Saraa Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Александра96 and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра96 Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Читање, филмови, вежбање, виђање с тобом ( али то само кад ме убациш у распоред [emoji23])[emoji173]Послато са Tesla_SP9.1L користећи Pouke.org мобилну апликацију Flojd је реаговао/ла на ово 1 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 56 минута, Александра96 рече Читање, филмови, вежбање, виђање с тобом ( али то само кад ме убациш у распоред ) Послато са Tesla_SP9.1L користећи Pouke.org мобилну апликацију Hhahahahaha nema vise rasporeda <3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Voznja... Onako kad se vozis besvmciljno, pustis muziku i uzivas. Ili se sastanem sa ekipom i cavrljatmo o kolima, raspalimo rostilj i bacimo sprdamo jedni druge. Neki dobar film, knjiga... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 53 минута, Liga Džentlmena рече Voznja... Onako kad se vozis besvmciljno, pustis muziku i uzivas. Ili se sastanem sa ekipom i cavrljatmo o kolima, raspalimo rostilj i bacimo sprdamo jedni druge. Neki dobar film, knjiga... Slazem se, isto i mene Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Pa pivce Александра96, SerbCro and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра96 Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Pa pivce [emoji3][emoji3]Само тамно точено. [emoji23]Послато са Tesla_SP9.1L користећи Pouke.org мобилну апликацију Flojd, Поет and Saraa је реаговао/ла на ово 1 1 1 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 @Александра96 Svetlo mi se vise svidja, tamno sam probao samo jednom i nije mi prijalo. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Kada pronađem deo sebe, davno mislivši izgubljen. Поет, Saraa and Александра96 је реаговао/ла на ово 2 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 [mention=29624]Александра96[/mention] Svetlo mi se vise svidja, tamno sam probao samo jednom i nije mi prijalo. [emoji3][emoji3]Ja pre nisam znala da postoji tamno pivo, do pre tri godine, pa kad mi je drug rekao za to mislila sam da me zeza (on mislio verovatno da sam glupa[emoji23]) i kladili smo se a ja ubedjena da ne postoji. I naravno obrukala sam se i izgubila[emoji23]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Flojd, ronin and Поет је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра96 Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Мени од тамног никшићког нема лепше. [emoji1] Са гирицама посебно. [emoji16]Послато са Tesla_SP9.1L користећи Pouke.org мобилну апликацију Поет, Alegzandar, Flojd and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Ucinilo bi me srecnom kad ne bih imala tako jaku depresiju i kad bi ovo drustvo bilo malo opreznije i vise vodilo racuna o onima kojima je tesko, jer niko nikada ne moze znati dok nekog gazi da se i njemu sutra nece desiti isto. Na primer. Ucinilo bi me srecnom da nisam toliko pritisnuta na poslu i da umem sebi da dam vise oduska. Negde sam vec rekla da me jako relaksira i osecam zadovoljstvo dok plivam, ali ne secam se kad sam poslednji put plivala. Александра96, Рапсоди, Поет and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра96 Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Ja pre nisam znala da postoji tamno pivo, do pre tri godine, pa kad mi je drug rekao za to mislila sam da me zeza (on mislio verovatno da sam glupa[emoji23]) i kladili smo se a ja ubedjena da ne postoji. I naravno obrukala sam se i izgubila[emoji23]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацијуИ не чуди ме. [emoji23][emoji23] Послато са Tesla_SP9.1L користећи Pouke.org мобилну апликацију Saraa је реаговао/ла на ово 1 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Ucinilo bi me srecnom kad ne bih imala tako jaku depresiju i kad bi ovo drustvo bilo malo opreznije i vise vodilo racuna o onima kojima je tesko, jer niko nikada ne moze znati dok nekog gazi da se i njemu sutra nece desiti isto. Na primer. Ucinilo bi me srecnom da nisam toliko pritisnuta na poslu i da umem sebi da dam vise oduska. Negde sam vec rekla da me jako relaksira i osecam zadovoljstvo dok plivam, ali ne secam se kad sam poslednji put plivala.Slazem se. Ljudi znaju da budu neoprezni sa recima i da depresiju, anksioznost i ostale stvari ne shvate za ozbiljno, misleci da je izmisljotina ili preuvelicavanje. Za to te potpuno razumem. A zasto ne bi stavila plivanje kao prioritet, pa da jednom nedeljno bar odes na neki bazen i isplivas se.[emoji4]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра96 Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Ucinilo bi me srecnom kad ne bih imala tako jaku depresiju i kad bi ovo drustvo bilo malo opreznije i vise vodilo racuna o onima kojima je tesko, jer niko nikada ne moze znati dok nekog gazi da se i njemu sutra nece desiti isto. Na primer. Ucinilo bi me srecnom da nisam toliko pritisnuta na poslu i da umem sebi da dam vise oduska. Negde sam vec rekla da me jako relaksira i osecam zadovoljstvo dok plivam, ali ne secam se kad sam poslednji put plivala.Слажем се, све је више егоцентрика. Зато човек треба да узме ствар у своје руке јер смо ми власници наших живота и све може да утиче на нас у оној мери уколико ми допустимо. [emoji847]Послато са Tesla_SP9.1L користећи Pouke.org мобилну апликацију БанеЛ and Saraa је реаговао/ла на ово 2 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука