етерично трасиран" како ваља...

Јесте али опет Тебе разумем.Али жао ми је што извређа овог човека о.Мирољуба ,а он му се врло пажљиво обратио.Како се Владане овде шаље приватна порука да Ти нешто напишем

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Августин рече

Али жао ми је што извређа овог човека о.Мирољуба ,а он му се врло пажљиво обратио.

Јесте @o. Miroljub му се обратио баш са великом пажњом резервом и извињењем унапред...

пре 3 минута, Августин рече

Како се Владане овде шаље приватна порука да Ти нешто напишем

Одеш на (мој) профил па кликнеш на Message

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan :::. рече

Јесте @o. Miroljub му се обратио баш са великом пажњом резервом и извињењем унапред...

Одеш на (мој) профил па кликнеш на Message

Не видим где је то

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, bozidarvasiljevic95 рече

Чему ријеч "бомбастичан", поред тако дивне српско-хрватске - "китњаст"?

Тешко да те две речи могу бити синоними, јер "бомбастичан" скоро увек има негативну конотацију (бучан, пренаглашен, пренападан, претеран), док "китњаст" једноставно значи "украшен, декорисан". 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, GeniusAtWork рече

Тешко да те две речи могу бити синоними, јер "бомбастичан" скоро увек има негативну конотацију (бучан, пренаглашен, пренападан, претеран), док "китњаст" једноставно значи "украшен, декорисан". 

Бомбастично кажу Руси а некад се говорило и код нас кажу" громопуцатељно" тешко да је то исто што и китњасто.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Августин рече

Иначе он иако није био Србин величао је српски паганизам,а поред осталог саставио је и "ЗБирку народних умотворина Урнебесник" у којој је у ствари објавио одломке из српских Житија светих што је по њему било урнебесно смешно.Тотални идиот.Али хапсили су ко прича против њега веровао или не. 

verovatno niste čitali "Uspravnu zemlju" :)

P.S. Inače, tog Mihajla Lalića i njegovu "Lelejsku goru" nisam mogla dalje od 70. strane da pročitam, sve i da su me puškom terali.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Снежана Нисам ја стручњак за те теме од Лалића сам само мемоаре навео,а Васко Попа није сам одлучивао како ће користити његова дела тако да не бих више о томе.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Августин рече

@Снежана Нисам ја стручњак за те теме од Лалића сам само мемоаре навео,а Васко Попа није сам одлучивао како ће користити његова дела тако да не бих више о томе.

pošteno :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...