Jump to content

“ КВАНТНА ГЕНЕТИКА У СЛУЖБИ ЧОВЕЧАНСТВА- НЕИЗЛЕЧИВЕ БОЛЕСТИ НЕ ПОСТОЈЕ“

Milica Bajic

Препоручена порука

On 16. 10. 2018. at 16:09, Рапсоди рече

Хуане и Бранка

Expand  

Gde nadje baš nas dvoje. Juan nije u Srbiji a ja nisam iz Beograda. Da dolazim zbog gospodina koji se bavi osim kvantne medicine i kvantnom lingvistikom a i raznim drugim interesantnim naukama....pa baš i ne bih.

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:11, Branka62 рече

Nisam pametnjaković al da pokušam, mada sam objasnila u prethodnom postu. Mora da ga nisi pročitala.

Ovo nije ( čak ni ) pogrešno - besmislica je.

Expand  

Шта је бесмислица , да не може фантомску ДНК да преноси (информацију, запис ) као еквивалент оригиналне ДНК....?

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 15:35, Рапсоди рече

Не зезај, што ти је чудно да постоји фантомски еквивалент молекула ДНК. Човек је вршио експерименте дуги низ година и излечио оболеле мишеве, на основу информације  коју је пренео помоћу фантомског  ДНК здравог сродника на оболелог....и шта ту не штима. 

Expand  

Стручак је пренео инфо до днк уз помоћ звука, а није то своје истраживање могао, уз помоћ папира и мастила, да пренесе до неког научног часописа. То не штима.

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:15, Branka62 рече

Gde nadje baš nas dvoje. Juan nije u Srbiji a ja nisam iz Beograda. Da dolazim zbog gospodina koji se bavi osim kvantne medicine i kvantnom lingvistikom a i raznim drugim interesantnim naukama....pa baš i ne bih.

Expand  

Не тражим вам ја да долазите, питам вас, шта да га питам, да га патосирам и да покажем поштеном свету да нас  овај зеки. Ајде шта да га питам ?

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:18, Branka62 рече

A šta znači "fantomski"?

Expand  

Еквивалент оригинала ДНК , као нека врста холограма оригинала (ако сам добро схватила ) са инфо које поседује и оригинал.  

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:19, Рапсоди рече

Еквивалент оригинала ДНК , као нека врста холограма оригинала (ако сам добро схватила ) са инфо које поседује и оригинал.  

Expand  

I gde, kako i kada ga je registrovao?

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:20, Branka62 рече

Najbolje će biti da ga ti ništa ne pitaš. Slušaj i uživaj.

A iskreno, kada sam videla onaj uvodni post teme. pomislila sam da odem. Da uživam.girl_smiley

Expand  

А шта би га ти паметнице питала....ето ја ћу да га питам , оно што ме ти научиш....:D

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:22, Рапсоди рече

А шта би га ти паметнице питала....ето ја ћу да га питам , оно што ме ти научиш....:D

Expand  

Gde si ti videla da sam napisala kako bih ga bilo šta pitala? Samo bih uživala. :POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:21, Branka62 рече

I gde, kako i kada ga je registrovao?

Expand  

Ти мене зекиш :) узми па одгледај видео и наравно послушај :D па види шта коме замера и што, односно шта је ко од нобеловаца пропустио у вези са днк, ОДНОСНО ЗАНЕМАРИО, ПА ОНО ШТО СУ НОБЕЛОВЦИ ЗАНЕМАРИЛИ, ај да се не дерем :smeh1: да ти мени, жива била узмеш и прво одгледаш  неке његове  поставке, па да онда причамо.0703_read   

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:25, Branka62 рече

Gde si ti videla da sam napisala kako bih ga bilo šta pitala? Samo bih uživala. :POPOcorn1:

Expand  

Ааааа, значи немаш шта да га питаш....или не знаш шта да га питаш, а да га тотално разобличиш.Е баш сам веровала у твоју памет....;)  

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:26, Рапсоди рече

па види шта коме замера и што, односно шта је ко од нобеловаца пропустио у вези са днк, ОДНОСНО ЗАНЕМАРИО, ПА ОНО ШТО СУ НОБЕЛОВЦИ ЗАНЕМАРИЛИ

Expand  

Ama nisam te ovo pitala. Pitala sam Gde, kada i kako je registrovao tu fantomsku DNK? Jednostavno pitanje.

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:15, Juanito рече

Шта ћу кад ми је то у фантомској ДНК...

Expand  

Не брини, ништа није неизлечиво. Довољно је да ти жена једном подвикне, тај звук има одмах да ти искодира фантомски firewall. :)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...