Jump to content

Ove rečenice muškarci ne žele da čuju od svojih lepših polovina

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 13 минута, Liga Džentlmena рече

Po tekstu, prosto normalna, psihički zdrava osoba, tip ličnosti kome treba da teže svi ljudi oba pola...? 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Paradoksologija рече

Po tekstu, prosto normalna, psihički zdrava osoba, tip ličnosti kome treba da teže svi ljudi oba pola...? 

Pa sto onda ne tezite tome? 

Ovo sto sam do sad citao cist feminizam.

Sta vas sprecava da bidete alfa zenke  koje ne dele muskarce na slabice i jake vec svakog razumeju i svakom pruzaju postovanje? ( naravno to ne znaci uslovno da ce biti sa njim u braku ako joj ne odgovara) Bio on slab, osetljiv, jak, uspesan( pun para), uljudan, intelektualac....

Uvek i prema svima postovanje.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Liga Džentlmena рече

А ти наравно знаш да ли ја поседујем те особине. И иначе свима треба да се одреди психолошки профил чим постују на теми.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Liga Džentlmena рече

Pa sto onda ne tezite tome? 

Ovo sto sam do sad citao cist feminizam.

Sta vas sprecava da bidete alfa zenke  koje ne dele muskarce na slabice i jake vec svakog razumeju i svakom pruzaju postovanje? ( naravno to ne znaci uslovno da ce biti sa njim u braku ako joj ne odgovara) Bio on slab, osetljiv, jak, uspesan( pun para), uljudan, intelektualac....

Uvek i prema svima postovanje.

Ko bre deli muškarce na slabiće i jake? Jedino Milivojević ima očito problematičan stav prema muškarcima, ja sam za to da se svakome pristupi normalno, ljudski, kao jedinstvenom ljudskom biću, bez reduktivnih formula...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Neša_ рече

prepuste “instrukcijama” za ponašanje po nekoj šemi koju im postavljaju tamo neki psihoterapeuti?

na zalost, mnogima je potrebna njihova pomoc....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Сања Т. рече

treba da sam psiholog i da poznajem njegove traume iz detinjstva

Sanjče, u prevedom znacenju to bi bila bezuslovna ljubav....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Сања Т. рече

( danas mi 21 ( dvaesprva ;) ) godisnjica ).  ?

sa srecom...malo li je....:pivo:...ljubav je čudo....:smeh2:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Џуманџи рече

Volim da sam ruznija polovina, sta da radim, kako da primenjujem savete?

пре 23 минута, Lady Godiva рече

И ја, и ја.. :smeh1:

Najpozeljniji profil zena, eee treba sve da ss ugledaju na vas. :945729:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Сања Т. рече

Prgavog coveka trrba dobro upoznati i sto kila strpljenja i zivaca imati.

tako je....

пре 5 часа, Сања Т. рече

ona moze samo da se moli Bogu i da ceka...ili da ode ( naravno, ne preporucujem , ako ne mora) .

i to je tačno...

пре 5 часа, Сања Т. рече

razocarenje-jako opasna stvar.

zato da učimo da se ne očaravamo, da ne očekujemo, da damo sve od sebe, koliko je do nas, a ostalo je na Bogu.... i bude mnogo lakše....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Liga Džentlmena рече

on ovde prica o mudroj zeni koja voli svog muza.

da, mudrost....uh, kako je steci...nije lako...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Liga Džentlmena рече

U principu obe strane trebaju da se prilagodjavaju da bi brak uspeo

kada bi svi radili, svet bi bio savršen....ne bi trebalo da nam doktori daju savete...:coolio:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Liga Džentlmena рече

Najpozeljniji profil zena, eee treba sve da ss ugledaju na vas. :945729:

To znači da traže muškarce koji su još lepši od njih :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, GeniusAtWork рече

Мени ово млого смешно све  :D

Бизаран покушак логичке деконструкције односа двоје пунолетних људи

jeste, ali je takodje činjenica da se veliki broj ne ponaša kao da su punoletne i zrele osobe....zato su tu i problemi....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...