Jump to content

ЛИДЛ ПИЛЕТИНА

Препоручена порука

Хахаха,лудило данас, отворио се лидл , туча око јефтине пилетине,јел био неко ?

СЕОБА СРБА :smeh1:

Резултат слика за Lidl seoba srba

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 24 минута, Milan Nikolic рече

Nadamo se da će Lidl doneti smanjenje cena.

To prije Kaufland, na sreću imam ga tu 10 minuta od kuće. Sad ni ne znam i nije mi uopšte jasno kako sam do tada mogao preživjeti bez Kauflandovih akcija i sniženja, Lidl nije tako jeftin, tek na Kauflandu se da ušparati a to dosta! I ako niste mnogo gadljivi i ne bojite se male miške! Ko ima dobar želudac Kaufland mu smetati neće! :D 

Glavno da je jeftinoća svuda kud pogledaš! :D 

Подели на овим сајтовима

Ako nesto upravo jedete, ne gledajte ovaj video - pile kupljeno pre nepun sat u Lidlu u Vukovaru...

...

• Хахаха 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@GeniusAtWork 

Цитат

"Biti siromašan je materijalno, prolazno stanje. Biti beda je duhovno stanje koje su ti isti ljudi izabrali, i to nema veze sa novcem, niti sa Vučićem, niti sa politikom. Samo sa njima samima."

Amin.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

На цивилизованом западу  је још горе. Да видите шта Амери раде када су попусти :D....ипак смо ми  СРби племенита с....

https://www.a1info.net/mi-smo-stoka-treba-nas-spaliti-ludilo-mozga-ovako-pljujemo-sami-po-sebi-nakon-guzvi-u-lidlu-a-pogledajte-kako-to-rade-na-civilizovanom

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...