Зосима Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Хахаха,лудило данас, отворио се лидл , туча око јефтине пилетине,јел био неко ? СЕОБА СРБА Благовесник, gothic88nika, ines and 5 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Dobrodošli u EU! (Kaufland, Jindřichův Hradec, Češka Republika, kuřata - piletina) ines and Благовесник је реаговао/ла на ово 1 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Smaragdni kamičak, Sanja Т., Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 gothic88nika, Ромејац, WiseMan and 7 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Nadamo se da će Lidl doneti smanjenje cena. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 24 минута, Milan Nikolic рече Nadamo se da će Lidl doneti smanjenje cena. To prije Kaufland, na sreću imam ga tu 10 minuta od kuće. Sad ni ne znam i nije mi uopšte jasno kako sam do tada mogao preživjeti bez Kauflandovih akcija i sniženja, Lidl nije tako jeftin, tek na Kauflandu se da ušparati a to dosta! I ako niste mnogo gadljivi i ne bojite se male miške! Ko ima dobar želudac Kaufland mu smetati neće! Glavno da je jeftinoća svuda kud pogledaš! Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Благовесник, Milica Bajic and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Ako nesto upravo jedete, ne gledajte ovaj video - pile kupljeno pre nepun sat u Lidlu u Vukovaru... ... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Вилер Текс, Lady Godiva, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 2 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 11 часа, WiseMan рече sta bi ovo na 0:26? Благовесник је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Lady Godiva and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Adelaida, Natasa., obi-wan and 7 осталих је реаговао/ла на ово 7 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 @GeniusAtWork Цитат "Biti siromašan je materijalno, prolazno stanje. Biti beda je duhovno stanje koje su ti isti ljudi izabrali, i to nema veze sa novcem, niti sa Vučićem, niti sa politikom. Samo sa njima samima." Amin. Flojd, GeniusAtWork and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 На цивилизованом западу је још горе. Да видите шта Амери раде када су попусти ....ипак смо ми СРби племенита с.... https://www.a1info.net/mi-smo-stoka-treba-nas-spaliti-ludilo-mozga-ovako-pljujemo-sami-po-sebi-nakon-guzvi-u-lidlu-a-pogledajte-kako-to-rade-na-civilizovanom Ana B. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука