Jump to content

Игуман Рафаило (Бољевић) о Мирољубу Петровићу и Алену Азарићу: јефтина демонстрација лажних духова

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Lady Godiva рече

Постоје људи који не трпе терор, окрену се оду, и постоје насилници, импулсивне, неотесане будале и разне социопате, шта ћеш.

e ja sma ovaj neotesani, kvrgavi, takvog me tata rodio, u realnom zivotu nemam probleme nikakve sa ljudima, tacno se zna sta tolerisem , sta ne, zaebavati me niko ne moze, to prosto zraci iz mene. siledzije ne trpim ni milimetra, bilo fizicke ili psihicke, jos su gori ovi psihicki

Подели на овим сајтовима

• Одговори 235
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@kordun 

па ни сатана не користи при завођењу тоталне неистине, и он се увек користи полуистинама... те тако и МП, мало увије у целофан национализма, дода прстохват праославља и на се то машницу Цара Душана и и ето ти пријемчивости за већ  раслабљен и поводљив народ.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

@kordun 

па ни сатана не користи при завођењу тоталне неистине, и он се увек користи полуистинама... те тако и МП, мало увије у целофан национализма, дода прстохват праославља и на се то машницу Цара Душана и и ето ти пријемчивости за већ  раслабљен и поводљив народ.

ne dozivljavam ja miroljuba ko satanistu, covijek gresi i bori se  za zivot, ne vjerujem da ikom zeli zlo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

ne dozivljavam ja miroljuba ko satanistu, covijek gresi i bori se  za zivot, ne vjerujem da ikom zeli zlo.

нек иде кући па нек се бори са собом, човек је болесни секташ коме не треба дати мрву медијског простора, а камоли подршку и охрабрење.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, kordun рече

i jos par desetina obicnih domacinskih, zivotnih stvari

А где си ти видео домаћина који иде около и држи предавања другима како да живе?

Какав бре домаћин- преварант и јеретик.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, kordun рече

ja sam ovdje ugrozen od zena, prave od mene vola. zene da su normalne , obracale bi se meni sa VI, nisam ja nasto od njihovog rebra, neg one od moga, bezobrazluk

Poslednja vremena došla,preemancipovale se totalno a radijatori vape za vezivanjem...:smeh1::))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, kordun рече

e ja sma ovaj neotesani, kvrgavi, takvog me tata rodio, u realnom zivotu nemam probleme nikakve sa ljudima, tacno se zna sta tolerisem , sta ne, zaebavati me niko ne moze, to prosto zraci iz mene. siledzije ne trpim ni milimetra, bilo fizicke ili psihicke, jos su gori ovi psihicki

Супер, драго ми је због тебе. Ни не треба да толеришеш да те неко заебава. И даље су они коменари о ударању жене кретенски. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kordun рече

a nista brate, onda upri pa brani ugrozene od miroljuba ja se sa nikim od vas necu sloziti da kod miroljubove priice nista ne valja i da cete cijelog miroljuba svesti samo na negativno, nisam nikada takav bio, necu ni u slucaju miroljuba i jos cu jednom da kazem, miroljub je za mnoge stvari debelo u pravu i prije cu sa njim da nadjem zajednicki jezik na polju zivotne filozofije neg sa nekim pink pravoslavcima na ovom forumu, to je ono sto ja imam da kazem o njemu, ono sto kod njega ne valja odbacujem, bas kao i kod ostalih sto radim, to sto vi u miroljubu vidite veliku pretnju ja ne razumijem, zato sto pod tim vasim argumentima mnogo veca pretnja su neke licnosti sa mnogo vecom moci u drzavi srbiji

Mislim, da te' razumem i tvoju pricu ( uostalom, znamo se, pricamo na forumu, pa, steknemo neku sliku o coveku ) .

To je hriscanski, da trazimo dobro u coveku, cak i kada on sam cini neke druge lose stvari. Ali, mislim, da je problem sa Miroljubom da je on , po svemu sudeci, ne - crkven covek, koji, cak siri i apsolutno neprihvatljive anti - hriscanske stavove koji nisu nikako u saglasnosti sa nasom verom i crkvom.

Sad, ako u fino i lepo jelo, stavis malo otrova, celo jelo je otrovno. A, Miroljub u svoj neki odredjeni pozitivni speak, stavlja ogromnu kolicinu otrova verskog koji sve njegove price otruje do maksimuma.

Problem je, sto, ( kako su drugi forumasi lepo primetili ) Miroljub je uzeo i prepisuje sve ono sto vec  postoji u mnogim razlicitim knjigama koja se bave tim pitanjima zdravlja i zdravog i prirodnog zivota. A, tamo ima svasta i svacega i treba mnogo dobra filtracija svih tih saveta , da bi neki jadan i bolestan covek koji vapi za pomoc,.... nasao odgovarajuci lek za telo i dusu.

( da, kazem, nesto sam malo 'boleciv' ovih poslednjih godina i na sebi samom sam primenjivao mnoge razne prirodne medicine ( osim saveta lekara ) i nije to bas tako jasno i glatko za odraditi kako treba i naci bas pravi lek za svoju bolest u prirodi i prirodnoj medicini, koja je, licno verujem, dosta uspesna u mnogim stvarima psihickog i fizickog zdravlja coveka  )

Deluje, da ljudi, olako veruju Miroljubu za mnoge stvari. Moje iskustvo mi govori, najbolje je imati vise dobrih prijatelja za savetnike , nikako jedan covek, ma bio i najsposobniji u svojoj oblasti,....sto Miroljub sigurno nije, ....ja, ne znam, cak i koja je tacno njegova uza specijalnost, koje su njegove strucne reference u bilo cemu ( cak je i na polju kreacionizma dosta problematicno njegovo svedocenje, ...iako, sam ja zastupnik kreacionizma )

Mislim, kada bi uzeli da 'seciramo' njegove stavove , tacku po tacku, da bi se jos jasnije videle mnoge nepravilnosti njegovog misljenja i stavova.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, kordun рече

kako im ostavljas sansu

Шанса је Мирољубу остављена. Да ћути и задњи узима нафору, што рече отац Рафаило. А не да га ти или било ко чеше по ушима.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Супер, драго ми је због тебе. Ни не треба да толеришеш да те неко заебава. И даље су они коменари о ударању жене кретенски. 

kretenska je situacija kad moras bilo koga udarati, a posebno rodjenu zenu, medjutim ima i tih situacija, nema mnogo, ali ima. 

ja nisam nikada zensko udario odkad sam odrasla osoba osim jednom sestru i to pred zetom, nisam nasilnik, al bi vraga udario bez da trepnem, ja sam tri rata prezivio, ne treba mi jos jedan ustasa u kuci sigurno

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, АлександраВ рече

Da... cak mi se cini da bih vise postovala onu osobu koja je do kraja, svim srcem u toj i takvoj prici (kao sto je bio Savle: "Ја овај Пут прогоних до смрти, везујући и предајући у тамнице...."), nego onu koja uzima od svega i svacega pomalo, kao sa svedskog stola.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

ja imam ovaki stav zenama odbojan  iz razloga sto sam se ja nagledao zenskog terora koliko ocete i ja ga ne bi dozvolio, bogu hvala pa meni nije namjenio takva iskusenja, znam sebi odabrati zdravo  i normalno okruzenje, ali sam se toliko bolestina nagledao da mi se prosto gadi

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...