Jump to content

Са којим форумашем би сте заглавили на пустом острву?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, obi-wan рече

Hriscanski brak, free trial...

Prvi godinu dana upoznavanje pa posle brak.  :) Ala bi to bilo putesestvije za novobracne... 

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Нифада рече

Zavisi i koliko bi se zadržali na ostrvu.Lepo je istraživati civilizacije preko njenih ostataka,ako ih ima.Ako nema nikakvih ostataka civilizacije,onda bih imala mnogo slobodnog vremena.Možda bi posle bio snimljen i film o toj ekspediciji,ima mnogo dobrih filmova sa pustih ostrva,neki su romantični,neki istraživački  1324_womens

Tako je,  neka svako snima svoj film. Period je godinu dana. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вукашин Ковачевић рече

Људи не будите у заблуди, није ово никакав одмор, може да буде цивилизација за откопавање да тражиш алатке или задовољиш знатижењу, али треба и преживети годину дана, а после или кући или остај на оству.

Па, што не рекнеш! Ако је так'a и так'a ствар, бирам @Broken. Он је мој колега пчелар, значи сналази се у природи, а још има да ме упути у тајне мириса и парфема, па кад се вратим у цивилизацију, нећу моћи да се одбраним од женскадије. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Вукашин Ковачевић рече

Може све, какав год оћеш контекст, али циљ је преживети, а ти бираш какво желиш да ти буде то преживљавање и шансе. Ако ош, можеш бираш са ким би да започнеш нову цивилизацију :smeh1: Ако бих то хтео, вероватно бих сам изабрао @ninaana.  Најпријатније би ми вероватно било са @Дијана. или @Vladan :::

Ako je tako poveo bi i Anu B,  i Rajanu i Nesrećnog, a Ma celu ligu Džentlmena i Dama, Da oformimo jednu novu civilizacije (Civilizacije vitezova i princeza). Dobro ja bi bio kralj. :smeh1:

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, БанеЛ рече

Па, што не рекнеш! Ако је так'a и так'a ствар, бирам @Broken. Он је мој колега пчелар, значи сналази се у природи, а још има да ме упути у тајне мириса и парфема, па кад се вратим у цивилизацију, нећу моћи да се одбраним од женскадије.  

Па и ја сам пчелар, поскидао бих све дивље ројеве, јели би смо само мед, млеч и сок од трутовски ларви, а имам и сурвајвал exp. Боље поведеш мене, ја нас намиришем сирћетом.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Ako je tako poveo bi i Anu B,  i Rajanu i Nesrećnog, a Ma celu ligu Džentlmena i Dama, Da oformimo jednu novu civilizacije (Civilizacije vitezova i princeza). Dobro ja bi bio kralj. :smeh1:

А нененене, само једну можеш, Адам и Ева сценарио.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Liga Džentlmena рече

Prvi godinu dana upoznavanje pa posle brak.  :) Ala bi to bilo putesestvije za novobracne... 

Pravi test izdrzljivosti...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вукашин Ковачевић рече

А нененене, само једну можеш, Адам и Ева сценарио.

Ee sad, da pa obivan pisao Free trial. A bre nije fora kad nisi kralj. (sultan) :smeh1:

Al posto si ti reditelj, poveo bih jednu par godina mladju (ne moram da je imenujem posto ce se sama pronaci, a ako se drugom obećala onda koristim opciju random)  :smeh1:Nego deder Vukašine kada nam ti spreman taj odlazak, a gde da se prijavimo) :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

A bre nije fora kad nisi kralj. (sultan) 

Па брате, не може један мушкарац да храни толике жене на пустом острву, у почетку би и једна била проблем

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Liga Džentlmena рече

Ee sad, da pa obivan pisao Free trial. A bre nije fora kad nisi kralj. (sultan) :smeh1:

Doduse, kad je free trial, obicno su sve opcije ocerupane i oskudne, imas na probu samo minimum, tako da je Vukasin dobro rek`o...

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

Sa Tom Henksom, on je dokazano preživeo na pustom ostrvu

Том Хенкс није форумаш, осим ако се не крије иза Обија...

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Вукашин Ковачевић рече

Па брате, не може један мушкарац да храни толике жене на пустом острву, у почетку би и једна била проблем

Ah pa ove moje dame su savremeni, a mogu same da se brinu o sebi, a mogu da ponesem i ja kosnice:smeh1:. Posto imam par. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вукашин Ковачевић рече

Том Хенкс није форумаш, осим ако се не крије иза Обија...

@Снежана - Otkriveni smo!

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, obi-wan рече

Doduse, kad je free trial, obicno su sve opcije ocerupane i oskudne, imas na probu samo minimum, tako da je Vukasin dobro rek`o...

Haha, a pa ja lepo napisah (ja bih poveo jednu ali ako se ona obećala drugome(sto cemo valjda uskoro da proverimo) , a onda ostaja opcija random). :D

Posto je Vukašine scenarista, producent onda vodim samo jednu. Nego @Vukašine kad nam spremas odlazak na pusto ostrvo da počnem sa pripremama? :D

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...