Jump to content

Koliko ste visoki ? Anketa samo za muškarce

Оцени ову тему

Visina   

56 члановâ је гласало

1. 1. Koliko si visok poštovani člane ?

• Visok sam od 150 -160 cm
      1
    • Visok sam od 160 -170 cm
      1
    • Visok sam od 170 -175 cm
      4
    • Visok sam od 175 -180 cm
      9
    • Visok sam od 180 -185 cm
      15
    • Visok sam od 185 -190 cm
      7
    • Visok sam od 190 -195 cm
      7
    • Visok sam od 195 -200 cm
      1
    • Visok sam od preko 200 cm
      0
    • Žensko voajersko dugme. Ako si žensko pritisni ovde i budi fina.
      11

Препоручена порука

• Одговори 193
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ima, malo pre svratio Hristos Pismom i reče kako ni za dlaku ne možemo učiniti ništa u vezi rasta. :)

Ne bih da ispadnem maloveran ali On kaže u tom delu da i dlake belim i crnim ne možemo činiti a gle šta sve danas ima. :D

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Adelaida рече

Zar smo stvarno tako grozne :scratch_head: mi zene ili nas samo tako dozivljavate...u svakom slucaju lek za sve te kako kazes " nedovoljnosti" je upravo ono sto si i rekao:

Нисте грозне. Него генерално ако причамо о томе је ли висина за мушкарца хендикеп код жена, генерално јесте. 

Не гледају све жене висину, али статистички гледано, што су млађе то више гледају висину. Исто као и ми мушки, што смо млађи то више гледамо љепоту. И исто тако, нисмо ни ми грозни.

Али да жене генерално имају бруталне стандарде, имате. Као што и мушкарци имају површне стандарде ( или чак никакве ).

пре 25 минута, Vladan :::. рече

хоћеш да кажеш како ове наше форумашице лажу??

Не. Старије и зрелије жене генерално исто говоре - изглед није најбитнији. И у праву су. Само што су изгледа заборавиле како је то у млађим данима, када немаш довољно накупљеног искуства са лијепим кретенима па пушташ да те твоја биологија вода куда жели, док се не опасуљиш и не почну те привлачити неке друге ствари. А и када си млађи, генерално не тражиш животног партнера, па стога ни не цијениш особине које су пожељне за таквога/такву, него неке друге ствари.

Зато ми је мало лицимјерно то ишчуђавање:"Јао, чуј изглед битан". Битан је, само не свима и не увијек. Људи смо, од крви и меса, мајку му.

пре 26 минута, Adelaida рече

Za taj prvi trenutak...zene pre primete visokog nego niskog muskarca...sto ne znaci da niski muskarci nemaju sanse kod zena...samo treba da se istaknu necim drugim jer im visina nije jaca strana za privlacenje paznje. 

Па нико овдје није рекао да ниски мушкарци немају шансе. Само да немају преко висине.

А некима је висина неопходна, и то је сасвим легитимно. Не свиђа се свако свакоме, у сваком случају.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Adelaida рече

A i sta je za koga visoko sta nisko je vrlo diskutabilno...za zenu od 160 visok moze biti muskarac od 180...za onu od 185 taj od 180 moze da bude nizak i slicno..,

To je uglavnom individualno...ali svakako duhovitost pali u svakom slucaju, osim ako zena nije neki namcor i ne zna za salu...ili ne kapira...

А шта је онда мушкарац од 160? :D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Broken рече

Zašto im sad češkaš uši ? :D

Не чешкам Само им кажем да су исте као и ми.

То је ваљда довољна увреда за сваку жену? :)))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Срндаћ рече

Па нико овдје није рекао да ниски мушкарци немају шансе. Само да немају преко висине.

Pa pazi nemaju ih ni previsoki muskarci...mislim ko jos hoce da nosi hoklicu sa sobom kada izlazi sa nekim dugajlijom...nekad stikle mogu da pomognu ali ni stikle uvek nisu resenje...opet kazem to je sve individualno i zavisi sta je za koga visoko a sta nisko...

Ono sto je haos za musicu za pauka je normalno...:)

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Срндаћ рече

Dzej?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Срндаћ рече

Pa za mene je nizak...ja sam visoka 172cm...i jos ako obujem stikle...:stadaradim:

пре 4 минута, Срндаћ рече

Не чешкам Само им кажем да су исте као и ми.

То је ваљда довољна увреда за сваку жену?

Za mene jok...ja sam pripadnik ljudske vrste...:smeh1:

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Срндаћ рече

А некима је висина неопходна, и то је сасвим легитимно.

да, жена којој је висина неопходна је сасвим нормална, а жена којој није је изузетна ;) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...