Juanito Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 13 минута, obi-wan рече @Juanito Ono, reko bi covek da sam napisao ne znam sta. Pa i ja bre gresim svaki dan meleon puta, ovo sto napisem ne znaci da se gradim nekim pravednikom, daleko bilo, prosto prenosim ono sto verujem i sto i sama Crkva kao celina veruje i svedoci, i to se trudim da obrazlozim koliko je moguce i razumski. I sto je najbitnije - nikad i nikog ne prozivam licno, niti mi pada na pamet. Najradije gledam moja posla i uzivam u zivotu. Nego ova @Сања Т. me prozvala... zene su krive, k`o i obicno... Аман брате, нисам ни ја написао не знам шта. Једноставно да не верујем у те невидљиве последице и не могу да верујем најобичнијим људима (читај цркви) о томе. И то је све. То што ви (црква) кажете да је све то дато од Бога, у реду, ал у то мора да се поверује. А ја немам разлога да у то верујем. Није ми убедљиво. Црква ми није убедљива. Не видим апсолутно ништа посебно у твом проповедању осим што звучи доста јако (колосално, Смисао, Логос...). То не значи да тебе не ценим као човека, ал те не видим те као неког већег познаваоца истине од многих људи који мисле и говоре другачије. Не само тебе лично, него било кога ко тврди да зна истину јер тако каже црква. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 1 сат, Vegeta рече Konkretno? Konkretno misli se samo na nasladu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 1 минут, Vegeta рече "priđi bliže dok mi telo gori, na kolena noćas me obori..." https://www.youtube.com/watch?v=_5ZACWK_rAs То мора де се цензурише јер понижава жене. Политички некоректна Снеки. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 12 минута, Рапсоди рече Мислим да је овде проблем неких, што хоће и јаре и паре. Хоће да горе, а да осећају угодност, не може по дифолту. to danas svi hoće samo hedonizam, e pa ne može moraš biti vojnik Sanja Т. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 9 минута, Vegeta рече Pa i dobijamo oba. Nego šta nego je ugodno prići ženi dok joj (pohotom) telo gori i oboriti je na kolena. Istina je da i muškarcu gori, samo je možda manje očigledno. Е па није баш тако...прво по логици ствари....горети а осећати угодну температуру. Пазите да не изгорите Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 7 минута, Vegeta рече "priđi bliže dok mi telo gori, na kolena noćas me obori..." https://www.youtube.com/watch?v=_5ZACWK_rAs Necu da otvaram video.Nema potrebe.Jer eto ti zla. "Samo " je snimila pesmu. Posledice-slusa i pevusi hiljadu devojaka. Muski cuju pevusenje i pomisle da one stvarno tako misle ( neke i ubede sebe da misle, jer mozak prihvatio... ) ...obore stvarno... A pevaljka " samo" izrecitovala tekst i " samo" zgrnula lovu. Nema greh? Nije ucinila zlo? Rekla bih da ipak jeste. Smaragdni kamičak, Milica Bajic and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 https://pulse.rs/samo-za-ludake-ili-kako-docekati-pedeseti-rodendan/ Ево за неке, можда, можда на неке дилеме и подвојености неки одговор оЂе и нађу. Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 10 минута, Сања Т. рече Necu da otvaram video.Nema potrebe.Jer eto ti zla. "Samo " je snimila pesmu. Posledice-slusa i pevusi hiljadu devojaka. Muski cuju pevusenje i pomisle da one stvarno tako misle ( neke i ubede sebe da misle, jer mozak prihvatio... ) ...obore stvarno... A pevaljka " samo" izrecitovala tekst i " samo" zgrnula lovu. Nema greh? Nije ucinila zlo? Rekla bih da ipak jeste. Ko traži daće mu se Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 Eh zašto volim ovu pesmu... Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 20 часа, Сања Т. рече ...Ili, zašto nam je privlačnije ono što je zlo? Широк је пут који води у пропаст. obi-wan, Sanja Т., Агница and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 17 минута, Vegeta рече I ko zna koliko momaka spasila da ne postanu kao Tvrtko. Naprotiv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 23 минута, Juanito рече Аман брате, нисам ни ја написао не знам шта. Једноставно да не верујем у те невидљиве последице и не могу да верујем најобичнијим људима (читај цркви) о томе. И то је све. То што ви (црква) кажете да је све то дато од Бога, у реду, ал у то мора да се поверује. А ја немам разлога да у то верујем. Није ми убедљиво. Црква ми није убедљива. Не видим апсолутно ништа посебно у твом проповедању осим што звучи доста јако (колосално, Смисао, Логос...). То не значи да тебе не ценим као човека, ал те не видим те као неког већег познаваоца истине од многих људи који мисле и говоре другачије. Не само тебе лично, него било кога ко тврди да зна истину јер тако каже црква. Хуанито, извини ако је сувише лично.. али колико сам ја схватила ти си хришћанин. Како си то помирио у себи да верујеш у Богочовека Исуса, али ниси "црквен"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 2 часа, Vegeta рече Ako se neće ženiti, to onda nije ničija stvar. pa onda ispada da nije sposoban da se oženi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 Разочар'о се чоек, шта сад? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 12 минута, Lady Godiva рече Хуанито, извини ако је сувише лично.. али колико сам ја схватила ти си хришћанин. Како си то помирио у себи да верујеш у Богочовека Исуса, али ниси "црквен"? може му се, зато што је плав, висок, леп, богат и чачанин Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука