Jump to content

Са којим форумашем би сте заглавили на пустом острву?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Може само један, класика сурвајвал, основне алатке, циљ да ОБОЈЕ преживите годину дана. Који форумаш и зашто? Ја бих @Lady Godiva дефинитивно јер сам мазохиста, максимум челенџ, да употпуним пакао.

Подели на овим сајтовима

Је л' ти бираш да преживиш или не? :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Цитат

Са којим форумашем бисте заглавили на пустом острву?

Expand  

Da li je ostrvo u tropskom moru ili negde gde je hladno i noću treba ćebe? 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 10:48, БанеЛ рече

Је л' ти бираш да преживиш или не? :D

Expand  

Контам да су ми шансе фифти-фифти, или би ме скончала док спавам каменчином у главу, или бих исцедио сав либерализам из ње крвавим радом. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 10:52, ninaana рече

Da li je ostrvo u tropskom moru ili negde gde je hladno i noću treba ćebe?

Expand  

Тропско, ал има слатке воде у једној бари

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 10:57, Вукашин Ковачевић рече

или би ме скончала док спавам каменчином у главу

Expand  

Пази вугла, брате! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Mene svejedno, samo nek` je zensko celjade... ne bi sad da imenujem, napravicu zabunu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 11:30, obi-wan рече

Mene svejedno, samo nek` je zensko celjade... ne bi sad da imenujem, napravicu zabunu...

Expand  

Именуј слободно и дај разлог, сурвајвал је на првом месту. Може и мушко-мушко и женско-женско. На пример, ако бих хтео само да максимизујем шансе за опстанак, изабрао бих @Muramasa дефинитивно, на основу онога што знам о њему.

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 11:39, Вукашин Ковачевић рече

Именуј слободно и дај разлог, сурвајвал је на првом месту. Може и мушко-мушко и женско-женско. На пример, ако бих хтео да максимизујем шансе за опстанак, изабрао бих @Muramasa дефинитивно, на основу онога што знам о њему.

Expand  

Ma `de smem da imenujem, ako kazem jednu ostale ima da se naljute, necu ni da stignem do tropskog ostrva...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

E pa sad zavisi, da li je romanticno , ili osvajacki pohod(ako se dokaze da ima domorodaca)  ili mozda istraživački? 

Na romanticno jednu devojku par godina mladju od mene (sto kaze obivan da ne imenujem). 

Ako je ratnici pohod, a onda Muramasu ili Rakija (Muramasu bi mogao da predvodi jurisni odred a rakić avijaciju,Vukašin mornarica ?) 

A za istraživački pohod na Ninu(da istražuje biljni svet) Ariadna(da istražuje biljni svet) Nifadu(da istražuje civilizacije ako je postojala)  Milenu Ks(da prizore kosu ako treba) , obi vana, NemanjuVa (kao duhovnog vodica). Badu(da održava moral ekspediciji) Anulaz kao (expetra za religiju)... 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 12:02, Liga Džentlmena рече

Na romanticno jednu devojku par godina mladju od mene (sto kaze obivan da ne imenujem)

Expand  

Hriscanski brak, free trial...

Подели на овим сајтовима

E pa sad zavisi, da li je romanticno , ili osvajacki pohod(ako se dokaze da ima domorodaca)  ili mozda istraživački? 

Na romanticno jednu devojku par godina mladju od mene (sto kaze obivan da ne imenujem). 

Ako je ratnici pohod, a onda Muramasu ili Rakija (Muramasu bi mogao da predvodi jurisni odred a rakić avijaciju,Vukašin mornarica ?) 

A za istraživački pohod na Ninu(da istražuje biljni svet) Ariadna(da istražuje biljni svet) Nifadu(da istražuje civilizacije ako je postojala)  Milenu Ks(da prizore kosu ako treba) , obi vana, NemanjuVa (kao duhovnog vodica). Badu(da održava moral ekspediciji) Anulaz kao (expetra za religiju)... 

Expand  

Zavisi i koliko bi se zadržali na ostrvu.Lepo je istraživati civilizacije preko njenih ostataka,ako ih ima.Ako nema nikakvih ostataka civilizacije,onda bih imala mnogo slobodnog vremena.Možda bi posle bio snimljen i film o toj ekspediciji,ima mnogo dobrih filmova sa pustih ostrva,neki su romantični,neki istraživački  1324_womens

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

Expand  

Може све, какав год оћеш контекст, али циљ је преживети, а ти бираш какво желиш да ти буде то преживљавање и шансе. Ако ош, можеш бираш са ким би да започнеш нову цивилизацију :smeh1: Ако бих то хтео, вероватно бих сам изабрао @ninaana.  Најпријатније би ми вероватно било са @Дијана. или @Vladan :::

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 12:14, Нифада рече

Zavisi i koliko bi se zadržali na ostrvu.

Expand  

Uvodna poruka kaze godinu dana, nesto kao vojjni rok, samo bez vojske.

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 12:14, Нифада рече

Zavisi i koliko bi se zadržali na ostrvu.Lepo je istraživati civilizacije preko njenih ostataka,ako ih ima.Ako nema nikakvih ostataka civilizacije,onda bih imala mnogo slobodnog vremena.

Expand  

Људи не будите у заблуди, није ово никакав одмор, може да буде цивилизација за откопавање да тражиш алатке или задовољиш знатижењу, али треба и преживети годину дана, а после или кући или остај на оству.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...