Jump to content

Зашто мушкарци не воле паметне жене?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Neša_ рече

Nije ništa, nego već kad si pitao za recept, to ti je recept.

Хвала на рецепту :) него сетио сам се да колач не испадне увек по рецепту,можда имамо неке шансе :D

• Хахаха 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Примам апанажу, краљевску. 

Дај неку пару твом другару :)

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

Šta ti je to?

Postoje i drugi sajtovi sem Pouka, na primer Gugl. Ali ti si Poukama toliko veran, da mislim da bi trebalo da ti daju apanažu. ;D

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Neša_ рече

Šta ti je to?

То је кад се родиш у леп, згодан, од богатих родитеља, па ти тата купи поршеа, па са тим порешом идеш по младу.

Знаш мене никад риба није оставила, никад нисам имао само 100 динара у џепу, никад нисам био без посла, ја сам мнооого леп... Никад ми се ништа лоше није десило у животу, управо сам шутнуо бателера јер је донео вино из 1963 уместо из 1965...љаксе.

Него мораш да будеш такав иначе нема младе....

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вилер Текс рече

па ти тата купу поршеа, па са тим порешаом идеш по младу.

160931516157986effa05dd259851496_orig.jp

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Тако сам се и оженио.

Мораш бити Хајлендер прави да би се оженио. Богати Хајлендер! 

nego sta, neces valjda biti smuljo i cvikeras, dje si vidio da se lav sa cvikerama pario sa lavicom, ajde, to samo u ovoj demokraciji egzistira , al samo do iduceg rata

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Вукашин Ковачевић рече

Ајде размисли шта следи из те реченице, неквалификоване ничим другим - да  свако може прогласити своје приватно пимање љубави или богоугодно или изнад закона.

видим ти много размишљаш, па ти неђе запело... нико није спомињао своје приватно виђење љубави, у осталом Бог је имаосамо да закона, о којима цео свет виси.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Снежана рече

видим ти много размишљаш, па ти неђе запело... нико није спомињао своје приватно виђење љубави, у осталом Бог је имаосамо да закона, о којима цео свет виси.

Нема где да се запне, то аутоматски следи из онога што си рекла, зато не прозивај друге да лупетају кад је Павле јасан.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Вукашин Ковачевић рече

Ајде размисли шта следи из те реченице, неквалификоване ничим другим - да  свако може прогласити своје приватно пимање љубави или богоугодно или изнад закона.

nema privatnog poimanja ljubavi, ljubav je ljubav, znas sta ti je ljubav, ljubav ti nije kad ti je sa nekim lijepo, to je ljubav prema sebi samome , ljubav ti pocinje kada brines za nekoga, ljubav je briga za nekim, davanje prije nego uzimanje i to vaze za sve kategorije ljubavi, majke prema djetetu, babe prema unuku, pa sve do  muskarca prema zeni, onaj ko toga nije svjestan, taj i ne xzna sta je ljubav, nema zakona kod ljubavi nikakvih, ljubav nije zakon nego energija, zakoni su za formaliste, a ko voli formaliste

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...