Jump to content

Игуман Рафаило (Бољевић) о Мирољубу Петровићу и Алену Азарићу: јефтина демонстрација лажних духова

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 минута, Bokisd рече

Mislim, da te' razumem i tvoju pricu ( uostalom, znamo se, pricamo na forumu, pa, steknemo neku sliku o coveku ) .

To je hriscanski, da trazimo dobro u coveku, cak i kada on sam cini neke druge lose stvari. Ali, mislim, da je problem sa Miroljubom da je on , po svemu sudeci, ne - crkven covek, koji, cak siri i apsolutno neprihvatljive anti - hriscanske stavove koji nisu nikako u saglasnosti sa nasom verom i crkvom.

Sad, ako u fino i lepo jelo, stavis malo otrova, celo jelo je otrovno. A, Miroljub u svoj neki odredjeni pozitivni speak, stavlja ogromnu kolicinu otrova verskog koji sve njegove price otruje do maksimuma.

Problem je, sto, ( kako su drugi forumasi lepo primetili ) Miroljub je uzeo i prepisuje sve ono sto vec  postoji u mnogim razlicitim knjigama koja se bave tim pitanjima zdravlja i zdravog i prirodnog zivota. A, tamo ima svasta i svacega i treba mnogo dobra filtracija svih tih saveta , da bi neki jadan i bolestan covek koji vapi za pomoc,.... nasao odgovarajuci lek za telo i dusu.

( da, kazem, nesto sam malo 'boleciv' ovih poslednjih godina i na sebi samom sam primenjivao mnoge razne prirodne medicine ( osim saveta lekara ) i nije to bas tako jasno i glatko za odraditi kako treba i naci bas pravi lek za svoju bolest u prirodi i prirodnoj medicini, koja je, licno verujem, dosta uspesna u mnogim stvarima psihickog i fizickog zdravlja coveka  )

Deluje, da ljudi, olako veruju Miroljubu za mnoge stvari. Moje iskustvo mi govori, najbolje je imati vise dobrih prijatelja za savetnike , nikako jedan covek, ma bio i najsposobniji u svojoj oblasti,....sto Miroljub sigurno nije, ....ja, ne znam, cak i koja je tacno njegova uza specijalnost, koje su njegove strucne reference u bilo cemu ( cak je i na polju kreacionizma dosta problematicno njegovo svedocenje, ...iako, sam ja zastupnik kreacionizma )

Mislim, kada bi uzeli da 'seciramo' njegove stavove , tacku po tacku, da bi se jos jasnije videle mnoge nepravilnosti njegovog misljenja i stavova.

ma ja ne vjerujem da je miroljub los covijek, da ima mane ima, da je budala jest, meni se i svidja sto je budala, ali ne vjerujem da ikom zeli zlo, iz njegovog nastupa ja ne zakljucujem da zeli nekom zlo, da ga maze, maze, al to rade sve javne licnosti, bilo je medju javnima i svetaca, pa ih narod ismijava, kod miroljuba ja cijenim njrgove tradicionalne stavove, teologija me ne interesuje, al me ne interesuje ni teologija milojkova na ovom forumu  ni ovih libero pravoslavaca i sta sad

Подели на овим сајтовима

• Одговори 235
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 минута, kordun рече

kretenska je situacija kad moras bilo koga udarati, a posebno rodjenu zenu, medjutim ima i tih situacija, nema mnogo, ali ima.

Наравно да нема. Осим ако ти,жена није фијукнула и кренула ножем на тебе или дете.. да се оградим од тих екстрема

пре 7 минута, kordun рече

ja nisam nikada zensko udario odkad sam odrasla osoba osim jednom sestru i to pred zetom, nisam nasilnik, al bi vraga udario bez da trepnem, ja sam tri rata prezivio, ne treba mi jos jedan ustasa u kuci sigurno

Па лепо, сестра враг.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

ma ja ne vjerujem da je miroljub los covijek, da ima mane ima, da je budala jest, meni se i svidja sto je budala, ali ne vjerujem da ikom zeli zlo, iz njegovog nastupa ja ne zakljucujem da zeli nekom zlo, da ga maze, maze, al to rade sve javne licnosti, bilo je medju javnima i svetaca, pa ih narod ismijava, kod miroljuba ja cijenim njrgove tradicionalne stavove, teologija me ne interesuje, al me ne interesuje ni teologija milojkova na ovom forumu  ni ovih libero pravoslavaca i sta sad

Ако га волиш и цениш као теолога (јер видим да упоређујеш њега и Ацу Милојкова), то је твоја ствар, али то није православно хришћанство. Заправо, можда ти и ниси православни хришћанин, што је опет твоја ствар. Оно што православни хришћанин треба да зна да је Мирољуб Петровић суботарски секташ са "теологијом" да Богородица није родила Христа Бога, да је поштовање светитељâ демонизам, као и светих мошти итд, итсл...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kordun рече

i sta sad

Па ништа. Шта ћеш на пецању ако не волиш воду, гадиш се глисте, плашиш удице, не једеш рибу, и бијеш се са комарцима? Седи кући и уживај.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Наравно да нема. Осим ако ти,жена није фијукнула и кренула ножем на тебе или дете.. да се оградим од тих екстрема

Па лепо, сестра враг.

meni je djevojka sa kojom sa 9 godina bio u vezi abortirala bebu nakon dva mjeseca pregovra  oce li roditi ili nece roditi,  to je bila nasa beba, a ja sam bio nemocan da je spasim pa je nisam udario, jer ona nije bila za udaranje niti je dovodila nekoga u psihicko stanje da je mora udariti, ti ko zena ne razumijes zasto muskarac udara, ti sve svodis na samozastitu, ne razumijes se u musku psihu i nemoj se tim baviti, muska i zenska priroda nisu i nece nikada biti jednake, prema tome ne mogu ni sudovi biti jednaki, batali tu barijeru  u glavi, pametna si dovoljno

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

Dobro, tvoja perspektiva stvari. ( u vezi Miroljuba ).

Samo jedno znam, ( na osnovu loseg iskustva sa svojim bolestima ) nikada vise ne bih stavio svoje zdravlje u ruke jednog coveka. Licno, meni Miroljub deluje kao covek,.... koji je malo vise samog sebe precenio.

A, takvi su, i pored mogucih dobrih namera , opasni po druge ljude.:0201wink:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Поуке.орг инфо рече

Ако га волиш и цениш као теолога (јер видим да упоређујеш њега и Ацу Милојкова), то је твоја ствар, али то није православно хришћанство. Заправо, можда ти и ниси православни хришћанин, што је опет твоја ствар. Оно што православни хришћанин треба да зна да је Мирољуб Петровић суботарски секташ са "теологијом" да Богородица није родила Христа Бога, да је поштовање светитељâ демонизам, као и светих мошти итд, итсл...

procitaj ponovo sta pisem po deseti puta da se ne brukas, miroljubova teologija me ne zanima!!!

ne zanima me ni teologija milojkova koja je mnogo prihvatljivija zbog nekih drugih stvari, ja ne priznam tu zukauskas teologiju i to svi znaju, takve teologije imas samo kod liberalistickih srba i grka i nidje vise u pravoslavlju cijelom

Подели на овим сајтовима

@kordun Мен` се чини, дизвинеш, да ти и не разумеш шта је теологија...

него, ок, све си у праву, све је такО

• Не свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

Dobro, tvoja perspektiva stvari. ( u vezi Miroljuba ).

Samo jedno znam, ( na osnovu loseg iskustva sa svojim bolestima ) nikada vise ne bih stavio svoje zdravlje u ruke jednog coveka. Licno, meni Miroljub deluje kao covek,.... koji je malo vise samog sebe precenio.

A, takvi su, i pored mogucih dobrih namera , opasni po druge ljude.:0201wink:

brate i dobar covijek moze biti opasan po druge dobre ljude, nehotice, gluposcu, neinformisanoscu, ali ako nam je bog saveznik, nema cega da se bojimo

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Поуке.орг инфо рече

a iz kog razloga ti se to cini, de obrazlozi da utvrdimo ako nije problem

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Поуке.орг инфо рече

Men se ćini da je čovek lepo napisao da ga teologija ne interesuje...piše plahata gore...;)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kordun рече

brate i dobar covijek moze biti opasan po druge dobre ljude, nehotice, gluposcu, neinformisanoscu, ali ako nam je bog saveznik, nema cega da se bojimo

Jasno.

( ali, opet, veliko pitanje je, zaista veliko,.... u kakvog Boga veruje Miroljub i kakvim nacinom on zamislja i misli ,.....da su Njegove zamisli o coveku )

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Jasno.

( ali, opet, veliko pitanje je, zaista veliko,.... u kakvog Boga veruje Miroljub i kakvim nacinom on zamislja i misli ,.....da su Njegove zamisli o coveku )

ne znam u kakvog boga vjeruje, ja i on nemamo jednaku vjeru, mene ne zanima  njegova teologija, mislim tu koju on propagira

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, kordun рече

meni je djevojka sa kojom sa 9 godina bio u vezi abortirala bebu nakon dva mjeseca pregovra  oce li roditi ili nece roditi,  to je bila nasa beba, a ja sam bio nemocan da je spasim pa je nisam udario, jer ona nije bila za udaranje niti je dovodila nekoga u psihicko stanje da je mora udariti, ti ko zena ne razumijes zasto muskarac udara, ti sve svodis na samozastitu, ne razumijes se u musku psihu i nemoj se tim baviti, muska i zenska priroda nisu i nece nikada biti jednake, prema tome ne mogu ni sudovi biti jednaki, batali tu barijeru  u glavi, pametna si dovoljno

Ja  sam već kod ,,pregovora,, nju saranio i dao joj parastos,za sitne kolače nisam teo da se trošim...:D Šta će ti u životu žena koja hoće da ubije plod zajedničke ljubavi?Samo noga u dupe.....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, kordun рече

bas tako, najgori su gordi i sujetni hriscani koji misle da nesto znaju, a tvrda su srca, tu pomoci nema braticu moj.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...