Jump to content

Са којим форумашем би сте заглавили на пустом острву?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Ronald рече

Naravno govorim o prijateljskom odlasku na ostrvo, ne bih ni sa kim tamo stvarao civilizacije( a ni ovde) kao Vukasin, hehe, mislim da bih on mogao da poradi na tom planu i ovde bez ostrva.

Ma kakva civilizacija, ja i kazem za ono sto velis da bi rado trpeo dok tragas za hranom.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ronald рече

mislim da bih on mogao da poradi na tom planu i ovde bez ostrva.

Ненене, мени као Ситу је циљ да што пре падне ова лажна цивилизација, рестарт

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lady Godiva рече

А тооо.. не може. Не дам.

Нађи ти неко двоје да су тог калибра, онда бисмо и могли да преговарамо.

Dobro, dacu ti Sofiju i Dijanu, a dobijes i Muramasu gratis.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Вукашин Ковачевић рече

Може само један, класика сурвајвал, основне алатке, циљ да ОБОЈЕ преживите годину дана. Који форумаш и зашто? Ја бих @Lady Godiva дефинитивно јер сам мазохиста, максимум челенџ, да употпуним пакао.

Dobra ti je tema ali tu brate mora i anketa da se udene. Znači staviš spisak , crno na belo pa da raja glasa. :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Dobro, dacu ti Sofiju i Dijanu, a dobijes i Muramasu gratis.

Задржи их, брате, све ђутуре. Добро је мени и самој. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Вукашин Ковачевић рече

Може само један, класика сурвајвал, основне алатке, циљ да ОБОЈЕ преживите годину дана. Који форумаш и зашто? Ја бих @Lady Godiva дефинитивно јер сам мазохиста, максимум челенџ, да употпуним пакао.

U mojoj klasicnoj verziji ja sam odavno nasukan i uspostavio sam stabilan i sadrzajan zivot na pustom ostrvu, obitavam nag i imam samo kapu kapu od lista banane ukrasenu percima ananasa, ali zivim u izobilju... Tokom jedne olujne noci, talas o hridine razbije brod u param parcad i od tada na plazi samo zaticem unezverene prezivele forumasice uvaljane u pesak. U suton odlazim na drugi kraj ostrva, iz dzbuna pokraj vodopada vadim splav i pod okriljem zvezda sustim ka novoj kalderi koja ce mi biti dom.

500full.jpg

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

Ako su muško i žensko mogu čak i da se umnože.

Може, ал ту онда треба много више калорија да се заради, много више масти, само ко је способан да обезбеди маст.

И не може анкета, морао бих 50 форумаша да ставим.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Снежана рече

Sa Tom Henksom, on je dokazano preživeo na pustom ostrvu :smeh1:

I ja sam preživeo na pustom ostrvu. Dve i po godine. Prvo sam mislio da mogu da preplivam do civilizacije ali su me napale ajkule. Hrabro sam se borio i baš kad su mi snage bile na končini pojavio se jedan delfin koji me je uzeo u usta i odneo nazad na ostrvo...zapravo bila j eto ženka delfina jer jer joj je krenulo mleko pošto sam jako plakao. Posle kad sam pričao o ovome svojim drugarima jedan mi je rekao da možda uopšte nij ebila delfinka već...khm...khm...spermasti kit. Uglavnom, najvažnije je d asam preživeo.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Broken рече

Ako su muško i žensko mogu čak i da se umnože. :D

Za godinu dana jedino prostom deobom... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

nimije dobro. Zašto moramo ovo da znamo....i da vizualizujemo ?

OSTAVI ME NA MIRU!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Колико читам, овде се многи спремају да кољу и суше. Ако је то поента, онда типујем на мушке у категорији 100+, али оне меког срца. Од мене нема вајде, не би се најели од 60 кила. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...