ronin Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 8 минута, Saraa рече Da, samo u buketu da je hahahaha Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Ovo ne moze da stane u buket „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Ovo ne moze da stane u buket:))Ne bih se slozila [emoji3]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Smaragdni kamičak, Александра96 and Flojd је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 4 минута, Saraa рече Ne bih se slozila Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Saraa and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 22 минута, Saraa рече Nisam na te stvari mislila. Mislila sam na ljubav, podrsku i postovanje pre svega. A inace imam veoma dugu vezu, ne treba mi nikakav vrtlar Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Oke, ne brigaj ne nudim se ja sam mator. ? Saraa је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 21 минута, Saraa рече Kao na primer izlivi neznosti, neko iznenadjenje, vecera, odlazak na neko lepo mesto, izlet, lepa poruka itd.. Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију E, znas sta me zanima, cure misle da je" lupiti sakom o sto." Pravi muski stav. Sta mislis o tome? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 26 минута, Saraa рече Kao na primer izlivi neznosti, neko iznenadjenje, vecera, odlazak na neko lepo mesto, izlet, lepa poruka itd.. Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију I cvece, neka cokolada, setnja kejom... drzenje za ruke dok setate, sedenje na klupici... ples uz neku lepu rok pesmu. Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 E, znas sta me zanima, cure misle da je" lupiti sakom o sto." Pravi muski stav. Sta mislis o tome? Ja licno to ne mislim. Mislim da je okej da decko preuzme inicijativu u smislu vodim te negde veceras, ili idemo tamo i tamo, radicemo to i to, pod uslovom da me poznaje i da zna da bi mi se svidelo. To lupiti sakom o sto me odbija i ne volim takve muskarce. Ne volim to lupi sakom o sto i mora kako on kaze. Postoje stvari gde muskarac treba da preuzme inicijativu, ali ne u smislu da je on glavni i sve odlucuje nego kao gore sto sam navela. Kod mene vlada ravnopravnost u svemu. I totalno bi me taj stav odbio. Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Natasa., Flojd and Александра96 је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 2 часа, Liga Džentlmena рече Najboljiblek za sve je hobi koki te ispunjava. Upravo tako... Nadjes se tako u necemu i teras Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 3 минута, Maja Pavlovic рече Upravo tako... Nadjes se tako u necemu i teras Da samo sam ja tonlose napisao. * Najbolji lek za sve je hobi koji te ispunjava. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 8 минута, Saraa рече Ja licno to ne mislim. Mislim da je okej da decko preuzme inicijativu u smislu vodim te negde veceras, ili idemo tamo i tamo, radicemo to i to, pod uslovom da me poznaje i da zna da bi mi se svidelo. To lupiti sakom o sto me odbija i ne volim takve muskarce. Ne volim to lupi sakom o sto i mora kako on kaze. Postoje stvari gde muskarac treba da preuzme inicijativu, ali ne u smislu da je on glavni i sve odlucuje nego kao gore sto sam navela. Kod mene vlada ravnopravnost u svemu. I totalno bi me taj stav odbio. Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Da, muskarcu treba zena a ne dete koje treba da se prevaspitava. A zar nije lepse kada se oko svega dogovarate? Поет and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 Jao Ligo, nemoj i ovu temu da pretvorimo u musko zenske odnose Smaragdni kamičak, Flojd and SerbCro је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 пре 4 часа, Maja Pavlovic рече Jao Ligo, nemoj i ovu temu da pretvorimo u musko zenske odnose Oket. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 Uzivam kad slusam muziku. Stavim sluske i odem u setnju. Odem na koncert Kerbera ili posetim gitarijadu u Zajacaru, razapnem sator i iskuliram ceo vikend na jednoj dobroj rok svirci. A posle se bucnem u jezero koje je u blizini. Mada i suncanje je dobra stvar. A mogao bih da pomenem i kvalitetno provedeno vreme uz neku dobru igricu gde upoznajes novi svet, npr Gothick sva tri dela. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра96 Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 пре 11 часа, Saraa рече Ne bih se slozila Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Саро а шта би са пастом? ?? То тебе усрећује највише колико знам. ?? ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 пре 1 минут, Александра96 рече Саро а шта би са пастом? ?? То тебе усрећује највише колико знам. ?? Da ali pocela prica o cvecu a kad je vec buket cveca u pitanju rekoh bolje buket s ovim nego cvecem ronin and Александра96 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука